Serpentin rem Kostnad

Detta är för nyfiken sinnen, som gillar att öppna upp maskiner och vill fixa det själva. Inget illa, men andra uppsättning av människor som jag, som jämförelsevis inte är intresserade av fastställande Det måste också ha kommit över det. Du måste ha förbisett en märkbar bälte liknande struktur. Detta bälte kallas serpentin bältet. Identifiera detta bälte är relativt enkelt eftersom det är ett enda långt bälte. Det används för att driva en eller flera enheter i en bil. Artikeln kommer att ge dig några uppgifter om detta, och även om de slingrande bälte kostnaden.
Vad är en Serpentin rem?
Serpentine bältet fungerar olika enheter såsom servostyrning pump, vattenpump, luftkonditionering, växelströmsgenerator, etc. serpentin remspännaren eller inaktiv trissan mestadels styr serpentin bältet. Detta bälte uppfanns år 1979. Det är brett, starkt och har kapacitet att vara under relativt högre spänning. Den största fördelen med detta bälte var att det ökade den totala körsträcka som det minskar motorns belastning.
Man kan också se mer än ett bälte istället för bara en enda bälte där ute. Du har förmodligen måste titta på en relativt äldre maskin, eftersom det användes innan den gemensamma Serpentine belt hade utvecklats. I tidigare dagar, eftersom ett antal bälten gjordes använda, även om någon av dessa bälten inte fungerade föraren inte visste om det, vilket kan vara livshotande. Eftersom denna enda Serpentine belt flyger mer än en komponent, liksom generatorn, servopumpen, osv är remskivor av alla dessa enheter anslutna till Serpentine belt. Därför, om bältet raster får föraren att känna till den så få eller alla enheter kan sluta fungera och / eller kanske inte fungerar korrekt.
Hur till Ändra Serpentine Bält?
Serpentine bälten i särklass är förmodligen en av de mest behövs uppfinningar för bilar. Jämföra med seghet i detta bälte, installera det är lättare. Funderar du på hur du ändrar Serpentine belt? Nå, låt mig säga det är ganska lätt. För att installera det, det finns en trissa du behöver för att lossa, som gäller trycket på bältet, även känd som remspännaren. När spännaren släpps, det är enkelt att byta remmen. Kom ihåg att dra åt remskivan och justera andra komponenter tillbaka när bältet har ändrats. Det är alltid rekommenderat att ta bilen till en mekaniker och få det gjort av en expert. På grund av sin hållbarhet, är Serpentine belt långt mycket bättre än de enskilda bälten. Spänningen flyter lika genom bältet ger det mer styrka och liv. Det är också mindre benägen att halka eller bryta på grund av detta.
Kostnad för att Ersätta ett Serpentin rem?
Om du undrar hur mycket kostar en serpentin bälte kosta? Då svaret på denna fråga är är någonstans mellan $ 12 - $ 60. Därför innebär det att Serpentine belt kostnaden är uthärdligt. Jag kommer att säga att det är billigt för detta liv-till-din-motor enhet. Byta en slingrande bälte betyder att du inte behöver oroa dig lika tills en annan 30.000 - 60,0000 miles eller ca fyra år eller så. Men sedan hålla dina sinnen arbetar för att plocka upp ledtrådar översätter till Serpentine belt problem. Precis som det nämndes innan, om du tror att du kan byta remmen själv, skulle detta innebära att du kan spara allt mellan $ 50 - $ 200 (beroende på fordonet gör och garaget du går till), vilket skulle vara att avgiften för att ändra bälte. I vissa fordon finns instruktioner och / eller diagram sätta på den plats där Serpentine belt är placerad. I vissa andra fordon, är bältet täcks under en huva eller en cover. Också minns att driva trissa eller remspännaren som justerar spänningen på Serpentine belt med yttersta försiktighet, eftersom hantering eller hantering kan det vara en riskabel affär.
Det är lätt för en att känna av när inte Serpentine bältet behöver bytas ut. Din bil kommer att ge dig signaler för dig att fånga den. Om inspektion, om det verkar som om bandet utsliten, visar nedskärningar på det, eller om det framgår glazy, då är det dags att byta remmen. Du måste kunna skilja mellan normalt slitage och eventuella skador. Dessutom måste du ändra bältet om du observerar att det finns ungefär en centimeter av spel till bandet tillsammans med andra indikationer som nämns ovan. Om inte förändrats i rätt tid, så kommer det att börja spela upp gör ljud och kan också börja glida.
En slingrande bälte är bland de viktigaste delarna av din motor och en av de mest vitala en. Ett antal andra kringutrustning och enheter drivs med den. Därför blir det ytterst viktigt för dig att kontrollera och underhålla den regelbundet. Serpentine bälte kostar nominella nog att ersätta den skadade. Även om du kan kräva att betala något till mekaniker som kommer att lägga till Serpentine belt återanskaffningsvärde. Detta kommer inte bara att gynna livslängden på ditt fordon, men i det långa loppet är det du som kommer att vara gynnades mest med det.

Lusthus Planer med öppen spis

Ett lusthus är en mycket attraktiv egenskap att ha i din trädgård så att du kan njuta av en romantisk middag med betydande andra eller bara koppla av och krypa upp med en bok efter en hektisk dag. Det är ett välkommet tillskott i ditt hem och det bästa med att bygga en skärmad lusthus eller ett öppet till luft lusthus är att de ger visuellt intresse i din trädgård. Ett lusthus är en fristående struktur som traditionellt åttakantig i formen och byggdes i en trädgård eller park. Numera lusthus kommer i alla former, storlekar och utföranden, från det fria lusthus, att screening lusthus till lusthus planer för badtunnor. Om du bor på en plats där kvällarna blir kyliga då du även kan välja lusthus planer med öppen spis. Här kommer vi att diskutera i detalj om olika gratis lusthus planer med öppen spis.
Lusthus Planer med öppen spis arrangemanget
En eldstad är något som de flesta villaägare längtar efter att få, men tyvärr är det inte praktiskt att bygga en inne i huset. Fortfarande du kan uppfylla detta behov genom att bygga en eldstad utomhus och sedan installera eller bygga ett lusthus runt den. På detta sätt din spis är skyddad från vindar och regn och du kan få en skyddad plats där du kan njuta av värmen från branden. Och du behöver inte ha en eldstad för ett lusthus som det finns lusthus planer med eld grop och enkla stockar.
En utomhusspisen kan byggas med tegel, sten eller ens betong. Du kan ha olika utföranden för din spis som en traditionell fyrkantig konstruktion eller välja en rund design. Det bästa materialet för att bygga en eldstad är förstås betong som man erbjuder utmärkt hållbarhet och mångsidighet. Det är kostnadseffektivt och du kan få din mason att bygga på inom en dag. När du letar efter lusthus planer med öppen spis, måste du välja ett lusthus design som är helt täckt, dvs den har en stadig tak. Detta eftersom du behöver för att skydda den öppna spisen eller eldstaden från elementen. Det bästa lusthus planer med eldstaden eller öppen spis är en enkel helt sluten lusthus gjort med cederträ och ek som har gott om utrymme för förvaring av extra stockar samt extra sammanträden. Dekorera lusthus genom att placera vissa korgstolar med massor av färgglada kuddar och lagra nödvändigheter som vattenflaskor och ett par mellanmål.
Om din budget är begränsad och du inte råd med en eldstad, sedan det näst bästa alternativet skulle vara att köpa en brand pit. Det finns många olika utföranden och storlekar av brand gropar som finns på marknaden och om du tittar noga, du är säker på att hitta en som kan matcha din budget. Fördelen med att ha en eld grop är att den är kompakt och några av dem kommer med stekgaller som tillåter dig att grilla kött och grönsaker. Som en eld grop är relativt kompakt, kan lusthus planer för brand gropar vara mindre i storlek. En skärmad lusthus gjorts med bambu är en av de bästa lusthus mönster för brand gropar. Det är också ganska billigt att installera och allt du behöver för att slutföra utseende är att plantera några vinstockar utanför lusthus.
Om du vill ha en varm och mysig plats att koppla av och välj sedan lusthus planer med vedkaminer. Lusthus planer med köket är billigare än lusthus planer med öppen spis. Konstruera en trä lusthus som är helt slutna och se till att dörren till lusthus kan stängas helt så att lusthuset förblir isolerad.
Det var några lusthus planer med öppen spis. En utomhus eldstad med ett lusthus är en idealisk plats för dig att koppla av i och även njuta av utsikten. Lusthus planer med stockar och eld gropar bör konstrueras med omsorg för att ha en härlig upplevelse.

Skjutdörrar Glas Dusch

Duschar utgör den viktigaste delen av våra badrum och de flesta av oss har en. Badrum duschdraperier skilja torra områden från den våta en. Dusch dörrar är det perfekta alternativet för duschdraperi. Det finns emellertid en stor förvirring när det gäller att välja en dusch dörr. Det finns många olika typer som slutna dörren, vanligt glasdörr och skjutdörrar av glas. Det finns ytterligare val att göra mellan ramlösa eller inramade dörr som bäst passar ditt badrum design. Ramlösa skjutglassystem duschdörrar kan anpassas efter dina önskemål och ger din dusch en ren och en öppen blick.
Skjutbara glasdörrar är en av många idéer för små badrum. De ger badrummet ett snyggt utseende. Följande punkter kommer att förse dig med nödvändiga detaljer om deras installation och borttagning.
Hur man installerar Skjutdörrar Glas Dusch?
Installera skjutdörrar glas dusch är ett enkelt projekt som kan genomföras på hemmaplan. De är bra för att täcka din duschväggar. Det är relativt billigare att installera glasdörren på egen hand. De verktyg som krävs för att slutföra det här jobbet är duschdörren kit med hela maskinvara, täta, borr, hammare, maskeringstejp, måttband bågfil och en körnare. Följande anvisningar hjälper dig att förstå hur man installerar dem.
Steg I: Det första steget är att mäta bredden på din dusch öppning för dörren ska installeras. Markera det här området på dörren spår. Skär dörren spår med en bågfil i önskad storlek.
Steg II: Nästa sak du behöver göra är att installera spåret och använda maskeringstejp för att hålla den i dess ställe. Montera dörren bågen i spåret. Ena sidan av dörren sidokarmen kommer att ha kortare ben. Denna sida behöver möta duschvägg. Du behöver en blyertspenna för att markera placeringen av spåret på ditt badkar surround.
Steg III: När du har markerat läge på banan, ta bort luckan bågen och banan. Slå hål på de markerade platserna med hjälp av en 3 / 16 tum borr. När hålen är grävda, rengöra området och hammare av plast ankare ordentligt. Plast ankare är en del av den hårdvara som följer med hela glasdörr kit.
Steg IV: Du behöver en vattentät tätningsmedel för att hålla glasdörren på plats. Använd tätningsmedlet som är speciellt framtagen för att användas i badrummet. Applicera lite Drevning (vattentäta tätningsmedel) på det område där dörren skall monteras. Montera dörren och dörren bågen tillsammans med stötfångare och brickor som är en del av dörrbeslag.
Steg V: Nästa, övre och nedre spåret behöva sänkas så att den färdväg passar perfekt i ramen. Häng upp dörren från takskenan genom att få rullarna på insidan skenorna. Passa in dörren enligt dörrpanelen ramen och skruva fast genom springorna. Täck dörrposter med några fogtätning för att slutföra installationen. Fäst handtaget, om inte redan på dörren. Där Din skjutglassystem duschdörren installerat.
Hur man tar bort Skjutdörrar Glas Dusch?
Om du är trött på din gamla glasdörrar och ser fram emot att ta bort det, kommer följande instruktioner hjälpa dig. Det är mycket lätt att ta bort den skjutbara glasdörrar dusch och du kan göra det istället för att kalla den "killen" att göra det åt dig. Du kommer att behöva skruvmejsel, bänd bar eller en kofot, skrubber och täta remover för att ta bort dörren.
Steg I: Ta bort alla skruvarna som håller duschdörren mot dörrkarmen och spår. Stå inne i duschen, kopplingen dörren med båda händerna och lyft ner på dörren så högt som möjligt. Luta botten av luckan mot dig och dra bort det från översta spåret. Din duschdörren bort! Du måste upprepa samma procedur, för den andra dörren, om du har två dörrar. Var noga med att se att glaset luckan ordentligt hålls för att förhindra den från att falla och splittras.
Steg II: Härnäst kommer du att behöva ta bort dörrkarmen och banan. Dessa är vanligtvis skruvas upp tillsammans. De är också tätas med täta för fastare grepp. Du kan skrapa bort täta med hjälp av en brukskniv eller använda en täta remover. Skruva banan och lossa det med hjälp av en kofot. Spåret kan nu tas bort enkelt genom dina händer. Ta det försiktigt och skrubba bort området för att göra den ren.
Dessa dörrar har många fördelar, de är lätta att rengöra, förhindra att vatten tränger in i torra områden och de har en längre livslängd. Badrum rengöring blir också lätt. Det är också lätt att installera en i ditt badrum eller ta bort en befintlig för rengöring ändamål eller för att ersätta med en ny.
Om du tittar på badrum remodeling, kan du tänka på skjutdörrar glas dusch. Du kan välja dessa dörrar baserat på dina mönster dusch bricka för att göra ditt badrum ser mer grand. Sätt igång. Gör ditt badrum snyggt, rent och torrt genom att installera en av dessa.

