Klädkoder i kommunala skolor

Att ha ordentliga regler för klädsel på offentliga skolor eller inte ha det, har blivit en viktig fråga för skolan myndigheter. Medan de är helt för klädsel är studerande inte. Den här artikeln är främst för studenter samt de myndigheter skolan som inte är säker på om att införa klädkoder i allmänna skolor eller inte. Det kommer att svara på alla dina frågor och på samma gång kan du också räkna ut själv om de vill gå för uniformer. Skolbarn tror att de är gamla nog att bestämma själva. De hatar när någon annan bestämmer åt dem. Således, om någon säger till dig vad du ska bära varje dag, så kommer de naturligtvis "revolt". Nedan ges några av de fördelar och nackdelar med att ha en klädkod i offentliga skolor som hjälper dig att komma till en slutsats.
Fördelar med klädkod
Ända sedan hela frågan om att ha regler för klädsel på offentliga skolor startat, har flera personer kommit med olika idéer om varför klädsel bör bibehållas. Det finns vissa fördelar med skoluniformer och koder klänning. Det främsta skälet att införa offentliga koder skolan klänning är på grund av det ökande antalet gäng konflikter i skolan. Du har säkert läst om det i tidningen eller kanske du har hört om hur människor in i skolans campus och börja skjuta elever eller hålla dem i fångenskap. Du vet varför detta är möjligt? Ingen dresscode. Om skolan hade en ordentlig klädsel sedan studenterna lätt kan identifieras från bråkmakare.
För det andra är offentliga skolan en plats där studenter från olika bakgrunder. Några kommer från en låg finansiell bakgrund medan några tillhör rika familjer. Det innebär att klädstil varierar från person till person. Således de som inte har råd bra kläder, kommer att ses ned på av andra. Så blir det ingen enhetlighet. Och om det inte finns någon enhetlighet blir det ingen disciplin. Därför är klädkoder i skolan viktig.
Med en ordentlig offentlig skoluniformer, minskar också risken för stöld och våld. Barn är barn. Om de ser någon bära dyra och märkesvaror saker som de inte har råd, så kommer de att frestas att stjäla den. Om de inte kan stjäla det, då de ta ibland till våld också. Att ha en enhetlig offentlig skola kläder innebär att studenter inte ska känna att de går miste om vissa foder och därmed kommer de inte att utveckla en tendens att stjäla.
Regler för klädsel på folkhögskolan är ett måste eftersom, när de är i gymnasiet, studenter tenderar att bli modemedvetna. För att fånga det motsatta könet, de, främst flickor, bära kläder som inte är lämpliga för en elev. I stället för studier och karriär, de är mer brytt sig om sina kläder och utseende. Så om det finns några klädkoder i skolan, då eleverna kan fokusera mer på studier än om vardagliga mode.
Dessutom, om hela skolan följer samma klädsel, då det ger en känsla av enighet bland studenterna. För att se hundratals människor bär samma uniform, gör att du känner att du är en.
Nackdelar med att ha Klädkod
Tills nu har vi sett vad som kan fördelarna med klädkoder i offentliga skolor. Men allt har sin positiva såväl som dess negativa sidor. Låt oss nu se vad är fakta mot skoluniformer eller koder klänning.
Det första som jag kommer att tänka just nu samtidigt som man talar om varför man inte bör gå för klädkoder i skolan är att det ger eleverna mindre frihet i att bära vad de vill. Sant, uniformer göra studenterna mer disciplinerad men eleverna hävdar att det är de som ska besluta om vad de ska bära och inte andra.
The studenter hävdar också att offentliga skolan klä bort individualitet av studenterna. Offentliga skolan är en plats där studenter från olika religiösa bakgrunder också komma, såsom kristna, judar, muslimer, etc. De har sina egna traditionella föreställningar som kanske en halsduk eller en kalott, etc. som de inte kan bära om det finns klänning koder i offentliga skolor.
Vissa studenter får inte heller vara bekväm med den typ av kläder som de har blivit ombedda att bära. Några flickor kanske inte bekväm i kjolar eller vissa kanske inte bekväm i ett särskilt material. Således, om det finns kommunal skola klädkoder, då de står inför ett problem.
Ibland mobbare från andra skolor kan känna igen en elev från rivaliserande skolan på grund av klädkod och då kan det bli problem. Dessutom har klädkoden införts för att stoppa bildandet av ett gäng. Men även med en klädsel är ett gäng bildas.
Nu vet du vad är de olika frågorna om klädkoder i offentliga skolor. Skoluniformer är ibland ett problem och det gör rycka bort din makt att besluta själv, men det gör du känner dig stolt när du ser andra bär samma uniform eller när du erkänns av andra av din uniform. Detta kommer från en person som har tillbringat 13 år av sitt skolliv i en skoluniform.