Vattentät kameraväska

Kameran är den bästa pjäs av teknik för att fånga de där speciella ögonblicken. Du har inte råd att glömma redovisade en när man går utomhus eller vid speciella tillfällen. Tja, vad sägs om att klicka på bilder i tunga regnar? Eller undervattensfarkoster skytte? Hmmm ... kameran är inte bra eftersom det inte är vattentät! Tja, om detta är fallet med din kamera modell, så kanske du planerar att köpa en vattentät digitalkamera. De som inte har råd en, kommer bara sluta bär den i sådana fall. Här är en lösning på ditt problem. Ja, du kan få helt enkelt en vattentät kamera väska och packa i din gadget. Med rätt storlek påse, redo att klicka på bästa bilder och senare nåd ditt album med dem. Så vilken är den bästa vattentät kamera väska som du kan köpa? Här är några vattentäta kameraväska recensioner som hjälper dig att plocka en.
Vattentät kameraväska Recensioner
Trident vattentät kamera väska: Denna väska levereras med optiskt klara kropp gjord av plast gör att du kan klicka fotografier även när kameran är placerad inuti den. Den har en tätning klipp på toppen som håller kameran på plats och ger maximal fri sikt. Dess djup är 60 meter vilket gör det till en perfekt kamera tillbehör för pool, strand, parker vatten eller snorkling. Måtten på denna Trident vattentät kamera väska är 6 x 5 x 1,5 eller 6 x 8 x 2 och det kommer att kosta dig runt 19,95 USD eller 24,95 USD respektive.
DiCAPac Alpha Vattentät kameraväska, Detta ärende skyddar helt kameran på stranden och är lämplig för undervattensfotografering. Sitt bästa för att användas under forsränning och fånga yttersta vattnet skott. Håll damm, sand och vatten bort från kameran med det här klassiska DiCAPac väska. Vad mer, är detta ett perfekt stycke för stor zoom digitalkameror eftersom det tillåter dig att använda zoom. Den är vattentät upp till 10m djup och finns till ett pris av cirka 125 USD.
Torra Pak Stora Peka-och-tryck-kamera väska, en torr Pack fall har en tätning cam lås som håller damm, vatten och sand ur din kamera, när den placeras inuti den. Släpp den i vatten och det kommer bara flyta med ljusgul färg klipp på toppen som är väl synlig. Detta torra Pak fall är dränkbara ner till 30 fot och är gjord av starkt material som ger stor motståndskraft mot hetta och kyla. Detta gäller kameror som är upp till 6 inches bred. Måtten på denna lilla vattentäta kamera väska är 8 x 6 x 2 och priset är USD 32 bara. Du kan också köpa vattentäta påsar från detta märke passar din kamera.
Välja Vattentät kameraväska
När du väljer en vattentät kamera väska, måste du överväga ett par saker. Några påsar kan vara precis vattentät och gör att du kan förvara kameran och dess tillbehör inuti ett säkert sätt. Kom ihåg att hitta en som butiker samt ger dig möjlighet att ta snaps när kameran är placerad inuti den. Tja, svängar som din vanliga kamera i en vattentät en. Nästa överväga vattentät djup och material som används. Vattentät djup är det mått som definierar vattentäta förmåga kameran fall. Högre antalet vattentät djup, mer kommer det att vara lämpliga för undervattensfotografering. Ingen anledning att nämna att målet måste vara extremt tydlig och öppen. Detta gör att du kan klicka på Radera och bästa snaps. Storleken har betydelse mycket. Medan vissa vattentät kamera väskor "passa alla storlekar" typer, är några särskilt utformade enligt märken och modeller. Bäst att gå för en konstruerad för märke eller modell av din pjäs.
Så här var en del information om de bästa vattentät kamera väskor som finns på marknaden och tips om att välja rätt bit. Med lite vet hur du också kan lära dig att göra en vattentät kamera väska, men kom ihåg att testa det bra som det kan läcka enkelt och skada kameran. Ha kul fånga världen i din gadget.