Yard Dränering

Att inrätta ett system avloppsvatten, finns det tre huvudsakliga steg. Det första är att kontrollera källan till vatten blockering, dels installera ett effektivt avloppssystem och andra lösningar dränering. Och sista är att direkt överflödigt vatten till kommunala avlopp storm eller en torr brunn. Här är de användbara tips som hjälper dig att identifiera källan till gården dränering problem och effektiva lösningar varvet dränering.
Räkna ut dränering Problem och lösningar
Ta ett anteckningsblock och penna med dig och gå runt i huset och kontrollera gården avloppssystemet. Och anteckna de områden där vatten blir igentäppt, och områden som måste installeras med extra varvet dräneringssystem. Kontrollera rännorna första, att kontrollera om de är rena, eller har några skräp blockera dem. Kontrollera också stuprännor för skräp och underhåll. Undersök landskapsplanering, om den är riktigt sluttande eller inte. Kontrollera om vattnet blir riktas mot en storm dräneringssystem. Slutligen kontrollera om det är för kompost i trädgården som är fångstmetoder fukt. Om det är, sedan använda en rake för att bli av med överflödigt kompost i trädgården.
Mestadels kommer hus som baseras på en sluttning lider av vattenproblem igensättning. I ett sådant fall ett bra dräneringssystem som franska avlopp eller pumpar sumpen och ytterligare mindre lösningar dränering ska installeras, och överflödigt vatten måste föras till stadens stormen avlopp. De flesta varvet dränering problem orsakas på grund av vatten som rinner ner från taket eller på grund av trasiga ledningar. Så att du kontrollerar området runt huset ordentligt för att räkna ut de problem vattnet igensättning. En gång, figur du ut de problem vattnet blockeringen, installera ett bra dräneringssystem för att förhindra att problemen vatten samlas.
Typer av Yard dräneringssystem
Franska avloppet, franska avlopp är populära som varvet avlopp. Installera gård avlopp med franska avlopp är lätt, och man kan göra det själva. För franska brunnsläggning allt man behöver göra är att gräva ett dike vid basen av det sluttande området, som orsakar vatten igensättning. Låt sedan är vatten att fångas upp av franska avlopp. Detta vatten sedan blir omfördelas.
Sumpen pumpar; sump pumpar är mycket effektiva och arbeta för även i extrema situationer. Precis som om det finns en låg vatten tabell som driver vatten underifrån marken kommer vattnet att få samlats i schaktet i sumpen och sedan töms ut och bort genom pumpning. Således vattnet vattnet töms utanför hemmet stiftelse med hjälp av underjordiska ledningar, och sedan vidarebefordras till en torr brunn eller den kommunala stormen avloppet.
Trench avloppet, Trench avlopp används för att fånga dagvatten som rinner över ett stort område som en uppfart. Trench avlopp är anslutna till stadens storm drain system.
Yard Inlopp, Yard inkast liknar fånga bassänger, men är mindre i storlek och form som effektivt avloppssystem lösningar för varv. Man kan köpa metall eller plast luftintagen gård i de flesta järnaffärer.
Torr Wells, dessa är populära som dränering lösningar för varv i områden som inte kan anslutas till en storm dräneringssystem. Torra brunnar är fyllda med grus och sedan filtrera tyg omges på detta lager Vattnet rinner i brunnen och infiltrerar i marken på grund av grus.
Kör Off Dränering, dessa dränering lösningar runt hus eller en byggnad används för att direkt top bort vatten från huset. Vattnet som blir samlats på grund av regn eller rinnande vatten, får ledas bort på grund av avrinning dränering. Den installeras i områden där avloppet inte kan placeras runt grunden.
Detta var allt om gården dränering. Så räkna ut problemet vattnet igensättning, och installera ett effektivt avloppssystem som styr överflödigt vatten till stadens stormen avlopp. Se till att du håller upprätthålla avloppssystemet, för att förhindra eventuella problem vatten igensättning.

Attic Isolering Typer

Isolering av vinden är ett bra sätt att spara energi och förbättra energieffektiviteten i huset. Du kan säkert spara några extra dollar på din elräkning på grund av isolerande ditt hus vinden på ett rimligt prisintervall. Attic används huvudsakligen för att spara värme elektriska räkningar under vintern och regnet. När det är kallt ute, sätta dig i allmänhet på din värmesystem för att värma upp huset. Denna värme är fångade inne i huset själv på grund av den isolering som finns i olika delar av huset. Eftersom vinden är den högsta rum i huset, isolerande det kommer säkert att hjälpa fälla ganska mycket värme och spara elektrisk värmare räkningen. Detta hjälper du kör värmaren under en kortare tid och fångar upp värmen så huset är varmt under en längre tid. Det finns många material som du kan isolera ditt vindar och dessa vinden isolering typer som nämns nedan, så ta en titt.
Typer av Attic Isolering
Det finns många vinden isolering typer som används för att spara energi runt och inne i huset. När dessa isoleringar är installerade på vinden, på grund av det använda materialet, fälla de den värme som har genererats på grund av elektriska värmeelement och rotera den i hela huset även när värmarna är avstängda. Alla dessa material kombineras också till att sänka kostnaderna vinden isolering och därmed används i stor utsträckning. Nämns nedan är några typer av dessa material som används för att isolera ditt hem vinden, så ta reda på vilka skulle vara perfekt för ditt hus.
Glasfiber Attic Isoleringar, här är den vanligaste vinden isolering typer i moderna hem som det är lätt tillgänglig. Glasfiber används i tak, väggar och att linda rören eftersom det är kemiskt stabilt, icke-brännbart och inte wrap. Styv glasfiberisolering inte smälta om det finns tillräckligt med värme som alstras runt den, så den inte ger flamskyddsmedel egenskaper för ditt hem. Eftersom det inte är vattenfast, kommer det att absorbera fukt att göra en dålig isolering val i fuktiga miljöer. Den stela skumisolering är också en av de allmänt använda slag och kan vara bra val men inte för fuktiga utrymmen.
Cellulosa Attic Isolering, det är också en av de välkända typerna vinden isolering som används i många hem. Cellulosa är en biprodukt av pappersindustrin och är billigare än glasfiber isolering. Om man tittar på glasfiber vs cellulosa isolering, är cellulosa känd för att visa bättre isolerande egenskaper vid lägre temperaturer än glasfiber och andra och därmed kan användas i fuktiga och kalla klimatzoner. Det är också mindre permeabelt för luftrörelser än glasfiber så hålrum inte utvecklas mycket lätt i isoleringen.
Mineralull Attic isolering, Mineralull är också känd som stenull och är produkten av stålslagg. Det görs genom att kombinera denna slagg med andra kemikalier, värms upp och sedan spinns till ett fibermaterial som används som isolator. Det finns många pluspoäng i denna vinden isolering som är inte ruttnar, varken brinner eller smälter, och det inte ens upp fukt. Det är en permanent isoleringsmaterial så att du inte behöver bry sig om att ändra isolering under ganska lång tid. Detta är en stor material som används, när typer av isolering jämfört beaktas eftersom det är mycket användbar. En annan bra punkt om mineralull är att den inte stöder mögel eller mögel, och därför finns det inga infektioner som är orsakade till vinden. Det finns några hälsoproblem som kan orsakas under arbete med denna produkt och därmed se till att dina ögon, är hud och lungor skyddas.
Med dessa olika typer vinden isolering, skulle du ha hittat ditt val av isoleringsmaterial. Det är alltid nyttigt att få ditt hem och vinden isolerad eftersom det sparar mycket energi, så gör ett bra val!

Dränering Problem

Ett bra dräneringssystem runt huset är viktig, eftersom dålig dränering kan skapa många problem. Dålig dränering kan orsaka stiftelse problem på grund av vatten igensättning. Detta kan minska värdet på fastigheten, även hygien kan minska. På grund av det vatten som samlats där kan vara utveckling av myggor. Därför, för att undvika dränering problem, ett behov att installera och underhålla bra dräneringssystem. Här är tips på att identifiera dräneringen problem i ett hus som inte har något avloppssystem, och tips om hur att diagnostisera andra avlopp problem och effektiva lösningar dränering.
Identifiera dränering problem
Det första du behöver göra är att ta reda på källan till vattnet. Jo, genom att hitta källan till vatten kan du enkelt implementera ett nytt dräneringssystem eller rensar ett befintligt avloppssystem. Mestadels hus som ligger på en sluttande region, få överflödigt vatten pooling problem. Ansamling av vatten uppstår också om det finns ett överskott taket vattnet rinner alldeles intill vattnet grunden för ditt hus. De flesta dränering problem i bakgård bero bakgårdar, ofta plågas av vatten rinner ner från taket eller på grund av trasiga ledningar.
Så, ta ett anteckningsblock med dig och gör en kontroll upp runt huset för att lokalisera källan till vatten igensättning. Kontrollera rännstenen första, att se om de är korrekt installerade, och se om de är rena. Kontrollera sedan stuprör om de är rena, eller om det är något på den som skapar blockeringen. Om så är fallet, ta sedan bort eventuellt skräp på stuprännor. Kontrollera sedan för landskapsplanering, om det ordentligt sluttande. Om vattnet går till avloppsnätet eller en storm drain system. Också slutligen kontrollera om det finns överskott kompost i din trädgård, som är fångstmetoder fukt. Om det finns överskott kompostmaterial, sedan använda en kratta, ta bort några av kompostmaterial. Detta var ungefär dränering problem, och hur man identifierar dem, låt oss nu titta på några lösningar på dränering problem runt huset.
Lösningar på dränering problem
Franska avloppet, Dessa är mycket effektiva och populära som dränering lösningar. Franska brunnsläggning är enkelt, allt man behöver göra är att gräva ett dike vid basen av det sluttande regionen, sedan låta den franska rinna för att fånga upp vattnet och distribuera den.
Sumpen pumpar; sump pumpar är mycket effektiva för att bekämpa dränering problem i trädgården, och de är effektiva i de mest extrema situationer också. Till exempel, om det finns en låg grundvattennivå som pressar vattnet underifrån marken, då vattnet kommer att bli samlats i gropen av oljetråget. Då vatten dräneras ut genom att pumpa bort från grunden av huset med hjälp av underjordiska ledningar. Då kommer detta vatten riktas till stadens storm drain system eller en torr brunn.
Torr Wells, torrt brunnar är populära som dränering lösningar för varv i regioner där rören inte kan anslutas till ett dagvatten dräneringssystem. Torra brunnar fylls upp med grus och sedan omges av filterduk. Vattnet rinner i brunnen och sedan infiltrerar inne i marken genom gruset.
Det var allt om hur man identifierar dränering problem tillsammans med några dränering lösningar runt huset. När du har identifierat dränering problemet genom att installera ett effektivt avloppssystem om så krävs, eller städa upp och underhålla det befintliga avloppssystemet. Se till att du kolla med lagar angående staten, samtidigt som den riktar överflödigt vatten till en torr brunn eller stadens storm drain system. Eftersom vissa lagar anges att överflödigt vatten måste filtreras och sedan vidarebefordras till allmänheten avloppet.

