Konkreta färgborttagning

Betong fläcken golv är en ny ilska i inredning område. Fler och fler villaägare är beredda att gå för den här eleganta golv alternativ. Dock, du behöver bli av med den befintliga färgen först, innan du hastigt drar av din vinyl plattor och genast springa till en lackeringsverkstad för att få en konkret fläcken och entusiastiskt börja måla den underliggande betongen. En ny målat betonggolv kan ge önskat resultat först när den gamla färgen har tagits bort och betongen rengjorda och polerade. Konkreta måla fläck kommer inte att hålla sig till ytan om det underliggande betonggolvet är inte jämn. Det finns flera metoder av betong färgborttagning, och de flesta av dessa beror på den typ av underliggande betongyta. Ges nedan är några vanliga metoder för färgborttagning från betong.
Konkreta färgborttagning Tekniker
Sandblästring, Sandblästring är en vanlig metod för att strippa färg från hårda ytor som metall, betong, sten etc. Denna metod rekommenderas inte för ömtåliga ytor på grund av höga slipande effekt av sand partiklar. Innan du använder denna teknik för hela betongytan, tar du först en liten lapp test för att se hur väl betongytan står till angrepp blästring. Se upp alla trä sidospår och ramar som kan komma i ditt sätt att sandblästring.
Blästring, Blästring liknar blästring, utom i denna metod små metallkulor sprängs i stället för sand partiklar. Blästring inte bara tar bort färgen utan även remsor betongytan av många andra rockar. Det är därför du måste vara extra försiktig och samtidigt införa denna teknik. Om du inte fortsätta arbeta betongytan stadigt du kan sluta ta av ett helt lager av betong. Vissa människor kan välja denna metod eftersom det skapar en vacker profil, över vilket fläcken kan tillämpas.
Högtryckstvätt, som i detta metod högt tryck vattenstrålar används för att rensa betongytan bort färgen. Högtryck vatten sprutas genom särskilda befogenheter besprutningar med munstycken. Om du är en novis när det gäller att hantera makt sprayer, rekommenderas det att du börjar arbeta med en bredare munstycke och sedan gå vidare till ett smalare, när du får knep för det. Många villaägare underskatta trycket med en effekt av spray och sluta göra skada på angränsande trä eller metall strukturer.
Kemiska Removers, kemiska removers är det överlägset smidigaste och minst kladdigt av alla konkreta färgborttagning tekniker. Kommersiella konkreta färgborttagningsmedel innehåller en blandning av kemikalier som framgångsrikt erodera färgen från betongytan. Dessa kemiska flyttpersonal kan köpas från någon färghandel eller hårdvara butik. Således behöver du inte att hyra alla maskiner, till skillnad från de andra tre teknikerna som nämns ovan. Dessutom kan du utföra konkreta färgborttagning på egen hand utan professionell hjälp. Anges nedan är en metod för hur du tar bort färg från betong med hjälp av kemikalier.
Hur man tar bort Betong Paint använder kemikalier
Det första och viktigaste sak som du bör tänka på innan du tar bort färgen är kemiskt din egen säkerhet. Kemikalier kan leda till obehagliga brännskador och skador om du inte är försiktig. Därför ordna säkerhetsutrustning inklusive skyddsglasögon och tjocka gummihandskar. Skaka burken med remover väl, innan du öppnar den. Rensa betongytan eventuellt skräp. Blanda remover väl och häll det i en målning facket. Använd breda penslar för att tillämpa remover på betongytan. Rollern rekommenderas inte eftersom det stänker för mycket av remover på den person som ansöker det. När ytan börjar skrynkla sig är det dags att skrapa bort det. Du måste kanske upprepa proceduren om färgen inte tas bort i första försöket. Skölj av ytan med kallt vatten för att eliminera alla rester av färg eller kemikalier.
Det handlar om konkreta färgborttagning. Hoppas du hittar tips om konkreta färgborttagning tekniker som ges i denna artikel användbar.