Hur att rensa en källare golvbrunn

Många hem kan ha källare som är utrustade med golvbrunnar. Dessa avlopp hjälp med att ta ut smutsiga tvättmaskinen vatten, evakuera ditt centrala vatten luftkonditionering och varmvattenberedare. Efter en tid har passerat, kan golvbrunnen bli igensatta på grund byggs upp skräp som kan översvämmas din källare. Med rätt verktyg och korrekt riktlinjer, kan du lära dig enkelt hur man rensar en källare golvbrunn. Känner du inte att livet skulle vara mycket bättre om du bara kunde hitta de bästa lösningarna dränering runt huset? Även om det låter som du kommer att göra några smutsiga arbete, men det kan spara dig mycket pengar och tid (i stället för att hyra en rörmokare).
Unclogging Basement golvbrunn
Ingenting kunde vara mer värre än att ha ditt badrum golv smutsig, på grund av igensatt avlopp vatten. Med smutsigt vatten flyter överallt i källaren, kan det verka som en mardröm för alla husägare. Men det tyckte inte avskräcka dig från att vidta nödvändiga åtgärder om hur man rensar en källare golvbrunn. Prova följande åtgärder för att rensa rinna av ordentligt.
Material som behövs, rörmokare orm, skiftnyckel, hink, varmvatten, Hand handskar, ansiktsmask, trasor eller handdukar, Steg # 1: Med tillräckligt mod, lägg din hand handskar och ansiktsmask på att fixa VVS frågor. Ta skopan att använda den för att ta bort stående vatten i källaren. Detta kommer att ge dig ordentlig tillgång till golvbrunn. Fråga alla i huset att inte använda / run något vatten tills du rensar avloppet. I källaren golvbrunn är slutpunkten för alla rören i huset, som leder smutsigt vatten ut.
Steg # 2: För att söka källaren golvbrunnar, måste du söka för den största avlopp i ditt hus. De är närmast vattnet rinner på gatorna och kommer också att ha en kopplingspunkt för rengöring. Ta rörmokare orm (toalett jack eller elektrisk ål) för att rengöra rinna av ordentligt. Rörmokaren har orm är användbart när du arbetar med skarpa vertikala och horisontella kurvor i källaren avlopp. Ta bort rensa ur kontakten med nyckeln för att få ormen inne i avloppet.
Steg # 3: När du placerar ormen inne i avlopp, dra ett par fötter tillbaka ut och häll lite varmt vatten i den. Detta kommer att lägga ett lätt tryck inne i avloppet när du flyttar orm runt. Dessutom kan varmvatten hjälpa tvätta bort eventuellt skräp eller material som ormen kan ha lossnat. Du trycka på den ormen i avloppet tills det inte kan komma längre. Du kan också använda en hemmagjord Avloppsrens.
Steg # 4: Nu kan du slå på veven på rörmokare ormen i medurs för att vända den långa flexibla stålrullar för lossnar skräp i avloppet. Detta är den verkliga del där du lär dig att rensa en källare golvbrunn. Du kan hitta mer motstånd när du går ner i avloppet. Antalet stannar du hittar i avloppet kommer att bero på hur mycket material har igensatta i den. Du kanske bara att ta bort flera träskor för att bryta igenom den och nå finalen blockeringen.
Steg # 5: Om motståndet är tufft att ta bort i första försök, kan det finnas något fast fastnat i tilltäppta avlopp. Försiktigt, dra ut ormen ur avloppet så att du kan dra saker som är blockerar avloppet också. Tryck inte in någon blockering mer i avloppet, eftersom det bara kommer att göra unclogging processen tuffare. När ormen kommer ut, kan det bli Messier, som blockeringen har också kommit ut med det. Töm allt fast material i hinken som kommer ut i avloppet.
Steg # 6: När blockeringen är avmarkerad kommer rinna köras. Om du fortfarande hitta fler översvämningar, måste du upprepa alla steg som nämns ovan. Häll mer varmvatten ned golvbrunnen, för att kontrollera om du har lyckats ta bort allt skräp ut. Om det finns några tvålavlagringar (bricka) som täpper igen avloppet, kan du köra bricka fylld med hett vatten och 8 oz. av vinäger en gång i veckan.
Dessa var de steg om hur man rensar en källare golvbrunn. Du kan också läsa mer om unclog dusch avlopp. Om du ofta hitta tvålavlagringar i avloppet kan det komma från överskott användning av tvättmedel medan du kör tvättmaskinen. Kanske behöver du minska mängden tvättmedel som används för att tvätta kläder. Du kan också lägga till en kopp ättika varje gång du kör en tvätt cykel, så att det inte finns några tvålrester kvar. Du kan förstå var du ska gå fel från vad som kommer ut i avloppet. Därför kan du prata med dina familjemedlemmar för att försöka minska eller stoppa orsakerna igensatt källaren golvbrunnar.