Attic Isolering Guide

För att öka ditt hem: s energieffektivitet, kan du isolera enkelt din vind på egen hand. Fördelen med isolering fungerar utmärkt för äldre bostäder, har så många av dem inte riktigt eller någon form av isolering installerad när den byggdes. Oavsett om ditt hem är gamla eller nybyggda, vinsten av att ha din vindsutrymmet isoleras är många. Förutom att man sparar pengar på din gas-och elräkningar, finns det en 30% skattelättnader (för konsument energieffektivitet). Ta reda på nätet om du är berättigad till skattereduktion efter ditt hem vinden har isolering. Men innan vi får in allt detta och gå över vinden isolering guide, det viktigaste först, behöver vi göra lite inspektion.
Guide till rätt Attic Installation
Kanske har ditt hem redan en isolering på vinden. I sådana fall måste du bestämma att det fortfarande är effektiv eller behöver ni mer isolering. För energieffektiva bostäder, finns det två typer av isolering inspektioner som måste utföras.
Visual Isolering: I denna typ av kontroll, måste du kontrollera om toppen av balkar (om det nuvarande isolering) är synliga eller inte. Om ja, då måste du lägga till mer isolering. När balkarna kan inte visuellt sett, kan du flytta en del av isoleringen för att kontrollera höjden över balkarna. Avståndet bör vara betydande, knappt täcks balkar är inte tillräckligt bra.
Åtgärd Isolering: Hur kan du mäta förmåga isolering för att stå emot värme flöde? För att mäta isolering förmåga, det finns en teknik som kallas R-värde som på flödet av värme eller kyla i huset. Om R-värdet är högt, då isoleringen är effektiv för att spara energi. Således, för att köpa mer isolering för installation, måste du beräkna den aktuella R-värdet, i stället för hur tjock eller hur tungt det är. Om du har stenull och glasfiber isolering är lägre än 11 ​​inches och cellulosa isolering är lägre än 8 inches, så du behöver mer isolering.
Luftläckage: Du måste kontrollera om det finns någon form av försegling luftläckage händer på vinden. Sprickor eller öppningar i taket kan låta luften utanför kommer in i huset. Innan du går över vinden isoleringen guide för att installera mer isolering, måste du fixa alla sprickor och öppningar. Detta kommer att öka din energibesparingar oerhört.
Vattenläcka: Liknar luftläckage, måste du inspektera taken för vattenläckage också. Vad du måste leta efter är fläckar och märken som anger någon form av vattenpipa eller läckor tak och värme eller luft läcker luftkonditionering. Detta ger dig dålig isolering och desperat kräver reparationer.
Energibesiktning: Boka tid för en professionell revisor energi att komma och inspektera den nuvarande isolering i vinden. Han / hon kommer att ge dig nödvändiga rekommendationer om huruvida du behöver mer isolering, och om ja, hur mycket mer.
Nu när vi gick över de väsentliga kontroller som måste tas om hand, kan vi gå över riktlinjerna vinden isolering. Kanske vinden har en lösfyllnadsprodukter eller BATT isolering installerats i så fall, vad du behöver göra är att räkna ut hur mycket mer isolering måste fyllas i. Den slutliga vinden isolering kostnaden kommer att avgöra om några saker som hur mycket isolering du måste installera om du gör projektet på egen hand eller hyra en entreprenör, och vilken typ av isolering du kommer att använda. Eftersom varje hem är unikt på sitt sätt (design, zon, ålder, etc.), kan du eller entreprenören har alternativa riktlinjer vinden isolering för installationen.
Attic Isolering Guide - Installation
För gamla hem, kommer installationen att kräva isolering precis som alla andra rum. Du måste inkludera golv, tak, väggar knä, inre och yttre väggar. För att hålla ditt hem varmt i vintrar och svala somrar i, följ guiden vinden isolering som anges nedan.
Material som behövs, Batts eller lösfyllnadsprodukter isolering, Filter mask eller respirator, Måttband, allkniv, Knäskydd, Hand handskar, skyddsglasögon, Steg 1: Se till att du bär din hand handskar och skyddsglasögon vid alla tillfällen när han arbetade i vinden. Använd långärmad tröja och byxor för projektet. Beroende på vilka områden du behöver för att isolera, kommer du att börja från den bortre delen. Till exempel, du isolerande en vägg, sedan börjar från ena änden av vindsutrymmet.
Steg # 2: Om du måste stå över isoleringen, gör det genom att placera din vikt på öppna balkar och inte direkt över isoleringen. Beroende på typ av tak isolering du väljer, veckla ut eller lägga rektangel Batts i-mellan balkarna. Se till att du inte komprimera isoleringen.
Steg # 3: Mät ytan för att placera exakt längd och bredd på isolering i rymden. Tätt förena de två ändarna av isolering tillsammans, men inte spänne dem tillsammans. Isoleringen måste vara så hårt som du eventuellt kan få, du vill inte lämna några luckor mellan två bitar. Anledningen, om det finns luckor kommer R-värde av isoleringen äventyras.
Steg # 4: Håll minst 3 inches av utrymmet mellan isolering och eventuella infällda armaturer eller ledningar, eftersom det skulle kunna medföra allvarliga brandrisk. Du behöver inte klammer eller lim för att hålla isoleringen på plats. Gravity kommer att se till att det inte glida iväg eller lossna. Trim någon extra isolering från sidorna med en brukskniv.
När du har avslutat installationen genom att följa guiden vinden isolering i artikeln, tvätta kläderna du hade i en separat tvättstuga cykel. Blanda inte andra kläder med dessa. Kör sköljning två gånger (i stället för en). Om du känner att det skulle vara svårt för dig att installera isolering på egen hand, kan du be om någons hjälp eller hyra en erfaren entreprenör.

Poolunderhåll Tips

Simning är en stor aktivitet som leder till en bra mängd i vikt och är en trevlig fritidsaktivitet också. Speciellt på somrarna, det finns inget bättre än chilla i en pool, är inte det? Men så mycket som lyxiga är att ha din pool, är det ännu större ansvar och något en slit för att upprätthålla den lyxen. Vad jag menar är att få ett konstruerat pool är ingen stor sak, men att behålla poolen i regelbundet är en större uppgift. Det finns dock inget alternativ om du har att njuta av lyx i sin fulla prakt än att behålla den. Vård för några pool underhåll tips då? Rätt på!
Tips om poolunderhåll
Trash Box, skumma skräp från ytan av poolen är en av de enklaste och bekvämaste sätt att hålla din pool ren. En hand skimmer - en lång hanteras netto bidrar till att rena det flytande skräp, vilket kan vara allt från löv till små insekter och andra saker som kan smutsig din pool. Skumma själv förbättrar cirkulationen effektivitet poolen. Är inte detta ett av de enklaste poolen städning tips bland så många andra saker?
Surt of Base, Justera och balansera syra och alkaliska nivåer i poolen är en av de viktigaste uppgifterna i underhåll pool tips. Balansblock bidra till att upprätthålla rätt mängd syra och alkaliska i poolen. Detta kommer att hjälpa dig att få en kristallklar pool, snarare än en pool med grumligt och irriterande vatten. Det kommer också att spara pengar som du annars skulle spendera på dyra rengöringsmaskiner.
Vakuum Pool, en mycket viktigt tips bland tips pool underhåll är att poolen måste dammsugas varje vecka för att hålla vattnet rent och minska mängden kemikalier som behövs för pool underhåll. Förutom att dammsuga, för att hålla poolen pipig ren, är det nödvändigt att borsta poolen väggarna. Det hjälper till att minska alger och kalk i poolen.
Öppning och avslutning, en mycket viktigt tips för att behålla poolen är att medan stänga poolen, är det en bra idé att rengöra poolen i ordentligt som du kan. Det innefattar skimming och dammsugning och att tillsätta kemikalier. Klor i tillräckliga mängder är nödvändigt. Var det inground pool underhåll eller ovan mark pool underhåll, koppla den elektriska utrustningen i poolen är också viktig. Vid öppning poolen, en gång har klor som ska läggas att få poolen bli av med föroreningar.
Rinna, det är inte precis en bra idé att lämna poolen utan vatten, eftersom det kan orsaka linern krympning och kan skada poolväggen och ram. Detta är en mycket viktig sak att komma ihåg när det gäller ovanstående underhåll mark pool tips.
Uppvärmning, Pool värmare vanligtvis behöver minst underhåll bland alla andra poolen utrustning. När det gäller tips pool underhåll, blir då detta ett lite lättare. Gasvärmare har hållbarhet och förmåga att fungera bra utan service för ett par år. Elpatronen håller längre än så. Att lära känna särskilda instruktioner värmare omsorg, kommer den manuella vara din ledstjärna. Om värmaren inte fungerar ordentligt även efter att ha följt instruktionerna i handboken, får du skulle behöva professionell hjälp.
Läckande här, Var det inground tips pool underhåll eller IT-underhåll tips för någon annan typ av en pool, reparation och kontroll för läckage är mycket avgörande. Så regelbundna kontroller för läckage och andra problem regelbundet måste göras.
Det finns många andra, Nitty gritties inblandade i tips pool underhåll och de varierar något beroende på vilken typ av poolen är det. Alla har sagt och gjort, pool underhåll tips ovan är mycket allmänt och de tillämpas avseende alla typer av pool. Det är där jag får ut av gruppen av ord och låter dig dyka i! Alla de bästa!

Fäktning Idéer för Bakgårdar

Innan du imponerad av visst mönster eller dekoration idé för bakgård staket, är det viktigt att man tittar på den praktiska av stängsel också. När det gäller stängsel idéer för bakgårdar Det finns många typer av stängsel, där du kan överväga det mest lämpliga för din fastighet. Ett staket för bakgård landskapsplanering är att markera gränsen av din bostad. Men, måste du överväga övriga funktioner bakgård stängsel också. Vill du använda stängsel av ett barn och husdjur inneslutning också? Eller vill du att stängsel vara sådan att den erbjuder avskildhet också.
Olika typer av inhägnader, den klassiska typen av stängsel är det vita piket stängsel ", som har träplankor stående vertikalt med och tum och hälften mellanrum mellan varje bräda. Och horisontella brädor är på topp och botten för att ansluta dessa strejkvakter. Dessa är dekorativa staket, men ger inte mycket integritet eller säkerhet. Men de är ett bra val att som en inneslutning för små husdjur och barn. En annan typ är privatlivet stängsel, som är mycket stark och robust och kan stå så högt som 8 meter hög. De har inte några synliga brister i dem, och kan även visa din bakgård från kraftiga vindar.
En annan typ av stängsel kan du överväga är smide och aluminium stängsel, som byggs ofta för prydnadssaker. Dessa påminner om staket, utom grunden är i betong. De är mycket tåliga och lätta att underhålla. Om du letar efter idéer bakgård stängsel inom en budget och sedan gå med stilar vinyl stängsel, de kan användas för att imitera metall eller trä staket. Förutom att vara billiga, de är också mycket hållbara och låg på underhåll. Dessa var de typer av stängsel, här är de olika stängsel idéer för bakgårdar.
Idéer för Backyard fäktning, Så välj först en praktisk typ av stängsel som lämpar sig för din fastighet, och leta efter idéer att dekorera den. Här är en förteckning över de olika bakgård stängsel mönster och idéer, av vilka du kan välja lämpliga bakgård idéer trädgård stängsel. ; Du kan gå för ett trä staket eller en rustik staket om du vill det gamla landet känsla. Sedan hänga några krukor på staket och hålla några nära basen av stängsel. Gör detta på insidan av stängsel. , Om du har tänkt satsa på design staketet, då kan du överväga plantera små privatliv blommande buskar nära stängslet. Detta kommer att ge integritet och göra staket med växter ser ännu vackrare. ; Du kan gå med en trä letar vinyl staket, och har metall krokar eller ringar nära toppen av stängsel. På dessa ringar eller krokar kan du placera hängande blommande växter. , Det finns ett enormt urval när det gäller smidda staket järn bakgård design. Du kan gå igenom de olika stängslet mönster och be leverantören att tillhandahålla den design som du gillar mest. Smidesjärn staket inte bara komma i vanlig svart färg, men också kommit i andra färger som gyllene, grön, brun, etc. De kommer i elegant horisontella och vertikala staplar mönstren, intrikata och komplexa blommiga mönster också. ; En båge ovanför bakgård dörren, som är ansluten till stängsel, och dörrkarmarna ser bra ut. ; Du kan också överväga växande några vackra vita blomman klängväxter på staketet, täcker den övre kanter och båge av stängsel. ; Om du går för privatlivet typ av stängsel, då kan du överväga att måla det i någon vackra mönster som du väljer. Några eleganta design av randiga eller små blommor kommer att se bra. , Om du letar efter stängsel idéer för grönsaksodlingar, sedan trådnät mönster fäktning är en bra idé. Den kan också användas för att odla hängande växter som tomat och chili. ; Lägga en båge till ett stängsel är vacker, och är ett bra sätt att göra din stängsel se en fullständig. ; Dessa var de olika stängsel idéer för bakgårdar. Så väljer du rätt typ av stängsel första, plocka en bra design för stängslet, och använder ovanstående idéer för att göra stängslet ser vacker och attraktiv.

