Scorpio Love Match

Vad är gemensamt mellan Indira Gandhi, Pablo Picasso Prins Charles, Billy Graham, Jim Bishop, Bill grindar, Julia Roberts, Aishwarya Rai, Condoleezza Rice och Wayne Rooney? Tja det är deras soltecken. De alla är välkända världsberömda Scorpions. Scorpio är en av framstående och kraftfulla skyltar bland alla stjärntecknen. Människor som födelsedatum infaller på eller mellan OKTOBER 24-november 21 are Scorpions. Skorpioner är känsliga och fredsälskande tills någon ger dem ett anledning att vara hämndlysten och listig. Av naturen är de interrogativa, misstänksam, kort stubin och possessiva. Några av de positiva dragen i Scorpions omfattar skapande, generositet, idérikedom anpassningsförmåga och karismatiska personlighet, låt etc. Scorpions inte andra att komma nära dem mycket snart, eftersom de inte litar på folk lätt. Så det är mycket svårt för Scorpions att hitta rätt partner för sig själva. Enligt horoskop, anges nedan de Scorpio förälskelsematchen med andra stjärntecknen.
Leo och Skorpionen Love Match; Personer född den eller mellan 23 Juli - 23 AUGUSTI, faller under leo stjärntecken. Precis som Scorpions, Lejon är viljestark, intensiv, beslutsam och har mycket stolthet. Dessa snarlika egenskaper kan attraherar varandra men när det kommer till långsiktiga kärlek relationer, är det bättre att Scorpions stanna borta från leomedlemmar. Det finns chanser att de inte kan leva fredligt för en längre period, eftersom deras egon håller kolliderar som leder till argument och slagsmål. Så, Skorpionen kärlek kompatibilitet med Leos närmare omöjligt.
Cancer och Skorpionen Love Match; Människor som födelsedatum infaller på eller mellan Juni 22 - juli 23 faller under Cancer stjärntecken. Skorpioner och Kräftor är liknande på vissa sätt men har mycket känslomässig skillnader. Båda är utrustade med starka, djupa känslor och är mycket intensiv, men i olika domäner. Kräftor är mycket oskyldigt, uppriktiga och öppna minded. De uttrycker oavsett gäller deras sinne ärligt. Däremot, Scorpions tenderar att dölja sina känslor och är mycket förbittrade. Finns chanser missförstånd och argument Om dessa två inte gör sina poäng klart för varandra.
Fiskarna och Skorpionen Love Match; Människor som födelsedatum infaller på eller mellan Februari 20 - Mars 20 sorterar under den Fiskarnas stjärntecken. Piscians och Scorpions är helt olika faktiskt de är exakt motsatta varandra. Men detta är anledningen de gör en stor par, som de säger, lockar motsatta. Piscians är mycket tillgiven, förståelse och passionerade lovers. Detta är vad Scorpions behöver se; bättre sida mänskligheten. Det är osjälviska kärlek genom Piscians som gör Scorpions känna sig trygga, nöjd och lyckliga. Så måste ett kärleksförhållande mellan Skorpionen och Fiskarna får tio på tio.
Väduren och Scorpio Love Match, människor som födelsedatum faller på 21 mars - 20 april, kom under Väduren stjärntecken. Vädurar och Scorpions uppvisar ganska liknande egenskaper och gör inte ett bra par. Scorpions behöver mycket känslomässig bindning och säkerhet, men å andra sidan, gör arianer inte som possessiva och tvångsmässiga personer. Så det finns chanser att Arian parten kan känna sig tvingade och många förlorar personliga utrymme i ett förhållande med en skorpion. Detta kan leda till argument och slagsmål.
Oxen och Skorpionen Love Match; Människor som födelse dag infaller på eller mellan APRIL 21 - maj 21 sorterar under den Taurus stjärntecken. Båda är mycket tystlåten och dölja sina känslor. Men liknande drag i dem ger dem alltid närmare. Dess gillar när de är tillsammans vill de del men när de separerade de desperat vill komma tillsammans. Båda har en hatkärlek till varandra. De kan göra en bra par om de kommunicera och uttrycka sina känslor till varandra. Så, beroende Scorpio relation med Oxen på nivån på kommunikationen mellan dem.
