Plånbok Storlek Mått

Pengar är som en sjätte sinnet - och du kan inte använda de andra fem, utan den - Somerset Maugham
Detta är en mycket träffande citat av Maugham, vilket återspeglar hur pengarna avgörande för oss att leva bra liv. Du kan aldrig någonsin förneka det faktum att pengar är verkligen nyckeln till en hel del material nöjen, samt nödvändigheter. Utan pengar kan använder vi knappt eller snarare sätter våra färdigheter och känsla till god användning. Nu, när det handlar om pengar, behöver "Bourse" eller handväskan eller plånboken, att få nästan lika stor betydelse, inte sant? I själva verket inte är det en populär uppfattning att större handväskan eller plånboken, desto rikare person är? Även om det ibland inte kan vara fallet. Nu talar om storleken på plånböcker, vilken vill du ha? En kompakt en eller en stor en som kommer att göra alla kort, kontanter och sånt? Antingen sätt, kanske vad du skulle hitta användbara är plånboken storlek dimensioner.
Vad är Plånbok Storlek mått och Sorter
Plånboken storlekar och deras mätningar avgörs av särskild stil i plånboken. Det finns flera stilar när det gäller Plånböcker, från den klassiska 2-faldigt i en ID-bricka eller en kedja plånboken. Medan vissa plånböcker speciellt konstruerade för transport av sedlar och kort, är några plånböcker bättre lämpade för att hålla mynt och tunga grejer. Som bestämmer igen hur kompakt eller stor plånboken är. Utöver detta är kläder alltför En annan sak som påverkar storleken och dimensioner i plånboken. Inledningsvis fanns det bara plånböcker anpassade till kappor. Nu plånbok storlekar anpassade till fickorna på byxor och jeans också, tillsammans med jackor och kappor. Kan ta en titt på dessa gemensamma plånbok storlekar och deras mått.
The Classic; Om du tittar på plånböcker hade flest av dem två gånger klassisk stil plånböcker. Inte bara män, även kvinnor bära sådana plånböcker i dessa dagar. In such plånböcker, åtgärder luckan vanligtvis omkring 3,5 x 4 inches. När du öppnar plånboken, löper hela längd ca 8,5 inches och den har också en centimeter av ryggraden ersättning. These plånbok normalt kan expandera tills en tjocklek på cirka 2 centimeter. En ficka av cirka 4 inches x 4,5 inches enkelt kunna anordna sådana plånböcker. In such plånböcker, det är ytterligare en "hemlig" del som har en dragkedja, av samma längd. Det finns också en sektion för att hålla fotografier och foto plånbok dimensioner storlek som täcker en fold är 4 x 3,5 inches. Det kan ha några fler mini fickor på motsatta sidan.
Litet är vackert, dessa plånböcker, som kallas tre gånger. har mindre dimensioner plånboken storlek. Dessa är någonstans kring 7 x 9 centimeter per gånger. Dessa är tunnare också, än det dubbla sådana, som sträcker sig ungefär ungefär en centimeter eller ännu mindre. Tillräckligt stora för att bära några räkningar och visitkort och ett fotografi har sådana plånböcker inte blixtlås. Ett perfekt val, om du letar efter en plånbok som kommer att vara en mysig plats i din byxa och skjorta ficka. Damer, om du vill ha en Plånbok kan du bära i en kuvertväska, gå till detta. Det är bättre att känna till dessa dimensioner, speciellt om du söker på anvisningar om hur man gör en plånbok.
Double Decker?; Vad jag nämna är plånböcker som allmänt benämns som två - sida sida - faldigt. Måtten för denna typ av plånbok är samma som den klassiska två gånger. Skillnaden är att denna typ av plånböcker är gjorda och avsedda för en sida lägga sig. Rather än det övre, är en sida fold delas och vikas på långsidor. Öppningarna för placering räkningar är i ryggrad istället för disken längsgående sidor. Varaktigheten av sådana plånböcker är ungefär 18 centimeter. Väskor och innerfickor päls är de bästa ställena att bära sådana plånböcker. Det finns mini fickor också sans dragkedjor eller med dragkedja.
Lång Fellow, nu står den här tall bland dimensioner plånboken storlek. Dess dimensioner är längre än de tidigare nämnda. These sticka ut från byxan eller jeans bakfickan. Idén till sådana mätningar är att de lätt kan tas eller dras ut. Mindre plånböcker om de uppfyller lite tätt kan vara svårt att dra ut. Men kan sådana plånböcker lätt stulna eller ryckas.
Detta var de grundläggande plånboken storlek dimensioner och stilar. Använda tillbehör kan ytterligare ändra storleken på plånböcker eller gör dem lätta att använda. Exempelvis några mindre storlek plånboken har en gyllene eller silver metallkedja. Den fria änden av kedjan är fäst i bältet eller slinga, vilket gör det lättare för dem att dras ut. Dessa saker kan komma med på bilden samtidigt köpa designer plånböcker.
ID innehavaren, kedja plånbok, handled plånbok, Jimi - en liten plånbok gjord av hårdplast, främre fickan plånbok eller sedelklämma (för transport av räkningar) är några andra plånbok stilar med olika storlekar. Så efter läst om alla dessa dimensioner plånbok storlek, var är pengarna, älskling! Det är här jag skriva av!