Sätt att vara lycklig

Benjamin Franklin sa en gång, konstitutionen endast garanterar det amerikanska folket rätt att göra lycka. Du måste fånga den själv. Så sant faktiskt! Oavsett om du är lycklig eller inte, helt beror på dig själv! En optimist ser alltid glaset halvfullt, medan en pessimist alltid ser det som halvtomt. Det handlar om attityd! En positiv attityd driver oss alltid mot letar efter sätt att vara lycklig, även på murkiest tur i livet, men en negativ attityd styr oss mot misär och garanterar oss generösa portioner av missnöje hela tiden. Att vara lycklig handlar om att hantera din attityd och inställning på ett sådant sätt att din instinkt börjar fånga och svara på positivitet. Hmm, kan jag se den cyniske i dig flinande, så du tror att det är lättare sagt än gjort, va? Låt mig säga dig, min vän, är det tvärtom! Jag försäkrar er, när du tar några minuter och begrunda det jag ska berätta för dig, kommer du att bli förvånad över hur enkelt allt! Det finns ingen hemlig formel för lycka. Du behöver varken en karta för att hitta sätt att vara lycklig, inte heller du behöver göra drastiska förändringar i din livsstil.
Låt oss börja med en tiofaldig plan. Detta är en uppsättning av tio sätt att bli lycklig genom garning tio enkla attitydmässiga värden i den medvetna tankeprocessen. Det skulle ta en liten ansträngning i början och du skulle krävas för att avsiktligt rutt din förståelse och böj i sinnet i denna riktning men gradvis, skulle dessa komma naturligt. Detta är en risk, jag garanterar, som kommer med någon sannolikhet för förlust! Så låt oss se vad dessa 10 sätt att bli lycklig är och hur de fungerar.
10 bästa sätten att bli lycklig, Uppskattar: Det första steget mot att låsa upp hemliga av lycka börjar med uppskattning. Lär dig att uppskatta det du har innan du ställer dina ögon som den förvärvade det som du inte gör det. Räkna dina välsignelser och vara tacksam till livet för vad du redan har, snarare än spjälsäng för vad du inte gör det. Förstå att ingen har någonsin allt i livet! Nej, inte ens Bill Gates! Låt oss nu se hur vi kan ta med denna attitydförändring i vårt dagliga liv. Tycker inte om frites framför dig? Var tacksam att du har tillgång till och råd med mat, många, runt om i världen, gärna skulle sälja sina själar för en munfull gräs! Hatar skorna mamma fick du för din födelsedag? Inse att du har tur att du är kapabel att bära skor, många människor där ute önskar att de hade fötter! Läs igenom hur man kan vara lycklig i livet att göra ändringen. , Älska dig själv: Det är alltid bra att förbättra dig själv, men först, uppskattar vem du är. Var stolt över den person inom dig först och sedan arbeta på att göra den personen bättre. Diamanter kom till först efter de möjligheter som modern allotrope av koldioxid - som inte ens tillnärmelsevis liknar den dyrbara stenen som kommit att vara synonymt med skönhet, storhet, kärlek och makars engagemang under åldrar - insåg! Var stolt över vem du är, först då du upptäcker vad du kan göra. Läs också igenom och lära sig mer om hur man ska vara nöjd med dig själv. ; Be Yourself: Du, som individ, är ett unikt paket i dig själv! Ingen annan har exakt samma egenskaper och attribut i exakt samma förhållande som du har. Cherish denna individualitet och vårda den för att uppnå en helhetssyn och trevlig tillvaro. Mejsel din individuella egenskaper och channelise din energi mot att göra det som intresserar dig. Jag garanterar inte enorm material avkastning, men jag kan lova att prestandan skulle vara oöverträffad och tillfredsställelse oöverträffad! Den glädje som tar dig ger är mycket smittsam! Den sprider sig till alla vars liv du touch! Detta är det enda sättet livet kan levas, annars är du bara spendera ditt liv, att försöka vara någon annan eller otålig över vem du är inte och gör något eftersom alla andra gör det. Det finns inga större möjligheter att vara nöjd med sig själv än att vara dig själv och gör vad du vill, andra saker bara börja falla på plats! För att citera Dr Seuss, Det finns ingen levande som är Youer än Du. ; Prioritera människor i ditt liv: Det är en fåfäng strävan att försöka hålla alla nöjda. Face it, det händer aldrig! Någon eller den andra kommer alltid att klaga eller vara missnöjd med dina ansträngningar. Så, börja prioritera människor i ditt liv. Sitt ner, ta ett djupt andetag och gör en mental lista över människor som verkligen betyder något för dig, människor som älskar och omsorg för dig och som alltid är där för dig oavsett vad. Det är dessa människor bryr sig för! Resten är de som alltid skulle förvänta dig att vara perfekt, men skulle aldrig uppskattar dina ansträngningar för att uppfylla dem. Denna kategori är inte värt besväret. Den mest de kan göra, när man inte tillgodose deras förväntningar, talar dålig och, hej, pratar aldrig skadat någon! Kom alltid ihåg vad Dr Seuss har sagt ... de som sinnet inte fråga och dem som betyder inte ihåg! ; Hantera dina förväntningar: Lycka, överraskande, mest kommer från enklare saker i livet! Du får äga en miljon dollar, men du kan fortfarande förlora sömn över var de skall investera dem och hur man kan spara dig från förlust. Förvänta sig mindre från människor och situationer, gör det att acceptera besvikelse lättare och ändå lämnar dig med mod att försöka. Detta gäller framför allt i relationer. När du förväntar dig för mycket av din partner eller make, sätta dig indirekt honom / henne under trycket av att leva upp till dina förväntningar som sätter stam på din relation! Detta orsakar stress och vid någon tidpunkt tråden snaps! Ett annat scenario är där trycket av förväntningarna underkastar sig personen så mycket att han / hon blir för ivrig att behaga och förlora sin identitet. På så sätt förlorar du den ursprungliga person som hade fångat din böjelser! Hålla dina förväntningar realistiska är motorvägen som leder till alla andra sätt att vara lycklig i ett förhållande. Bläddra igenom hur man kan vara lycklig i ett förhållande för fler idéer. , Acceptera sanningen: Mis happenings förekommer i allas liv någon gång eller det andra. Om du inte kan göra något för att vända de skador sedan sluta gråta över spilld mjölk och gå vidare. Livet är för kort för att älta det förflutna för alltid! Var det nedläggningen av en älskad, förlusten av en möjlighet eller i slutet av en relation, om du inte kan göra något åt ​​det, gråta en gång och gå vidare. Negativitet leker mer negativitet. Om du inte flyttar på, kanske du inte kan mäta andra möjligheter som leder till lycka och tillfredsställelse. Till exempel är människor kända för att ha försökt / begått självmord och sjunkna i klinisk depression om uppsägning av en relation. Jag påstår inte att en sådan situation kan lösas enkelt genom positivt tänkande. Så, låt oss försöka logiskt tänkande, för en förändring! OK, så det är en relation uppbrott och erfarenhet är alltid obehagligt, om inte bitter. Negativitet i ett förhållande är kanske den mest bittra piller svälja. Låt oss utvärdera första förhållandet i sig. Var det en sund relation? Om det var ett våldsamt förhållande, vara tacksamma att det slutade. När det gäller den känslomässiga baksmälla, får du över det förr än du tror! Om det var en trevlig relation, tänk på de lyckliga stunder ni hade tillsammans och vara tacksam att det hände, snarare än rop som det slutade. Var både människor glada i den? Om inte, då inser att både människor befriats från onödig smärta och vara glad för varandra. Tog det slut på grund av personliga skillnader eller på grund av en tredje part? Om det slutade på grund av personliga skillnader, så kanske skillnaderna var för stora att ha aktiverat en livstid av samhörighet och ömsesidig respekt. Om det slutade på grund av tredje part engagemang och var du fuskat på, då kan lika gärna acceptera att din partner inte var värt ditt förtroende och det är bättre sent än aldrig att vara medveten om otrohet än får livslånga känslomässiga skymf. Det är några och praktiska sätt att vara lycklig efter en upplösning, även om själva upplevelsen är känslomässigt beskattning. ; Sluta deppa: I stället för att känna skuld över några åtgärder till dig, fundera ut sätt att göra ändras. Om de skador som du är irreversibel sedan ber om ursäkt och acceptera de möjliga straff helhjärtat. Acceptera ditt fel och ta lärdom av det så att det leder till din förbättring. Inte underhålla skuld och bitterhet, eftersom den bara drar ditt medvetande mot urusla negativitet och hopplöshet. , Var sann mot dig själv: Du kan vara en mästare på nackdelar och lura hela världen, men du kan aldrig lura sig själv. Du kan låtsas att du är immun mot ditt samvete men det är bara en handling du, medvetet eller omedvetet, sätta upp för att lugna dig själv. Vid slutet av dagen, kan man aldrig vara riktigt glad när du inte är övertygad om att vad du har gjort är det rätta och gjordes helhjärtat. ; Hålla ett öppet sinne: Var öppen för nya evenemang och olika synpunkter. Det blir mycket lättare att lära och dela om du kan acceptera skillnader i uppfattningar, åsikter och tro. Du hamnar samla massor av kunskap och få respekt och tacksamhet. En smal, dogmatiska sinne är som grodan som aldrig varit ur en brunn. Det tror inte att en värld existerar utanför väl eftersom den har aldrig haft modet att våga sig ut i brunnen. Låt ditt sinne satsning på nya åsikter och övertygelser och sedan låta dem bestämma vilka som ska hålla sig till, resten alltid kan arkiveras som en samling av olika kunskaper och erfarenheter. , Var flexibel: Flexibilitet kan göra dig böja, men styvheten gör du bryta i ansiktet på en stormig situation, utan att medge dig en möjlighet att hitta ett sätt att överleva. Det är bra att ha starka principer och värden, men vi måste förstå att även om dessa kan gälla vissa situationer kan vissa situationer kräver flexibilitet och out-of-box beslutsfattande förmåga. Ett flexibelt värdesystem är inte en som nödvändigtvis kompromisser vid varje steg, men är den som vet när hon ska göra ett undantag för universell välbefinnande. Också bläddra igenom hur man ska vara glad för fler idéer. ; Lyckan finns inom oss och för oss att peka på. Det kan inte utvinnas från externa eller materiella källor. Vi bestämmer hur vi möter livet. Lycka kan inte läras ut av någon lärare eller andlig guide om vi själva väljer att vara lycklig och göra ett försök att hitta våra egna vägar att vara lycklig. Fokusera på nuet. Besluta att i dag kommer att bli en vacker dag och håll dig till det! Det förflutna ger förbittring och ånger och framtiden erbjuder osäkerhet och rädsla. Det är bara detta som ni har kontroll, det är en gåva av livet, därmed kallas present! Lev för idag och göra det vackert för det är där lyckan är, just här, just nu!

Epsomsalt som gödning

Epsom salt är en av de kemiska föreningar som har olika tillämpningar i hushållet. Det är en av de oumbärliga ingredienserna i badsalt och används också för behandling av stukningar och blåmärken. Epsom salt används mycket inom jordbruket och trädgårdsskötsel också. Du kanske har hört talas om användningen av Epsom salt som gödningsmedel. Som ekologisk trädgårdsskötsel är snabb fart, är kommersiell anläggning mat ersätts med andra naturliga alternativ, och Epsom salt är en bland dem. Låt oss ta en titt på vad som är Epsom salt och roll och effektivitet EPSOMSALT gödningsmedel.
Vad är Epsom Salt?
Epsom salt är inget annat än hydrerade magnesiumsulfat och dess kemiska formel är MgSO4-7H2O. Namnet på denna förening härstammar från staden Epsom i England, där den upptäcktes för första gången. Den helande egenskaper Epsom salt har länge pekats ut av människor och den användes vid behandling av olika åkommor. Även idag har det många olika tillämpningar i hushållet, inklusive dess användning i jordbruket och trädgård. Epsom salt är en av de populära vegetabiliska livsmedel, särskilt för vissa växter, som, tomater, paprika, rosor mm Följande punkt kommer att ge dig några intressanta fakta om de åtgärder av EPSOMSALT gödningsmedel.
Åtgärd av Epsom Salt som gödning
Som tidigare nämnts har mycket lite forskning gjorts om åtgärder och effektiviteten i Epsom salt gödningsmedel. Men de flesta av användarna gå i god för effektiviteten i EPSOMSALT som växtnäring. Det sägs att effekten av EPSOMSALT gödselmedel kan bero på förekomst av magnesium och svavel, som är mycket viktiga för växternas tillväxt. Magnesium hjälpmedel växterna rätt från sin grobarhet från fröet. Förutom att hjälpa de växter i förberedelserna klorofyll, ökar magnesium också deras förmåga att absorbera kväve och fosfor från marken. Det stärker också cellväggen av anläggningarna.
Medan vissa växter tål en brist på magnesium i jorden, andra visar symptom som, curling av blad och hämmad tillväxt. Detta påverkar produktion av frukter och blommor. Svavel hjälper också växterna att producera klorofyll. Det sägs vara till nytta för växter i avvärja skadedjur. Så, är Epsom salt som innehåller både magnesium och svavel visat sig vara fördelaktigt för en sund tillväxt av växter.
Hur du använder Epsom salt för gödsel
För att kunna använda Epsomsalt gödsel, kan du antingen lägga den direkt på marken där växten växer annars kan du lös den i vatten och blanda ner i marken. Epsom salt kan läggas till marken, innan sådd. För detta ändamål är en kopp Epsom salt tillräckligt för hundra kvadratmeter. Strö salt och sprida den i jorden jämnt. Innan plantering, tillsätt en matsked Epsom salt på marken där du vill växa de unga plantorna. En lösning av Epsom salt i vatten (2 matskedar per liter vatten) kan användas en gång i månaden. Denna lösning är också sägs vara till nytta, om den används för imma bladverket. I fall då etablerade ros växter, kan du lägga till ½ kopp Epsom salt på marken, varje vår. Under andra årstider har en matsked per fot av växtens höjd som ska läggas till två gånger i månaden. Sprid runt basen av anläggningen och vattna jorden väl. Krav på Epsom salt för tomater är också densamma. För krukväxter, gör en lösning av en tesked Epsom salt i tre liter vatten och använda det en gång i veckan. Kravet på EPSOMSALT gödsel kan variera från en anläggning till en annan och så är det bättre att få en klar uppfattning innan du använder den.
Kort sagt, det finns många trädgårdsmästare, som använder EPSOMSALT gödselmedel som det visar sig vara till nytta för vissa växter som, tomater, paprika, rosor mm Men tänk på att testa marken, innan du använder Epsom salt.