Skytten och Skorpionen Love Match, människor som födelsedatum infaller på eller mellan 23 November - 22 december, anses omfattas av Skytten stjärntecken. Båda är utrustade med olika personlighetstyper. Skyttar är gärna åka lucky och inte särskilt allvarliga eller intensiva. Detta kan tolkas som slarv och bristande respekt by Scorpions. Ibland Skyttar tenderar att ignorera de känslomässiga behoven hos Scorpions och detta kan leda till olycklig och otillfredsställd relation.
Jungfrun och Skorpionen Love Match, människor som födelsedatum infaller på eller mellan 24 augusti - 23 SEPTEMBER, kom under Jungfruns stjärntecken. Jungfrur är praktiska och inte särskilt impulsiv, medan Scorpions är väldigt impulsiv. Scorpions kan hitta Jungfrur as skygg och svag. Båda har olika perspektiv och attityder liv. Jungfrur tänka och planera deras handlingar och är beräkningsmetoder. Å andra sidan, Scorpions är impulsiva och påstridig. Så är det osannolikt för båda av dem att förstå varandra för en viss tidsperiod.
Aquarius och Scorpio Love Match, människor som födelsedatum infaller på eller mellan 21 januari-19 Februari, faller under Vattumannens stjärntecken. Vattumän är mycket idealistisk och behöver perfektion i allt. Detta är ganska motsatsen till Scorpions. Acquarians är rationella och därmed de inte kan tolerera den irrationella kärlek och hat som uttrycks av Scorpions. Vattumannen är inte särskilt känslomässig eller sentimental och detta kan skapa en emotionell klyfta mellan dem båda.
Stenbocken och Skorpionen Love Match, människor som födelsedatum infaller på eller mellan 23 December - 20 januari, kom under Stenbockens stjärntecken. Stenbockar och Scorpions har liknande egenskaper men Stenbockar vet hur man styr sina känslor. Skorpioner tenderar att flyta med utan större eftertanke och å andra sidan kan Stenbockar hålla tillbaka känslorna när det behövs. Scorpions kan missförstå det som brist på engagemang eller brist på uppriktighet. Så, Scorpions undvika bättre kärlek relationer med Stenbockar.
Vågen och Scorpio Love Match, människor som födelsedatum infaller på eller mellan 24 september - 23 oktober, kom under vågen stjärntecken. Vågarna är objektiva och ickedömande. De tenderar också till att upprätthålla en känslomässig skillnad från alla, även från den person de förälskad i. För Scorpions har en stark önskan att knyta djupt med sin älskare. De är passionerade och inte vill behålla några sträckor med sina älskare. Ibland kan Vågar klara inte med impulsiv humörsvängningar visas av Scorpions. I grund och botten, båda är känslomässigt oförenliga.
Tvillingarna och Skorpionen Love Match, människor som födelsedatum infaller på eller mellan 22 maj - 21 juni, faller under Gemini stjärntecken. Geminis tar livet lätt som den kommer och inte mycket allvarlig och brinner för något. Men Scorpions är väldigt passionerad och fokuserad. De kan bli attraherad av varandra på grund av sina kolleger egenskaper men kan inte upprätthålla en långsiktig relation. Scorpions kan hitta Geminis lite ytlig och pretentiösa och detta kan leda till komplikationer i relationen.
Skorpionen och Skorpionen Love Match, Om båda parter är känslomässiga, possessiva och passionerad, kan förhållandet vara intensiv och våldsam. Det finns i allmänhet ingen medelväg. Både vill innehav och kontroll. Så, utom kärleksnäste, kräver skorpion-scorpio relation överskott förståelse och tillit för att lyckas.
Den idealiska Skorpionen kärlek match Fiskarna. Bortsett från detta, kan Oxen, Stenbocken, Jungfrun, Skorpionen och cancer också vara ganska kompatibla med Skorpionen. Men ska Scorpions undvika kärlek relationer med Leos, Geminis, Vågar och Vattumän. Med denna information om Skorpionen kärlek kompatibilitet, du vet hur man väljer rätt stjärntecken partner för dig själv. Hoppas du hitta rätt själsfrände. Lycka!