Vårblommande Buskar

Våren är den tid, när din trädgården bör fyllas med blommande blommor och luften ska vara milt doftande med dessa blommor. Att njuta av färgglada blommor på våren, har du plantera vårblommande buskar. Det finns många sorter av vårblommande buskar och buskar som du kan välja mellan, beroende på klimatet du bor i och vilken typ av jord finns i din trädgård. Du kan välja olika färger vårblommande buskar och buskar i samma sort t.ex. rosenträ eller azalea eller välja en färg tema, genom att plantera vårblommande buskar i en enda färg. För landskapsplanering ändamål, plantering endast gula blommande buskar eller lila blommande buskar kan se ganska fantastisk.
Vårblommande buskar och snår
En av de mest populära tidigt vårblommande buskar är Camellia. Den camellia blomman ser som ett steg, men är mindre i storlek kommer i många iögonfallande nyanser av rosa, rött, gult och med en delikat vit. Att växa kamelior i din trädgård, du måste ha jord som är fuktig, sur och väldränerad. Camellia blommande buskar växa upp till en höjd av 15 meter och är i allmänhet 8 till 10 meter i bredd. Camellia blommor växer ymnigt, och beskärning av de grenar som är nödvändig när blommorna börjar blomma.
Även om det finns många varianter av kamelia växter är mest populär den japanska Camellia. En mycket vacker vårblommande buske som har en överflöd av blommor är det berg lagern. Det är en art av blommande växt som tillhör blåbär familj och är främst i den östra delen av USA. Denna blomstring växt växer upto3 till 9 meter lång och har stora kluster av stift, röda eller vita blommor som blommar sent på våren. Senvåren blommande buskar som berg lagrarna växer bäst i väldränerad och sura jorden och trots blommorna av berget lagerblad är ganska vackert, alla delar av denna busken giftiga.
Ingen annan blomma förebådar vårens ankomst som syrener. Syrenerna blommande buskar inte är särskilt svårt att växa och de kan vuxit med ens amatör trädgård. Detta är ett av de mest doftande vårblommande buskar och det finns många sorter av syrenerna som Angel White, Dark Night, Anabel and Descanso Princess. Syrenerna kommer i färger som lila, blekt gul, vit, rosa, vinrött, ljuslila eller lila. De vackra våren blommande buskar växa upp en höjd av 10 meter och kräver väldränerad jord samt massor av solljus att växa. Om du vill växa vit buskar vårblommande som har ett överflöd av utsökta blommor, sedan två måste ha blommande växter finns modelltest orange och magnolia stjärna. Mock apelsiner är så därför sina blommor liknar apelsiner och de ens lukta som en blandning av apelsin och jasmin. Modellen orange blommorna är rent vit till färgen med fyra kronblad. Buskarna växer till en höjd av 10 meter och de behöver väldränerad jord med full sol för den bästa tillväxten. Stjärnan magnolia är en av de vackraste vita blommande buskar och hemma i Japan. Den har fantastiska vita färgade blommor som blommar tidigt på våren. Den växer till en höjd av 15 meter och bladen och blommorna av denna anläggning är mycket väldoftande.
Detta var allt om vårblommande buskar och träd. Det finns många olika typer av vårblommor som lämpar sig för plantering i en trädgård. Några andra vårblommande buskar och buskar rhododendron, pioner, Viburnum, Weigela, rödtunga träd hassel, vitt och gult forsythia buske, ninebark, Oregon grapeholly, rosenkvitten, jasmin och röd kvist träd hundkäx. Alla dessa vårblommande buskar passar i din trädgård om de blommar på våren.