Ovan mark pool Underhåll

De som inte vill spendera tid och pengar att gräva upp gården för att installera en pool, välja ovan mark pooler. Ovan mark pooler är installerade över markytan och finns i tre former: oval, rektangulära och runda. Jämfört med andra typer av pooler, dessa ovan mark pooler är billigare att installera. Men man kan inte undgå från viktiga pool underhåll. Regelbunden och korrekt pool rengöring är viktigt för poolen att förbli i gott skick för kommande år. Dessutom kan felaktig ovan mark pool underhåll orsaka poolen för att bli en grogrund för alla typer av sjukdomar som orsakar organismer.
Ovan mark pool: Underhåll av Vattnet
Oavsett om man använder poolen för att bada eller inte, är det ett måste att utföra ovan mark pool underhåll rakt igenom året. Således med det roliga att simma med egen pool, kommer ansvaret att ta hand om det, även när du inte känner för det. Låt oss ta en titt på ansvarstagande i ovan mark pool underhåll.
pH-värde, pH poolen vattnet skall testas två gånger i veckan. PH i vattnet bör hållas på omkring 7,2 till 7,6, för i det här pH-nivån, är klor mest effektiva. Dessutom kan felaktig pH-nivåer lända till skada av ovanstående liners mark pool och utrustning.
Klor nivå, klorerande poolen två gånger i veckan är avgörande för desinfektion poolen. Du kan köpa klor tabletter, granulat eller lösning och lägga till den i poolen. Någon form kommer att göra eftersom alla agera annorlunda. Klorering av poolvattnet säkerställer eliminering och förebyggande av sjukdom som orsakar organismer från bostaden och föröka sig i poolen vatten. Detta skyddar simmare från smittas av sjukdomar och infektioner från poolen efter bad.
Rensa skräp, Under dagen olika insekter, löv och annat skräp sätta sig på ytan av poolvattnet. Det är viktigt att rensa bort skräpet innan det sjunker till botten av poolen. Med hjälp av ett löv skummare kan man bli av med flytande skräp och hålla poolen ren. För att bidra till att upprätthålla poolen kan man använda sig av poolen säkerhet omfattar, vilket kommer att hålla skräp kommer in i vattnet och nedsmutsning det. Detta bör också ske två gånger i veckan.
Chockbehandling, Shock behandling är en annan viktig aspekt av ovan mark pool underhåll. När vi klorbehandla poolen vad vi försöker göra är att ge fri klor för att desinficera poolen. Däremot kvarstår klor inte i fri form och omvandlar i kombinerad form, vilket är vad orsaka hud-och ögonirritation till de badande. Chockbehandling hjälper till att omvandla denna bundet klor tillbaka till fritt klor och bidrar också till att förstöra bakterier och mikrober. Chockbehandling paket finns tillgängliga på Pool butiker. Poolen måste vara chockad gång i veckan.
Kalcium i blodet, en annan aspekt av ovan mark pool underhåll är att kontrollera kalcium vattnets hårdhet gång i månaden. Detta är viktigt eftersom vatten med hög kalkhalt kan resultera i skala bildning, medan vatten för lågt på kalcium gör vattnet korrosivt. Dock kan detta test inte göras av dig hemma. Du måste ta provet poolvattnet till den lokala poolen butiken och få detta test gjort.
Ovanstående riktlinjer är bara en översikt över pool underhåll. För mer information om en ovan mark pool ta en titt på pool underhåll guide som hjälper dig att behålla din dyrbara pool. Hålla dessa ovan mark swimming pool tips underhåll i åtanke, kan du se din pool förblir rena och säkra att bada i. Om du får problem pool som du inte förstår, är det bäst att kontakta proffs som kan carryout ovan reparationer mark pool . Alla de bästa!

Hög kvalitet simulerade diamanter

En diamant är en flickas bästa vän, men dessa mousserande bästa vänner är inte billiga. Om du vill köpa ett par enkla diamant dubbar, kommer ni att vara tillbaka ganska mycket. Så nästa bästa är att välja hög kvalitet simulerade diamanter. Simulerade diamanter skapas i labbet och är även kallade lab skapat diamanter och de liknar en riktig diamant i glitter, klipp och briljans.
Vad är simulerade diamanter
Hög kvalitet simulerade diamanter är olika från syntetiska diamanter. Syntetisk diamant eller konstgjorda diamant som naturliga diamanter är gjorda av kol, men de är inte lika perfekt utformad. En hög kvalitet simulerad diamant kan vara naturligt, konstgjort eller en kombination av två. De har samma kännetecken för en naturlig diamant som hårdhet och briljans och den mest kända av alla simulerade diamanter är cubic zirconia. Simulerade diamanter vs riktiga diamanter kommer att föra fram en stor skillnad och här kommer vi att veta allt om hög kvalitet simulerade diamanter.
Så vad är simulerade diamanter? För en diamant för att kallas en simulerad diamant, borde ha vissa fysiska diamant som egenskaper. Det måste vara väldigt hårt, har en massa lyster och briljans med hög brytningsindex. Det finns många olika typer av hög kvalitet simulerade diamanter och vi kommer att diskutera dem nedan.
Typer av hög kvalitet simulerade diamanter
Glas simulatorer, en av de tidigaste simulerade diamanter som allmänt användes i den viktorianska eran är glas stimulantia. Dessa glas stimulantia kallas strass eller pastor var ofta används i den 18: e talet och kan fortfarande hittas i vissa antika smycken. Dessa glas stimulantia kan inte anses vara av hög kvalitet simulerade diamanter som har en låg hårdhet och det är utsatt för repor. Det kan också fraktur mycket enkelt och luftbubblor och linjer flödet i stenen gör det till ett mycket dåligt substitut för naturliga diamanter.
Syntetiska White Sapphire och Spinell, syntetiska vit safir som är ren korund och spinell som är rent magnesium aluminiumoxid var de första kristallina diamant simulatorer. Dessa kan anses vara av hög kvalitet simulerade diamanter som har en hårdhet av 9 och 8. men de har en låg brytningsindex och så saknar briljans och brand i en diamant även när polerade och skär. De har också en mycket lägre dispersion så de tenderar att se livlös efter att de har styckats i flera aspekter. De är också kända som diamondite och strålande.
Syntetisk rutil, syntetisk rutil som är ren titandioxid är ett av de bästa high stimuleras kvalitet diamanter. Den har en hög brytningsindex samt spridning vilket gör att de ser så lysande som en diamant. Syntetisk rutil finns också i de olika diamant färger som eldiga röda och cool blues som produceras av dopning det med andra metalloxider. Det största problemet med syntetisk rutil är att den har en liten gul anstrykning och har en låg hårdhet som gör det mer utsatta för repor.
Yttrium Aluminum Garnet (YAG), Yttrium aluminium granat är en av de mest populära ans framgångsrika hög kvalitet simulerade diamanter. Den har en hårdhet på 8,25 men låg brytningsindex och spridning. Fortfarande kan det efterlikna egenskaperna för en naturlig diamant och har tillräckliga briljans när slipade och polerade. Genom dopning YAG med några andra mineraler många fler färgade av hög kvalitet simulerade diamanter produceras.
Cubic Zirconia, Cubic Zirconia CZ eller som det vanligtvis kallas är ett av de används i stor utsträckning och de bästa lab skapat diamanter. Den har en hårdhet på 8 till 8,5 med hög brytningsindex och spridning. Det är visuellt närmast en naturlig diamanter och många människor har vidtagits av skrupelfria juvelerare som sålde dem CZ i stället för en diamant. Det är utsatta för repor och är internt felfri och ibland är det belagt med diamant som kol för att förbättra dess hållbarhet.
Moissanite, Moissanite som är kiselkarbid är en ganska ny aktör på den höga kvaliteten simulerade diamanter marknaden. Det är mycket bättre än en cubic zirconia och har en hårdhet som är nästan lika stor som en naturlig diamant. När en moissanite klipps och poleras det har en lyster och brand. Men moissanites plågas av interna brister och inneslutningar som är manifesterad som tunna nålar eller rör inne i stenen. Fortfarande moissanite är den bästa simulerade diamanter till datum och sin skönhet och strålande saknar motstycke.
Detta var allt om hög kvalitet simulerade diamanter. Simulerad diamant smycken är mycket eftertraktade och många nygifta ens få dem som det vigselringar och band. Hög kvalitet simulerade diamanter är ett bra alternativ för människor som älskar eld och glitter av diamanter utan att spendera alltför mycket pengar.

Rektangulär Patio Umbrella

Patio är en gemensam plats för njutning för varje medlem i huset och därför måste du ta särskilda insatser samtidigt dekorera uteplatsen. Du måste lägga till begränsade, men ändå attraktivt och användbart, utemöbler samtidigt tänka om uteplatsen dekoration. En sådan användbara och dekorativa utemöbler är uteplatsen paraply. Patio paraplyer har blivit en integrerad del av utomhus området i dessa dagar. Det är en underbar tillbehör som du kan lägga till din uteplats, till skydd såväl som avkoppling. Uteplats parasoller finns i många storlekar och former, men den mest populära bland dem är den stora rektangulära uteplats paraply.
Användningsområden för Rektangulär Patio Umbrella
Rektangulär uteplats paraply är i grunden en utomhus paraply som skyddar utemöbler från solljus, liksom regn. Dessa paraplyer är även kallade marknaden paraply eller parasoll trädgård. Du måste ha sett dem i trädgårdar av hotell, restauranger och kaféer. Ändå är de populärt används för hushållsändamål också. Storleken på dessa paraplyer varierar från 5 meter till 13 meter. Många människor väljer stor uteplats paraply, eftersom det kan ta emot stora antal människor för en utomhus händelse, som en fest eller söndagsbrunch. Installation av så stora paraplyer minskar insatser som du behöver ta för att justera vinkeln på paraply enligt den ståndpunkt av solen. En rektangulär paraply är också det bästa valet om du planerar att placera ett picknickbord i pation. En stor rektangulär paraply ökar också det allmänna utseendet på din utomhus, och även skyddar den från storm eller hård vind.
Dragen av Rektangulär Patio Umbrella
Tillsammans med ovan nämnda funktioner, till färdig installation rektangulära uteplats paraply också kommer med olika spännande funktioner, genom vilken du enkelt kan använda och ersätta dessa paraplyer. Du kan lätt hitta den rektangulära ersättare uteplatsen paraply kapell och därmed små slitage på paraply kan enkelt hanteras. Mestadels får du aluminium skärmtak som är användbara för offset paraplyer också. Å andra sidan kan du få kompensera paraplyer med paraply sida post står, som ser så modernt och unikt. Du kan också hitta rektangulär uteplats paraply med tilt och rektangulära uteplats paraply med ljus, som faktiskt är vanligt och regelbundet inslag i de flesta uteplats paraplyer. Tillsammans med alla dessa funktioner, dessa paraplyer finns även i kundanpassade form, vilket innebär att du kan lägga till funktioner som krävs i en uteplats paraply innan du köper den. Detta faktum gör det ganska bekvämt för dig att välja den bästa typen av paraply för din uteplats.
Recensioner av Rektangulär Patio Umbrella
Det är ganska positiva omdömen av denna typ av paraplyer för uteplatsen. De är unika och bekvämt på samma gång, vilket är deras största USP också. Du kan hitta dem med matchande färger, enligt din sommar, höst eller vår trädgård smycka tema och förbättra utseendet på din utomhus helt och hållet. Pris spektrat av dessa uteplats paraplyer är från $ 90 till $ 1000. Detta gör att du med ett brett utbud att välja på, när det gäller att välja de bästa rektangulära uteplats paraply för din uteplats. Några märken som du kan överväga att samtidigt köpa uteplatsen paraply är: Oxford Garden Designs, Arden, Specialty Pool Products, Rektangulär Sunbrella "Fern Umbrella, La-Z-Boy Jameson, Coral Coast, etc.
Ja, det var det om den rektangulära uteplatsen paraply. Jag hoppas att ni kan hitta allt du behövde veta om dessa konstnärliga typ av uteplats paraplyer. Kontrollera att du använder dem i din uteplats inredningsidéer för din bostad, inom en snar framtid. Alla de bästa!

