Unik Spara Datumet Idéer

Bröllop är glada tillfällen då du vill fira med dina nära och kära. Naturligtvis tar dig stora besvär med att göra din gästlistan och skicka dem inbjudningar. Bröllop innebär ofta en hel del seder och traditioner som du förväntas följa. Det finns vissa etiquettes vid varje steg i bröllop preparat som bruden, brudgummen och deras föräldrar har att följa. Men spara datum, är en sed som uppstod först nyligen, på 1990: s för att vara exakt. Som ett resultat finns det inga strikta regler för denna sed. Därför kan du ta frihetens och genomföra dina egna unika spara idéerna datum bröllopet. Syftet är att informera era gäster om dagen för ditt bröllop, så att dessa kan planera sitt schema i enlighet därmed. Ges nedan är några unika spara datumet idéer för dig.
Unik Spara Datumet Idéer för bröllop
Spara datumet idéer inte är obligatorisk för alla bröllop. Om de flesta av dina gäster kan tänkas komma från själva staden och om den månad då bröllop är sådan att alla kan få en klar tidsplan, så kan du hoppa över detta anpassade helt och hållet. Men om du bestämmer att gifta på en plats vari flesta av dina gäster måste flyga ner eller om dagen i ditt bröllop råkar vara i en månad av semester, då skulle vettigt följa denna sed. Skicka inte rädda datumet korten alltför tidigt som era gäster skulle kunna glömma din wedding date, med den tid som tillvägagångssätt. På samma sätt ska du inte skicka dem bara en vecka innan du skickar bröllop kort eftersom det skulle omintetgöra hela syftet spara datumet sed. Att skicka dessa kort cirka 4 - 5 månader innan bröllopet dagen vara ändamålsenlig, det skulle ge dina gäster gott om tid att boka, boka biljetter etc. Låt oss nu se hur du kan göra din spara datumet korten speciell.
Mini kalender och dessa spara datumet korten kommer i form av en mini kalender. Den månad då bröllopet är tryckt på ett attraktivt kort med datum för bröllopet markerade eller markerade. Tidigare spara datumet korten var enkla med dag och datum skrivs ut tillsammans med namnen på bruden och brudgummen. Det är dock mini kalendern nyskapande version av rädda datumet korten. Att anpassa din mini kalender, kan du skriva ut fotot på bruden och brudgummen på bakgrunden. Nämner att bröllop inbjudningskort kommer att följa.
Kylskåpsmagneter, Detta är en stor spara datum idén att säkerställa att ditt bröllop dagen lämnar aldrig sinnet av dina gäster. Spara datumet korten med en magnet limmad på baksidan kan användas som kylskåpsmagneter. Enkla papperskort kan komma att förloras bland röran av tidningar och böcker, men dessa speciella kort kommer att stanna på kylskåpet i din gäst till ditt bröllop. Du kan göra dina egna kylskåpsmagneter genom att skriva ut kortet på en bläckstråleskrivare och limning magneten på det. Magnet ark kan köpas från butiker kontorsmaterial.
Souvenir-kort, om du har ett mål bröllopet, kan du överväga att köpa små souvenirer från denna plats och fäster din spara datum kortet till det. Medan exempelvis gifta i New York kan du få en mini kopia av Frihetsgudinnan, eller en leksak bil medan gifta sig i Detroit och knyta spara datum korten till dessa mini repliker. För strand bröllop kan du köpa några plast solglasögon och limma your spara datumet korten på dem.
Resa med teman kort, Om de flesta av dina gäster kommer sannolikt att flyga ner från andra delar av landet kan du betala för denna mycket innovativ idé. Gör din spara datumet korten för att likna ett boardingkort eller en flygbiljett. Om du har flera sidor till din rädda dagen kortet kan du överväga att göra dem i form av ett pass.
Ticket Themed Kort, konsertbiljetter, rättvis biljetter kan biobiljetter användas som en inspiration att göra spara datumet korten. Här söta små rädda dagen korten billiga och ofta roliga att göra.
Spara datumet Kortet är ditt första chans att göra ett intryck om ditt bröllop. Därför ser du till spara datumet kortet är i synk med resten av ditt bröllop. Hoppas dessa unika spara datumet idéerna hjälpa dig att göra en minnesvärd spara datumet-kort.