Spel att spela hemma

Vare dess sommar semestrar eller julhelgen finns inget bättre sätt att tillbringa dag än spela några roliga och spännande spel familj. Även om, är de flesta av oss anslutna till dataspel och tv-spel, men när det kommer till att spendera lite kvalitetstid tillsammans som en familj eller bland vänner, sin gamla goda interaktiva, engagerande spel som kommer till hands. Nedan är en lista av några intressanta spel hemma, både med barnen liksom vuxna.
Roliga spel att spela hemma
Kurragömma, Även detta spel är åldrar gammal, fortfarande upphetsning kan skapa är oöverträffad. Barnen bara älskar att leka kurragömma på grund av mysteriet och spänningen med att hitta någon som gömmer sig. Därför det fortfarande räknas som en favorit bland spelen att spela när uttråkad. Att spela detta spel är en killing namngiven fängelset vakt. Han täcker ögonen med händerna och börjar räkna ett till tjugo. Under tiden alla brottslingar gömma sig dvs bakom soffor, under sängarna eller bakom träden i gräsmattan. Efter räkna tjugo redogör fängelse vakten ut för att hitta brottslingarna. En efter en, som han finner de kriminella gömda, skickar han dem tillbaka till fängelset. You kan avgränsa ett område i huset såsom som köket eller källaren som fängelse. När alla brottslingarna skickas tillbaka i fängelse, är fängelset väktarens jobb över. De kriminella vem fångades först nu blir fängelset vakt och hela spelet upprepas samma sätt tills varje barns får chansen vara fängelse vakt. Kurragömma är definitivt en av de mest roliga spel att spela hemma med barn.
Dumb Charader; vill spela dum charader, föra en förteckning över filmer och låtar redo. Dela deltagarna i två lag. En av deltagare i ett lag har att anta den valda låten eller filmen namn och de andra i laget måste gissa den. Om de är höger får de fem punkter. Så här, är spelet spelas med båda lagen. Teamet som har fler poäng i slutändan är förklarade vinnare.
Skattjakt, för barn över sju år, leker skattjakt kan vara ett mycket spännande upplevelse. Att spela detta spel, lämna ledtrådar vid ett antal platser i huset, som leder till skatten. Treasure kan vara något liknande en chokladask eller en sagobok som du kommer att läsa upp dem. Du kan lämna ledtrådar som, Go där mamma kockar kitchen livsmedel "eller" gå där morfar läser tidningar dvs gräsmatta. Tills tiden barnen hitta skatten är det här spelet se till att hålla deras nyfikenhet hög.
Memory Game; Om du letar för några intressanta spel hemma för vuxna, då detta minne spelet är vad du behöver. Att spela detta partyspel, samla några objekt från ditt hus t.ex. en kopp, näsduk, sko, säkerhetsnål, nyckelring etc. och placera dem i mitten av rummet. Kontrollera att det finns minst femtio objekt. Täck dessa poster med en bit kläder och har deltagarna sitta runt dessa i en cirkel. Avlägsna klädesplagg och har deltagarna titta på poster för tiotal sekunder. Därefter täcker objekt igen. Ge varje av deltagarna ett papper och penna, ber dem skriva så många föremål som de minns på två minuter. Deltagaren som skriver maximal korrekta svaren är vinnaren av detta hem partyspel och ges ett pris.
Weave en Story; annan av spel hemma när uttråkad, vilket kräver utan förberedelser alls och kan spelas med både barn och vuxna är väva en berättelse spel. Att spela detta spel, säger en av deltagarna en linje kan det någonting, gick jag ridning sista söndagen eller jag såg regndropparna faller på bladen. Den person satt bredvid honom har att lägga en linje som är kopplad till den första personens linje. Exempelvis gick jag Hästridning sista söndagen kan följas av jag såg massor av fåglar och träd i skogen på min väg. Den tredje personen har nu lägga till ytterligare en rad i den. Såhär, samtliga deltagare hålla på lägga linjer att bilda ett slags en berättelse. Detta spel kan vända sig vara kul, lustiga, allvarliga, skrämmande eller oformaterad kreativ beroende på fantasi deltagarna. Detta spel kan tjäna som ett intressant födelsedagsfest spelet också.
Att göra tävlingarna att spela hemma roligare och spännande, hålla prispotter, speciellt när du spelar med barn. Att delta i dessa spel är inte bara roligt, men också ett bra sätt att göra en relationer söt och stark.