Insektsbett om barn

Den bästa tiden att vara ute och ha lite roliga är under våren raster och somrar. Barn i grannskapet komma ut att spela i parker och gator. Tillsammans med barnen, Mother Nature's inte så vänliga critters gå med dem också. Självklart, som förälder, du måste vara mycket oroad över att skydda dem från att bli stucken. Och det är inte som du kan stoppa dem från att gå överallt eftersom du kommer definitivt hitta buggar och insekter där det finns barn. Så, hur kan du förhindra bug bites på barn?
Först av allt, vad barn behöver lära sig är att skydda sig när de är ute och leker. Vare sig de är i parken, poolen, eller ens i trädgården, alltid lär dem att bära skyddskläder. Detta innebär, om vädret tillåter det, slitage långärmade tröjor och / eller byxor. Du kan rädda dem från potentiellt farliga / giftiga insektsbett.
Hur man behandlar Insektsbett om barn
Eftersom det finns hundratals av insekter och småkryp, inte alla bug bites kan behandlas på samma sätt. Naturligtvis finns det olika åtgärder som skall beaktas vid valet av rätt bug bites behandling. Det är därför har vi delat in dessa små krypen.
Bug bites på barn - Getingar, du kanske kan eller inte kan vara medveten, men getingar är kända för att sticka mer än en gång. Plus, getingstick liknar ett bi sting. Några barn (och vuxna) är allergisk mot getingstick, så du måste vara mycket försiktig och hitta de tecken tidigt. När bitit, getingar eller gula jackor som inte lämnar en stinger. Att behandla bettet, tillämpa is över området omedelbart och sedan använda medicinering (hydrokortison 1%, bensokain spray eller antihistamin creme).
Bug bites på barn - Mosquito, Myggor är hyper och aktiva runt skymning och gryning, det är därför de lätt kan ta sina chanser på bitande barn. Som en försiktighetsåtgärd, se till att det inte finns några stillastående vatten runt ditt hus och gård (som de attraheras av sådana platser). Även bära skyddande kläder är också hjälpsam. Att behandla myggbett, skölj omedelbart händer och ben med antibakteriell tvål och varmt vatten. Applicera över receptfria läkemedel som stoppar klåda.
Bug bites på barn - Bees, The bug bites en förälder är mest orolig för är från bin. Anledningen är de starkt smärtsamma och kan också ge en allvarlig allergisk reaktion mot barn. De vanligaste platserna där barnen kan få stucken av bina swimmingpool och parker. Lär dina barn hur du tar bort gadden om de får biten av en. Eller be dem att springa hem omedelbart så att du kan använda nageln (eller kreditkort, utan nål) ta bort den. Applicera is över BISTING, eftersom det kommer att minska eventuella svullnad, tillämpa over-the-counter medicinering. Om ditt barn utvecklar en allergisk reaktion eller är stucken på näsa, hals eller mun, ring 911 direkt eftersom dessa platser är farliga.
Bug bites på barn - Spiders, Precis som alla andra insektsbett, kan du behandla lätt en spindel bett. Du kan använda is och spindel bita medicin på området. Som spindel biter är kända för att ge blåsor, kan du placera ett plåster över området. Detta kommer att avskräcka barnet från repor och / eller ytterligare infektera den. Om du känner att spindeln kunde ha varit gift eller märker några allergiska reaktioner, inte slösa tid med att söka lämplig medicinsk vård.
Om bug bites svullnaden blir utom kontroll, öka, eller kommer inte att minska även efter att tillämpa medicin, åka till sjukhuset omedelbart. Du vill inte ta några risker att få en infektion eller sjukdom. Fråga dina barn att inte provocera insekter eller leka i närheten av bikupor och bon. Att spela på säkra platser bidrar till att förhindra bug bites på barn. Undvika att gå in i trä områden, spela bra, och låt inte buggar bita.

Bästa Hundfoder Brands

Jag förstår att folk, att välja bästa märkena hundmat för dina hundar och valpar är ganska uppgift. Med tillgång till mer än hundra märken hundmat. Hur kommer du att välja de bästa märke hundmat som håller din bästa vän glad och frisk. De flesta av våra hundar är också kräsna ätare så det ganska uppenbart att de kommer att föredra att äta vissa märken och kommer inte vilja ha några. Hundfoder finns i två form torra och våta. Torrfoder för hundar innehåller ca 10% vattenhalt och vattenhalten i vått konserverad hundmat är 90%. Den bästa hundfoder märken bör bestå av alla viktiga näringsämnen som ger din hund den nödvändiga energin. Du kommer att hitta många sorter hundmat som frisk hund mat, naturlig hundmat etc. De flesta hundälskare säga att hemgjord hundmat är den bästa, eftersom det ger alla nödvändiga näringsämnen en hund kräver.
Bästa Hundfoder Brands Lista
Om du är en hund älskare, skulle du bryr förmodligen om livsmedel som din hund äter. En idealisk hundmat recept bör vara en komplett måltid med en lämplig balans mellan kött, grönsaker och alla de ingredienser som behövs. Här är mina bästa frisk hund mat varumärken.
Solid Gold, det är en av de högsta mat säljer hund varumärken i USA. Solid Gold ger naturlig, holistisk och kemiska fri kost för hundar. Det kommer också i olika former som torrfoder, konserver, kex och kosttillskott. Dess torrfoder linjen är känd för Hund-n-Flocken vuxen hundmat och Hundchen Flocken valp linjer mat. De har också andra hundgodis som bagels som är av mänsklig grad kvalitet.
Naturens sort, Nature's Variety har tre typer av hundmat rå, spannmål gratis och autentiska näring. Alla dessa produkter är gjorda av äkta kött, mager fjäderfä och färska frukter och grönsaker. Många djurskötsel enhet vid naturens mångfald utmärkta betyg hundmat. Naturens Variety är 100% korn och glutenfri därför är bäst för hundar som lider av spannmål allergier.
Innova, en av de bästa märkena hundmat på marknaden. Innova erbjuder dig en rad av friska märken hundmat som du kan välja att mata din hund. Hundmat från Innova är naturligt och är en kombination av näringsrika ingredienser som innehåller kyckling protein ris, kalkon, nötkött, keso, frukt, grönsaker och spannmål. Dessa ingredienser är mer än tillräckligt för att uppfylla den dagliga näring din hunds behov. Behovet av nödvändiga fetter och oljor för att förbättra din hunds vacker päls och hud är också uppfyllt.
Holistic Blend, Holistic Blend är känd eftersom det använder minst bearbetade livsmedel och kokas i låg temperatur. Orsaken varför det anses som den bästa hundfoder på marknaden eftersom den inte innehåller antibiotika, tillväxthormoner, konstgjorda tillsatser färger eller smaker, raffinerat socker, majssirap och alla andra konstgjorda ämnen. Det främsta ingredienserna i Holistic Blend livsmedel är lamm, kyckling och lax blandad med frukt och grönsaker.
EVO Grain fria, EVO Grain Gratis ser till att din hund inte kommer att drabbas av fetma, diabetes och håglöshet. En idealisk proteinkälla för dina hundar, EVO Grain Gratis hundmat är framställda av färskt kött och 42% ingredienser som är rika på proteiner. EVO Grain Gratis hundfoder kommer som torr, burk och även som godis. Alla är gjorda med marken kyckling, kalkon kött, ben, fett, brosk och bindväv. En av de bästa märkena hundmat på marknaden.
Bästa Ekologiska Hundfoder Brands
Välja certifierad ekologisk hundmat är ett utmärkt alternativ för din lurviga vän. Vissa människor känner sig friska och mer energi efter att ha ätit ekologisk mat, samma är med hundar. När du börjar mata din hund ekologisk mat på alla dess hud allergier och problem försvinner efter en tid hundar om ekologiska livsmedel tenderar också att gå ner i vikt och få energi. De flesta naturliga mat butiker och stormarknader hålla ekologiska märken hundmat. Några av dem är, Newman's Own, Natura, Natural Balance, Castor och Pollux, Så det här var all information om bästa märkena hundmat. Slutligen kan du också prova och göra några hemgjorda recept hundmat för din hund, som sin ett naturligt sätt att ta hand om ditt husdjur.

Plus storlek mor till brudgummen Klänningar

Även om ett bröllop lägger enorma mängder höjdpunkter över bruden och brudgummen, ofta modern till bruden också, mor till brudgummen inte bör glömmas bort. Firandet under ett bröllop är en union av två familjer och presentationen är mycket viktigt här. Kanske du, mor till brudgummen, hade inte tillräckligt med möjligheter att träffa din sons svärföräldrar innan bröllopet. Bröllopet är en utmärkt chans att presentera dig själv med stil och elegans. Naturligtvis kan man övergå inte från bruden till någon annan i bröllop, klänningen som du bär och hur du bär dig själv hela bröllopet / mottagning är viktigt. Så, låt oss komma till saken och ta reda på lämpliga och berömma stilar för plus size mor till brudgummen klänningar.
Medan du väljer brudklänningar för tillfället, två saker är oerhört viktigt att tänka på: stil och färg. När du har dessa två saker tas om hand, att lägga till tillbehör som smink, skor, smycken, etc. kommer att vara en bit av kakan. Vad du behöver leta efter medan shopping för plus size mor till brudgummen klänningar för sommaren eller vintern, är attraktiv design, kvalitet på klänningen, och dess pris. Det är ganska viktigt att nåden din sons bröllop med poise, charm, elegans och klass. När allt är denna dag inte kommer att komma igen och de minnen du skapar här kommer att hålla en livstid.
Plus Size mor till brudgummen Klädsel
För att du ska sticka ut på din sons bröllop, handla smickrande plus size mor till brudgummen klädsel som passar din kropp typ. Nu plus-size betyder inte nödvändigtvis runda eller någon annan form. Det finns olika typer av plus-size kroppsformer som äpple, päron, cirkel, rektangel och timglas. I följande tabell finns idéer om olika stilar av plus size mor till brudgummen klänningar som förgyller din kropp typ.
Plus Size mor till brudgummen Klänningar - olika siffror Body, Body TypesDescriptionDresses, Apple FigureWomen med större byst storlek med odefinierad waistlineDraw uppmärksamheten från midjan, dra uppmärksamheten bort från mellersta delen, fullt stöd för bysten område, kappor med ärmar och / eller bred banden, kappor med V-neckline/empire urringning, mörka, djupa färger och små mönster, sidenmatt och crepe tyg
Päron FigureWomen med höfterna bredare än bustDraw uppmärksamheten bort från nedre delen av kroppen, kappor med breda necklines; Uppmärksamma byst område, färger Solid: röd & magenta, mörka, djupa färger på undersidan av klänningen
Circle FigureWomen med större midja med små axeln och thighsDraw uppmärksamheten bort från midjan, Bring uppmärksamhet mot överkroppen, Halter topp klänningar, mörkare nyanser av färger, två nyanser av färger, mörkare på botten, Focus försvinner mellan 2 halvor, Välj tyg som är tyngre i botten
RectangleWomen med axlar och höfter av samma sizeGowns som skapar kurvor, kappor med rosett runt midjan, kappor med utsmyckningar / pärlor, kappor med jacka, kappor som gör att du ser kurvig, Mörka färger: blått, maroon, hav grönt
Hourglass FigureSmall, väldefinierad midja, lagom storlek skuldror och lår (tur du) dra uppmärksamhet till din kurvor; Uppmärksamma höfter och byst, kappor som kramar din kropp, undvika tyg som sticker, kappor som överensstämmer med din kropp, Alla färger & tyg passar
; Du kan enkelt söka efter plus klänning storlek bröllop mönster i tidskrifter, brud-butiker och Internet. För att välja färg på din klänning, alltid undvika färgen bruden kommer att bära. Du kan samordna med bröllop tema själv, som om temat är grönt och blått eller någon annan färg kombination, kan du välja från en av dessa färger som passar dig. Välj bekväma plus size mor till brudgummen klänningar, eftersom det kommer bli en lång, tröttsam dag för alla och du skulle vilja se elegant hela tiden och inte bara i början av firandet.

