Små Blommande träd

Blommor är inte bara tillräckligt för att göra en trädgård ser vacker ut. En trädgård är också vackert vid små blommande träd, buskar och buskar, som också är ryggraden i landskapet. De uppfyller syftet med skugga, grönska och blommor. Små träd fylla landet eller trädgård med la höjd, konsistens och färg under hela året. Den lilla blommande prydnadsträd och buskar blommar på sommaren eller våren. Sommaren gör bladen ser gröna och blanka och slutligen hösten ger frestande blad och frukter med sig själv. These träd lägger också stor form och textur till landskapet. Vackert formade mognat träd är kännetecknet på en perfekt trädgård. Men väljer de bästa små blommande träd för trädgården är det svåraste. Svårighetsgraden ökar med begränsat utrymme.
Valet för små prydnadsträd blommande träd är obegränsade. Höjden av små blommande träd är i allmänhet mellan 15 "till 30" på mognad. Många blommande träd som är små inte bara tjäna syftet att prydnadsväxt, men har också andra egenskaper av stort värde. Nu är frågan kommer, som är den mest lämpade lilla blommande träd för landskapsplanering? Bra, kan blommande växter för landskapsplanering delas in två, vårblommande mindre träd och Sommarblommande småträd.
Spring Små Blommande träd
Låt oss börja med den förtrollande våren. Inga andra blommande träd står som symbol för början av våren mer än de små blommande körsbärsträd träd med sina lila, rosa och vita blommor. Det inte bara färger omgivande med sina färgglada blommor, men också ger frukt för de djur och fåglar. Den japanska flowering körsbär, är Okame den vackraste vasen formade träd. Det börjar spirande i slutet av maj med karminröda blommor. Bladen ger en ljus rosa nyans till trädet. Bladen blir röda, orange och lax efter att ha fallit.
Nästa är Aesculus Pavia, som har palm som sammansatta blad. När löven visas under våren, är trädet packad med vinröd, kotte som kluster av blommor. Blommorna förekommer i allmänhet i maj månad. Om du vill ha rosa blommor i trädgården, är Forest Pansy det bästa valet. Detta träd börjar blomma i slutet av april med rosa ärta som blommar på hela stammen. Under hela våren det hjärtformade lila blad av detta träd visas senare på de vänder grön som sommaren närmar. Vill lägga till en nypa vit färg till din trädgård, kan du välja Chionanthus Retusus, en kinesisk frans träd. I mitten av maj trädet är täckt med den fina vita Lacy blommor. Den vita färgen blommorna lägga lugn till trädgården.
Sommar Små Blommande träd
Sommar lämnar oss med mycket få valmöjligheter för blommande träd. En av dem är Franklinia Alatamaha, en Franklin träd som upptäcktes av William Bartram på 1700-talet. Den sprider sin skönhet i månaden augusti med camellia som gula centrerad blommor. Det kräver gott om fukt och solsken blomma. När trädet mognar dess bark blir gråaktig vit och bladen blir lila från Bourgogne. En annan blommande träd på somrarna is Stewartia Pseudocamellia, en japansk Stewartia som verkligen är en sommar blommande träd, i själva verket du hittar den i större delen av säsongen och det är därför räknas till de vintergröna träd. Men somrarna är favorit av detta träd. Detta träd har också kamelia som blommor med silkeslen rundade knoppar. Bladen blir också lila och barken tur gråbrun på förfallodagen. Det finns många andra blommande träd på sommaren som du kan överväga för landskapsplanering. Några exempel Maackia amurensis, Amur Maackia, Sourwood och Oxydendrum.
Alla träd kan inte tolerera temperaturen i varje område eller en zon. Så vi kan också klassificera blommor enligt de olika zoner beroende på deras temperatur i USA. ; Små Blommande träd Zon 2: Caragana Arborescens 'Pendula', Caragana Arborescens "Walker". ; Små Blommande träd Zon 3: Snowdrift Crabapple, Thunderchild Crabapple, McNair Red Horsechestnut. ; Små Blommande träd Zon 4: Rose-Tree, Tulip poppel, Ginkgo, Crabapple och höst Körsbär som enbart odlas i kalla temperaturer. ; Små Blommande träd Zon 5: Cornelia Cherry, Rutgers Celestial, Leonard Messel Magnolia, Betty Magnolia. ; Små Blommande träd zon 6: Ann Magnolia; Små Blommande träd Zon 7: Japanska lönnarna, Mimosa Tree, Europeiska White Birch, amerikanska avenbok, östra Redbud och blommande Dogwood. ; Små Blommande träd Zon 9: Black Cherry, SORGFLOR Myrtle, Peppermint, rosa, lila, rött och vitt. , Att göra en vacker landskap måste du noga välja de små blommande träd. I ett litet landskap område kan träd som enskilda prov skall planteras. Se till att träden får rätt solljus, gödningsmedel och beskärning när det krävs.