Utomhus bröllop idéer

Om du föreställde sig en bröllop saga som ett barn, är chansen att du kommer förmodligen gå till en utomhus bröllop som en vuxen. Utomhus bröllop är en perfekt blandning av tradition och romantik. Dessutom är de mycket bekvämt och ofta billigare att organisera. Det finns hundratals sätt som du kan utföra din utomhus bröllop. Dock utomhus bröllop har vissa fallgropar, och om du missar några viktiga detaljer när du planerar dina bröllop, skulle du vara för en stor fiasko. Därför erbjuder vi några enkla utomhus bröllop idéer om en budget för er att överväga.
Enkel utomhus bröllop Idéer
Planera i förväg, Planering är nyckelordet när det gäller att organisera utomhus bröllop. Läget är den första faktor som du behöver tänka på, eftersom andra bröllop preparat kommer att bero på det. Om du planerar att gifta sig i ett offentligt ägt rum, då du måste skaffa nödvändiga tillstånd. Ansök om tillstånd i god tid före tiden, för att undvika jakt efter en ny plats, om det finns en fördröjning.
Jakten på en plats, Antal gäster vid bröllopet och den sannolika vädret på din bröllopsdag, är de två viktigaste saker som kommer att påverka valet av placering. Parker, privata trädgårdar, historiska platser, golfbanor, sjöar och stränder alla göra för scenisk utomhus bröllop arenor. Välj inte en plats som är för nära en gata annars kommer du att ha många åskådare och inkräktare. En avskild plats, där dina gäster bekvämt kan roa sig själva bör vara din första prioritet och samtidigt välja en plats.
Ha en backup plan förberedd; Outdoor bröllop är i händerna på vädret, varför du alltid bör ha en backup plan för att flytta ditt bröllop ceremoni till ett slutet utrymme, bör himlen öppna sig. Även om väderrapporter prognosen en klar himmel, skulle det fortfarande göra klokt att ordna ett tält eller ett lusthus för att tillgodose dina gäster. Kontrollera också att det slutna utrymmet är inte alltför långt från de stora utomhus arenan.
Bestäm ditt bröllop timme, Bestäm en lämplig bröllop timme efter väder och årstid. Morning bröllop är inte ett bra alternativ om du planerar att gifta sig i gräsmattan eller gräs, eftersom dagg gör det obekvämt att flytta runt. Eftermiddag bröllop får inte vara ett hållbart alternativ ifall din bröllop infaller på en solig dag. Värmen och luftfuktigheten gör det omöjligt för dina gäster att njuta av ceremonin. Kväll bröllop är ett bra alternativ, med undantag för kyliga dagar. I varje fall överväga situationen för solen på ditt bröllop timme och se till att det inte är rätt framför sittplatser arrangemang.
Mat och dryck, Du behöver inte gå för en extravagant meny, eftersom utomhus bröllop ofta kräver en enkel och avslappnad mat affären. Outdoor grillar är ett bra alternativ för sommaren bröllop. Undvik mat som måste serveras kall eller som sannolikt kommer att smälta. Satsa på fondant icing cake istället för smör grädde som går ner på grund av värme och luftfuktighet. Ordna för massor av isiga svala drycker till att hålla dina gäster uppdateras. Läskedrycker, is te, kommer sangria, mojitos eller juleps mynta hindra dina gäster från uttorkad blir.
Informera dina gäster; Informera dina gäster när det gäller lokaliseringen, den typ av väder du förväntar dig och timme för bröllopet, så att de kan välja ett utomhus bröllopsklänning därefter. Undvik att insistera på formell klädsel för utomhusbruk bröllop, eftersom de flesta av dina gäster vill komma i bekväma kläder.
Andra arrangemang; Eftersom utomhus bröllop platser brist flesta av infrastrukturen, måste du ordna allt från början. Hyr stora elektriska fläktar tillsammans med generatorn backup om din är en eftermiddag eller sommar bröllop. Hålla flaskor med solskyddsmedel och papper fans händig är en av de mest användbara utomhus bröllop idéer för sommaren bröllop. Om du planerar för en kväll bröllop, se till att platsen är väl upplyst och du har fel sprayer runt för att bekämpa problemet med insekter och buggar. Kontrollera att det finns ett ljudsystem så att dina gäster kan höra bröllop löften under de visslande vind eller brusande vågor. Också ordna en mittgång, en blommig valvgång, bänk dekorationer på plats.
En riktigt smart och potentiellt viktigt utomhus bröllop idéer kan för att hålla din dekoration på ett minimum. Inte konkurrerar med naturen för att försköna ditt bröllop plats. Trots allt kan ballonger och artificiella blommor står hardly upp till fängslande skönhet grönskande gräsmattor eller färska blommor eller silver sand.