Hur länge är militära Boot Camp

Om du planerar att gå med i amerikanska armén, då du kommer att behöva delta i en militär träningsläger för grundläggande soldatutbildning. Dessa Boot Camps förbereder dig för strikt fysisk träning som soldater i armén måste genomgå. Som rekrytera du kommer att förväntas klara alla faser av den militära Boot Camp innan du gå vidare till avancerad utbildningsnivå och sedan gå med i armén. Hur länge är militära Boot Camp är en fråga som många människor på väg till en ofta frågar. I denna artikel kommer vi att berätta mer om giltighetstiden för ett träningsläger och även vad man ska förvänta sig av ett utbildningsprogram.
Militära Boot Camp Översikt
När han gick ett läger armé boot du kommer att förväntas klara den tuffa fysiska övningar testa de sätter dig genom innan träning. För manliga kadetter omfattar detta prov har att göra 13 armhävningar, 17 sit ups och kör en sträcka av en kilometer på mindre än åtta och en halv minut. Denna fysiska test tårta promenad i förhållande till den militära Boot Camp träning som du måste genomföra som en del av ditt dagliga schema. För att delta i dessa läger måste du vara minst 18 år men om du har målsmans tillstånd, då du kommer att tillåtas att ge prov. Den högsta åldersgränsen har fastställts till 42. Om du är yngre än 17 år kan du delta i en boot camp för tonåringar att förbereda dig för lägret som du kan delta när du är gammal. Du måste ha examen från gymnasiet för att komma in i lägret och måste vara av god hälsa utan försvagande funktionshinder. Det är heller inte möjligt för ensamstående föräldrar eller personer med mer än 2 barn att delta i militära Boot Camps.
Det finns fem militära träningsläger platser i Förenta staterna när grundutbildning händer. Dessa Boot Camps är belägna vid Fort Benning i Ohio, Fort Jackson i South Carolina, Fort Leonard Wood i Missouri, Fort Knox i Kentucky, och Fort Sill i Oklahoma. Den största militära Boot Camp är på Fort Jackson ge utbildning till 50% av den manliga rekryter till armén och 80% av de kvinnliga anställda.
Hur länge är militära Boot Camp
Det enkla svaret på frågan hur länge är militära Boot Camp är nio veckor. Hela utbildningsperioden är indelat i tre faser och varje fas varar i tre veckor. Den första fasen kallas den röda fas eller Patriot fasen. Denna fas består av kurser med välling övningar och en fas då rekrytera halas för de allra minsta fel att han eller hon gör. Det är intensiva träningspass och boot camp övningar och de är utformade för att pressa dig till dina gränser. Rekryterar är utbildade i hand till hand bekämpa i denna fas. Om du vill veta hur länge är militära träningsläger fas 2 och vad är den grundläggande utbildning, är svaret att för de kommande tre veckorna kommer du att utbildas i vapen. Känd som vita eller Gunfighter fasen, detta är när en soldat är utbildad om bajonetter, tankar och andra vapen. I slutfasen som är känd som röd eller krigare fas lär sig rekrytera om verksamheten nattetid. I slutet av denna fas är rekrytera förväntas passera en fysisk test för att gå vidare till avancerad utbildning nivåer.
De flesta militära Boot Camps brukar vara lättare på rekryter, i fall som unghund de har deltagit i någon form av militär Boot Camp för barn, som gör det möjligt att använda de färdigheter de lärt sig då. Vid tidigare utbildning, frågor som hur länge är militära träningsläger och hur intensiva dessa sessioner inte kan bli ombedda alls. Militära Boot Camps ger dig möjlighet att ansluta sig till armén som gör att du tjäna ditt land och dess allierade i fall du behöver för att försvara den mot fiender.

Intressanta växter

Föreställ dig att du står under ett träd som har bevittnat de två världskrigen, inbördeskriget, eller det är mycket träd under vilket Buddha uppnådde upplysning. Hur skulle du känna? Upphetsad? Imponerad? Nyfiken? Eller kanske alla tillsammans? Tja, Jag klandrar dig inte, trots allt som inte skulle vara glada att stå under ett träd som är 500 år gammal? Detta är inte allt. Det finns många sådana intressanta växter över hela världen för att se vilka har lockat hundratals turister varje år. Om du vill veta mer intressanta växter namn och fakta, och fortsätt sedan behandlingen.
Några intressanta växter
Det finns hundratals växter och träd som fortfarande förvåna oss, som fortfarande gör att vi undrar om de underverk som skapats av naturen. Låt oss se vissa av dessa intressanta växter.
Dionaea muscipula eller Fly Catcher Plant, dessa växter kallas även venus flytraps. Detta är en typ av köttätande växt som har en naturlig fälla för att fånga insekter. De har två blad som sitter ihop och det är fullt med känslig päls som kan upptäcka eventuella insekt, myra, fluga, etc. En av de intressanta fakta om venus FLUGFÅNGARE är att när en insekt kommer nära den, blir det fastnade i pälsen eller den klibbiga vätskan och stannar där, tills det blir löst, alltså, ger näring till anläggningen. De viktigaste livsmiljöerna för dessa anläggningar är i träskmarkerna i tropiska och sub tropikerna och även blöta stäpper.
Sarracenia purpurea eller Pitcher Plant, Här är lite mer köttätande växt information som intresserar dig. Kannan anläggningen finns också en köttätande växt som lever i jord som är fattig på kväve. De utgör för denna förlust genom att de livnär sig på insekter som de fångar. De har tubulär formade blad som är klädda med hår nedåt. Insekten går in i röret, men kan inte fly eftersom de är fångade i håret. Längst ner i röret, finns det några magsafter som hjälper växten att konsumera och smälta insekter.
Selaginella lepidophylla eller uppståndelsen Fern, dessa växter kan hittas i torra regioner, där det finns brist på regn. På grund av detta, torr de upp och skrumpna ihop till en boll. Denna ormbunke har förmågan att förbli så här i år tills det regnar. När det finns en dusch, bladen av denna ormbunke absorbera vatten och öppna upp eller rulla. Anläggningen blir grön och börjar växa. Igen om det inte finns vatten, skrumpnar den. Denna anläggning är alltid levande, även i dess torkade upp scenen.
Amorphophallus titanum eller Corpse blomning; Om du står nära ett lik blomma, kommer du att stå i närheten av det på egen risk. Detta är på grund av lukten av blomman. Det luktar som ett lik, därmed namnet. Höjden av blomman är nästan lika stor som en vuxen och blomman av denna anläggning är en av de största blommorna i världen. Denna blomma blommar sällan. Insekterna lockas av denna lukt, varför de är användbara för växten när det gäller avel.
Lithops eller den levande Rocks, dessa växter kan ses främst i öknar. När du först ser dem, kommer du att desorienterade, eftersom de ser ut exakt som stenar. Detta eftersom de vill hålla borta insekter och andra gnagare som kan sluka upp dem för vatten.
General Sherman, Ja, det är namnet på en växt. Det var uppkallad efter en begåvad allmänt av det amerikanska inbördeskriget. Det är en jätte sekvoja vars höjd är 84 meter och diametern på botten av stammen är nästan 11 meter. Det sägs vara den största trädet i världen och vissa forskare också säga att detta träd var där redan före Kristus. Således de förutsätter, trädet är nästan 2300 till 2700 år gamla. Puh! Det är riktigt gamla.
Pieris Japonica, detta är en av de många intressanta växter i Japan, som är medelstora, vars blad är breda och de är vintergröna. Höjden på denna anläggning är cirka 10 "med 8", men ibland kan de vara kortare än så. Tillväxttakten för denna anläggning är långsam.
Intressanta växter att växa
Förutom dessa anläggningar finns det också vissa intressanta växter att odla inomhus som kärnfria Guava. Många människor, speciellt personer med svaga tänder, kan inte äta en guava ordentligt på grund av dess frö. Detta kärnfria Guava är för dem. Detta är mindre än normalt guava som vi äter, men dess söta, krispiga och smakar gott. En annan intressant växt att växa är bananen med tusentals fingrar. Det är också kallas Pisang Seribu och frukt gäng att denna anläggning producerar, som är nästan 6 meter lång. Frukten smakar brukar gilla SABA banan. Vissa människor älskar också att växa är den nya Star Ruby Makopa. Dessa växter kan odlas i kärl samt i marken och om de är ordentligt befruktade, då de bära frukt efter två år. Om du vill veta mer om de olika andra intressanta växter, då kan du prata med någon botaniker eller annat du kan även läsa om det i böcker.
Nu när du vet om några av de intressanta växt fakta, förvåna dina vänner med din kunskap om intressanta växter runt om i världen och om möjligt, kan du även gå och se dessa växter.

Gas lukt i huset

Tänk dig! Det är en vacker morgon. Du får upp ur sängen och ta ett djupt andetag och istället för lukten av frukost som din fru gör för dig där nere, är näsborren fylld med stinkande gas lukt som har gått från dåligt till värre under de senaste dagarna. Oavsett vad du gör, förblir den gas lukt i hus, kör du och din familj galen. Så vad händer nu? Vad orsakar gas lukt i huset? Hur kan du bli av med det? Här är några punkter som kommer att besvara dina frågor.
Avlopp gas Lukt: Orsaker och Hur bli av med det
Avloppet gas lukt i huset kan bero på flera orsaker. Du måste ha en bra näsa för att ta reda på varifrån lukten kommer.
Skadade Drain; Ibland kanske ditt hus stinker vägarna avlopp rinner genom ditt hus. Avloppsångor lukt i huset är en källa till stor oro bland flera familjer. Det finns flera orsaker till denna lukt i huset. Man kan bero på skadade ledningar, främst avloppet. När de spricka eller när de börjar läcka, de släpper avloppet gasen och äckligt lukten sprider sig in i ditt hus.
Tappa inte ordentligt stängd, ibland på grund ett misstag på den del av rörmokare, skulle dränera inte har tejpade ordentligt. Därför sprider sig lukten från avloppet flyr och i hela huset.
Igentäppta, igensatt avlopp är också en orsak till gas lukt i huset. Rören i ditt badrum eller kök kan bli blockerad på grund av skräp som har samlat in och när de börjar ruttna, de släpper en mycket dålig lukt. Om du vill bli av med denna lukt, då måste man rensa röret dagligen av alla dess skräp. Du bör veta hur man rensar ett avlopp på rätt sätt för detta.
Skadade Toalett Seals, mellan toaletten avloppsröret och basen på toaletten, det finns en gummitätning. Fällan av toaletten är precis ovanför tätningen. Om tätningen är skadad, då rötgas ut från fällan och därför hamnar vi med gas lukt i huset. Detta skadade sigill kan vara synliga vid rengöring av badrum.
För att ta bort lukt avlopp gas i huset, kan du hälla i hett vatten genom rören. Det varma vattnet rensar rören. Att hålla badrum och rören kitchen rena, också förhindrar gas lukt i huset. Stäng avlopp ordentligt eftersom även en liten lucka kan släppa dålig lukt. Se till att VVS görs på rätt sätt. Om allt misslyckas, kan du alltid ringa för yrkesverksamma att hjälpa dig.
Bensin Gas Lukt: Orsaker och Hur bli av med det
När du känner lukten av gas läcker, kan det vara från matlagning gas, det första som du behöver göra är att öppna alla dina fönster, lämna huset och sedan ringa närmaste gasföretag. Förvara inte dina elektriska apparater på. Nu när du vet de viktigaste sakerna när det gäller brandsäkerhet, låt oss se vad som orsakar gas lukt i huset.
Gasläcka, Många gånger händer det att när du lagar mat, det finns en gasläcka. Detta kan bero på att anledningen antingen gasbehållaren inte är ordentligt stängd eller kanske gasen läcker ut genom en läcka i röret. Denna gas har en särskild lukt från vilken du kan identifiera att det finns en gasläckage. När du får denna lukt, öppna ditt fönster och komma ut ur huset.
Damm på Värmare, hela sommaren du inte har använt din värmare. Således, nu är det täckt av damm. Nu när vintern är här och du har börjat använda din värmare igen börjar dammet som samlats på det, brinner. Medan dammet brinner, det ger en luktar gas. Således har du gasen lukt i huset.
Eftersom det har redan fått höra, när du luktar luktar bensin gas i huset, måste du öppna alla fönster så att gas kan komma och sedan komma ut ur huset och ringa gasbolag. Även under sommaren, när du inte använder din värmare, håll den ren, så att inget damm samlas på det.
Konstant gas lukt i huset är irriterande. Först, vet vad som är den viktigaste källan till denna lukt och sedan ta reda på sätt att lösa problemet. Låt inte lukta stanna för länge. Det är inte säkert för dig och din familj. Många hälsoproblem kan uppstå på grund av denna lukt. Efter allt, jag antar att du inte vill ditt hus för att lukta som på vägarna avlopp!

