Verbal Abuse i relationer

Vi behöver inte experter och studier för att visa oss att verbal aggression i relationer helt ohälsosamt. När ett par börjar ta till verbala övergrepp under sin slagsmål, är det förmodligen ett tecken på att förhållandet har nått sin utgångsdatum. De flesta människor tenderar att förbise dessa tendenser dock tro att det är något som bara hände i stundens hetta. Det Sanningen är att detta är något som inte bör accepteras, och ju förr du få ett slut på detta missbruk eller förhållandet i sig, desto bättre blir det.
Effekterna av verbal aggression i relationer kan kännas i det långa loppet, även om vissa människor kan borsta det under mattan när det inträffar. Detta kan leda till en allvarlig känsla av brist på självkänsla och förstörelsen av självkänsla för den person som är utsatt för verbala övergrepp. En sund relation mellan två människor är tänkt att få ut det bästa av båda av folket, och verbal misshandel är så tydlig indikator som någon, är det något fel på någon känslomässig nivå.
Tecken på Verbal Abuse i relationer, det är viktigt att lära sig känna igen dessa kännetecken och när de inträffar, eftersom utsikt detta problem enbart förvärrar det i det långa loppet. En partner som känner att han / hon kan komma undan med verbalt missbrukar den andra personen under en fight, kommer att känna att han / hon kan göra något. I vissa fall kan detta också leda till fall av våld i hemmet.
Här är några verbala kränkningar kännetecken och upplysningar som tydligt visar att du är i ett förhållande med en missbrukande make eller partner, och du behöver komma bort snart. , Du är oförmögen att diskutera frågor med din partner utan ett viktigt argument bryta ut. ; Din partner kritiserar you, humiliates er (särskilt inom offentlig) förlöjligar dig och får dig att känna värdelös. , Du känner att du inte kan uttrycka sig fritt. ; Din partner isolerar dig från ditt cirkel av familj och vänner inte låter dig träffa eller umgås med andra människor fritt. ; Din partner stjäl ibland från dig, eller kör upp stora räkningar och skulder och förväntar sig att du hanterar den och hantera den. ; Din partner ställer ett flertal begränsningar på dig och känns obehagligt om du gör dessa saker. ; Din relation är mycket ojämn. En dag du är extremt avlägsna och kalla varandra, och nästa dag du är otroligt nära. , Du har en underlig känsla av instängdheten och kvävas i relationen, som du inte har någon tid för dig själv och dina fritidsintressen. ; Din partner kastar och förstör objekt när du har en kamp. Att man känner sig hotade och rädda för din partner. , Du måste lära att förstå och erkänna dessa tecken på emotionella och verbala övergrepp i förhållanden. Om du inte gör det, är du sätta dig själv på en stor känslomässig och fysisk risk. Du bättre kan förstå din ståndpunkt genom att läsa denna artikel om tecken på ett våldsamt förhållande.
The Nature av verbal aggression, det är viktigt att göra åtskillnad mellan de olika grader av verbala övergrepp i relation frågor. På missbruk kan vara tydliga och grafisk karaktär, och det är något ingen ska utsättas för, speciellt från sin partner. Andra former av verbal aggression är mer dold och subtil karaktär. Många använder sarkasm och hot av övergivenhet som ett sätt att få ut sina budskap, och det är också något du bör undvika av.
Partners som är mycket misstänksamma och kontrollerande karaktär tenderar också att använda sig av någon form av känslomässiga övergrepp, som potentiellt kan omvandlas till verbalt våld någon gång eller det andra. Om du upptäcker att din partner är överbeskyddande och svartsjuk, måste du tänka om dina prioriteringar, innan det är för sent. Inte alla vet hur man stoppar verbala övergrepp i relationer effektivt. Ibland är den enda lösningen att helt enkelt låta förhållandet gå. Du behöver för att förverkliga din självuppskattning, och lär att älska dig. Människor med låg självkänsla ibland frivilligt utsätter sig genom missbruk relationer eftersom de känner att de inte förtjänar någonting bättre. Om du råkar tycka likadant, måste du förstå att du förtjänar att bli älskad och behandlas med respekt.
Det finns många exempel på verbala övergrepp i förhållanden där människor försöker och förstår vad den missbrukande partnern går igenom. Detta är lämpligt, men inte utöver en viss gräns. Om du börjar känna sig känslomässigt och mentalt ansträngda, och börjar till rädsla för din fysiska säkerheten är det helt enkelt dags att gå bort. Verbal aggression i äktenskap är också en vanlig sak, men konsekvenserna av åtgärder är mycket större i ett sådant scenario.
Ingen individ får utsättas för verbala övergrepp i relationer, och man bör lära sig att vara påstridig och sätta ner foten. Älska dig själv, och människor runt omkring dig kommer att börja respektera dig för det.