Presenter för unga män

Gåvor kan vara allt, ända från senaste prylar till märkesutrustning och även dyra parfymer. I den här artikeln hittar du presentidéer för följande tillfällen. , Födelsedagspresenter för unga män, Studenten Presenter för unga män, Presenter för unga män som har allt, årsdagen gåvor för unga män, Det har varit ett gammalt talesätt, Vägen till mannens hjärta går genom magen. Jag tror att det finns många fler sätt som hjälper dig att vinna en mans hjärta. En av dem är att få mannen en lämplig gåva enligt hans tycke. Samtidigt välja presenter till unga män måste du göra rätt val ändå.
Födelsedag presenter för unga män, om din pojkvän eller son eller bror födelsedag kommer upp om några veckor, se till att du present för honom vad han gillar. Låt oss ta en titt på några coola Födelsedagspresenter för unga män.
Men's Health Magazine: Body Building har, är och kommer alltid att vara, ett raseri bland män. Jo en prenumeration på Men's Health Magazine är bra för män i alla åldrar. Denna tidskrift är avsett för unga män att ha en bra kropp, följa en lämplig diet och ibland också kommer med några tips om relationer. Ett idealiskt val för en födelsedagspresent.
Hoodies: Hoodies är fortfarande ett raseri med unga män, tröjor definiera attityd. Få dem det bästa av kläder från Hollister en populär trasa butik. Oavsett vad du får härifrån, är de skyldiga att gilla det. Gift dem svart, röd, blå och vita tröjor med Hollister logotypen.
LeBron James Jersey: Om den unge mannen gillar basket, då han kommer att gilla LeBron James. Om han inte ett stort fan av LeBron sedan ta reda på vem som gör han precis som i NBA, NFL eller någon annan sport League. Få honom detta och han kommer att värdesätta den för resten av sitt liv.
Acqua di Gio Köln från Giorgio Armani: Unga män av idag älskar mode och parfymer och vad bättre än att gåva honom en parfym som har namnet på världens bästa designer. Om han har redan sin egen signatur varumärke, present till honom. Top
Studenten Presenter för unga män, Graduation är en glad och kärleksfull stund för alla. Få en särskild gradering gåva gör tillfället ännu mer speciell. Tänk om något som kommer att hjälpa honom i hans framtid.
iPods och MP3-spelare: iPods och MP3-spelare är bra presenter till unga män. Om din pojkvän är en musik-entusiast och älskar att lyssna på musik så är det här mest lämplig gåva. Du kan också ladda musikspelare med låtar från hans favoritartister.
Bärbara datorer: Idag, bärbara datorer är inte en lyx, särskilt om den unge mannen är iväg till college. Istället för att dela en dator med andra studenter skulle han ha sin egen bärbara dator i vilken han skulle kunna arbeta effektivt och även hålla kontakten med dig via Internet.
Spelkonsoler: En av de bästa gåvor för unga män är spelkonsoler. Killar älskar videospel. Oavsett hur stora de blir, de flesta av dem föredrar fortfarande spelar med videospel. Gift honom den populära Microsoft Xbox 360, PS3 eller du kan också välja till Nintendo Wii. Med denna goda gradering gåva kan du även gåva dem några populära spel som FIFA World Cup, Alan Wake eller Grand Theft Auto.
Pengar: Ett bra alternativ av gåvor för unga män under 25. Cash Gifting kan vara en stor gåva för gradering som unga män går till steg i en ny värld. De flesta människor undvika att ge pengar, eftersom de tycker att det är opersonligt. Det är inte, de flesta män är praktiska och de kommer att acceptera pengar nådigt liksom andra gåvor. ; [Top]
Presenter för unga män som har allt, det är mycket svårt att tänka på en present till killen som har allt i livet. Det är ett tufft jobb var man ska börja, han uppenbarligen har allt och för att få honom något som faktiskt kan vara till nytta för honom. Ingen gåva kan vara för stort eller för dyrbar för honom. Men det finns några saker du kan få honom.
Komplett James Dean Collection: Varje kille en gång under sin livstid vill vara som James Dean. Han var sofistikerad, snäll och en riktig karlakarl. En komplett utgåva innehåller alla tre filmer som är Rebel Without a Cause, Giant och Eden. Varje skiva kommer med en dubbel DVD specialutgåva och även många intervjuer med skådespelare.
Gumball Machine: Det skulle se ut på kontoret eller någon fritt utrymme för killen som har allt. Det låter kanske kiddish. Men tro mig killar älskar Gumball maskiner.
Pocket Compass: En kille som har allt, kommer alltid att vara till fots. Så en ficka kompass är en perfekt present. Det kräver inga batterier och använder jordens magnetfält.
Apple Airport Express: Med AirPort Express kan du ta iTunes i din Mac eller PC i vardagsrummet eller någon del av ditt hem där du har en stereo. Din pojkvän skulle älska och vårda den. Top
Årsdag Gåvor för unga män, i begrepp att fira er bröllopsdag och förvirrad vad man gåva din pojkvän. Tja var inte tradition att köpa årsdagen presenter till din pojkvän. Läs nedanstående alternativ och göra det till ett jubileum att minnas.
Köln: Det är en av de bästa gåvor som du kan presentera för din pojkvän. Denna gåva innebär att hon vill att han ska lukta gott. En parfym luktar alltid bra och gör en man oemotståndlig.
Plånböcker och tillbehör: En plånbok kan vara den perfekta första årsdag present till honom. Det visar att du bryr dig om honom utan att gå över linjen. En trevlig plånbok hjälper din man hålla ordning på och även eliminerar bula i bakfickan.
Badrock: Killar gillar också att känna sig mysigt och bekvämt också. En badrock är en stor gåva för din pojkvän som älskar att koppla av på en söndag eftermiddag. En lyxig badrock kan också få honom romantisk och du kan fira det bästa årsdagen av ditt liv.
Kläder: Om du tror att din pojkvän behöver lite nya kläder, varför inte ge honom lite. Som kvinna du hålla kontakten med alla de senaste trenderna i modevärlden. Bara inte få honom det vanliga slips, skulle han vara glad och kommer att se bra också. Top
Så dessa var några exempel på gåvor för unga män. För att göra tillfället mer speciell, kan du också komma med några personlig gåva idéer som kommer att göra tillfället mer speciell.

Tall Krukväxter

Tall krukväxter är bra utsmyckning element för besvärliga hörn i ditt hem. Det kan omedelbart lysa varje hörn den är placerad i och är bra för kontor också. Det finns många varianter av höga krukväxter, men du måste välja en som behöver lite underhåll, kan växa bra i begränsad solljus och kräver inte för mycket beskärning. Tall krukväxter kan också placeras på balkongen, så att du kan njuta av lite grönska medan du smuttar på en kopp te. Här kommer vi att diskutera om några bra höga krukväxter som är lätta att odla och lätt att sköta.
Bästa Tall Krukväxter
En av de mest populära och låga underhållskostnader höga krukväxter är gummifabrik. Den växer till en höjd av omkring 3 till 6 meter inomhus och de har kraftiga, mörkgröna blad. En gummifabrik bör planteras i en stor pott lerkärl med väldränerad krukväxtjord. Nivån på marken i potten bör vara minst 1 ½ inches under kanten på krukan som en gummifabrik kräver mycket vatten. Under den torra sommaren, gummi växter kräver mer vatten och vattna bör göras mer sparsamt på vintern. Ett annat bra lång stor inomhus anläggning som du kan överväga att ha i ditt hus är dum käpp. Dumb sockerrör har ljusa gröna blad med grädde färgade ådror och de växer upp till en höjd på 4 till 5 meter. Det är en buskig planta och spridningen är cirka 3 meter. Denna attraktiva krukväxt kan odlas genom förökning av stamceller snitt i väldränerad krukväxtjord.
En av de mest populära höga krukväxter som även kan användas för privatlivet är draken trädet. Den växer till en höjd av 2 till 10 fot och den kräver solljus för sin tillväxt. Det är bäst placeras i balkonger där den kan få tillräckliga mängder av solljus. Dessa växter har väldigt tunna stjälkar med välvda blad som är mörkgröna i färgen med lila marginaler. De kräver väldränerad jord med enstaka vattning. En annan god låga underhållskostnader hög inomhus anläggning är fiol blad fig. Den har stora blad som växer på smal stjälk. Det är en vedartad växt som inte kräver alltför mycket solsken för att växa och är därför ett utmärkt krukväxt. Det bästa med fiol blad fig anläggning är att det växer ganska långsamt och så du inte behöver beskära den.
China Doll är en av de mest attraktiva höga krukväxter som växer upp till en höjd på 4 till 5 meter. Den har glänsande mörkgröna blad med framträdande nerver. Den växer bra i tropiska klimat och kräver medium till starkt ljus för att växa bra. Marken för denna anläggning bör vara väl dränerad och fuktig och det kräver regelbunden vattning. Om du letar efter höga krukväxter som har blad i en annan färg än grönt, så ska du välja lila sammet anläggningen. Det är inomhus anläggning med tjocka blad och medelstora blad är täckta tätt med fina lila hår som ser ut som sammet. Den växer till en höjd av 2 meter och regelbunden beskärning av anläggningen är nödvändig.
Det var några höga krukväxter som du kan växa i ditt hem. Krukväxter vård är mycket viktigt om du vill behålla dem i sin bästa kondition. Andra inomhus höga växter är bambu palm, Coleus, Croton, Dracaena växt-och fishtail palm. Alla krukväxter bör regelbundet klippas och vattnas och planterade om inom ett år.

Färg Kontakter för mörk hy

Få en ny garderob eller en ny frisyr kan ge dig en stor makeover. Men det finns en sak som du kan göra för att på allvar uppdatera din stil, utan att spendera en hel del. Ändra din ögonfärg kan ge dig en förnyad bild som matchar din personlighet. Förvirrad? Några av er kanske undrar hur en person kan ändra sin naturliga ögonfärg. Svaret är enkelt, med den magiska färgade kontakter. Det är inte en nytt koncept för oss som många kändisar bär dem hela tiden. Personer med ljus hy har inga problem att välja från ett brett spektrum av färgade kontakter. Frågan uppstår för de som är garvade eller har mörk hud. Det finns inte många kvar val och plus, om du väljer fel färg för din hudfärg, kan du göra allvar en mode faux pas. Så, om du inte vill göra det misstaget och sedan gå igenom artikeln där vi har lämnat detaljerade uppgifter om vilken färg kontakter för mörk hud ser bäst ut.
Du behöver ett recept på färgade kontaktlinser, även om du bara vill köpa icke synkorrigerande färgade linser. Men innan du gör en tid hos din optiker, måste du ha fullständig information om färgade linser. Och eftersom denna artikel är avsedd för personer med mörk hy, kommer förslagen begränsas till färg kontakter för mörk hud. Nu, om du tycker om färg kontakter, det är inte bara ett slag där ute. Allt från subtila att finna utseende, det finns olika typer av färg kontakter som finns idag. ; Enhancement Nyans: Linser för att förbättra och inte dramatiskt ändrar den ursprungliga färgtonen i ögonen. Det gör den naturliga ögonfärgen djupare, mer intensiv, idealisk för människor med lättare nyanser. , Color Nyans: Dessa linser ge dramatiska förändringar på dina ögon trots din ursprungliga ögonfärg. Det visar bara sin egen färg, även om din ögonfärg är ljus eller mörk. ; Hanteringsfärgade: Dessa linser inte förbättra eller lägga till färg i dina ögon när du bär dem. Den enda anledningen till det har lite färg så att den är synlig för god vård och insättningen. ; Dessa typer av kontaktlinser för engångsbruk kan förändra din ursprungliga ögonfärg genom att ge dina ögon ett unikt utseende. När du vet vilken typ av färgade linser som du vill gå till, välja färg på ditt val.
Färg Kontakter för African American
Förutom färgen på huden, bör din hårfärg också beaktas. Men saken är att inte alla svarta människor har samma hud hy, vilket gör detta lite komplicerat. Färg kontakter för svarta människor kan vara en knepig sak som vissa färger, särskilt (intensifierad) förstärkning typ av kosmetiska färgade linser, inte göra en enorm skillnad för den naturliga nyans i dina ögon. Det är därför bör valet inte vara förhastade. I tabellen anges nedan har information om färg kontakter för mörk hud och ursprungliga ögonfärg. Enligt din ögonfärg, kan du hitta vilken typ av utseende du vill.
; Your Eye colorStriking LookRadiant Titta, GreenBrown, Ametist, True Sapphire, Blå, Warm Honey, Eden, Moonlight
BrownHoney, Ametist, Pure Hazel, True Sapphire, Jade Green, Blå, Hazel Green, Sunrise, Höst
Blågrön, honung, Brown, Chestnut, Ametist, Hazel Green, Eden, Moonlight
HazelBrown, Chestnut, en grön, Ametist, Hazel Green, Jade Grön, Blå, True Sapphire, Eden, Sunrise, Höst

Färg Kontakter för Tan Skin
När det gäller personer med tan huden (biologiskt garvade eller genom garvning frivilligt), de val är något bättre än mörk hy. Återigen, din hudfärg, hårfärg, och din personlighet, måste alla tas i beaktande innan du väljer en viss färg för dig själv. I tabellen anges nedan har information om färg kontakter för solbränna hud och ursprungliga ögonfärg. Gå igenom tabellen och se om nyanser av blått, honung, grön, brun eller lila kontakter passar dig.
; Your Eye colorStriking LookRadiant LookIntensified Titta, GreenHoney, Blå, Ametist, True Sapphire, Warm Honey, Blå, Eden, Moonlight, en grön, Emerald, Sea Green, Aquamarine, Pacific Blue
BrownGreen, honung, Ametist, Jade Green, Blå, Sunrise, Höst, N / A, blågrön, Ametist, Hazel Green, Jade Green, Eden, Moonlight, Aqua, Västindien, Pacific Blue, Aquamarine, Ocean Blue
HazelGreen, Ametist, Jade Green, Blå, True Sapphire, Eden, Sunrise, Höst, N / A
; Märken som Acuvue 2 färgpåverkande, FreshLook Dimensions, Acuvue 2 Colors Opaques, FreshLook Colorblends, och FreshLook Radiance är några av de bästa märkena som ger färg kontakter för mörk hud. Om du baserar dina val beroende på lite bilder på kändisar du såg i tidningar eller på dessa varumärken, sedan hålla i minnet att när du bär dessa färgade kontaktlinser är resultatet (se) helt annorlunda. För Acuvue 2 Colors Enhancers och FreshLook Dimensions och Radiance, resultaten är ofta annorlunda än vad de visar på sina modeller.
Eftersom du inte kan köpa färgade kontakter, utan recept, när du besöker din optiker, be om hans / hennes råd om vilken färg kontakter för mörk hy blir bäst för dig. Efter att få din receptbelagda färg objektivet kan du enkelt lägga din beställning online eller direkt på varuhus eller särskilda försäljningsställen märke.