Patologiskt Liars i relationer

Om du frågar alla par som har varit tillsammans under en mycket lång tid, om attributen i deras relation som binder dem samman kommer de flesta av dem har en gemensam svara - kärlek engagemang och förtroende. För ett förhållande att gå en mil, det tar massor av ärlighet och lojaliteten på båda sidor. Men, tänk om någon sitter fast med en person i en relation som ständigt lögner om ting, människor, händelser, situationer och allt annat? En sådan relation överleva? Hur vet man om någon är en patologisk lögnare? Hur du handskas med patologiska lögnare i relationer? Vi försöker hitta svar på alla frågor.
Patologiska Liars i relationer: Identifiera
Om du är någon som känner att hans / hennes partner är en patologisk lögnare, är det mycket viktigt att först vara säker på att vad du tänker är sant. Så, om du vill veta hur man identifierar symtom på en patologisk lögnare i ett förhållande, här är några av dem:; en patologisk lögnare är någon som kommer att ljuga, oavsett vad. Ligga är något i inbyggda i dem redan från sin barndom. Om de någonsin har att säga sanningen, känner sig väldigt obekväm och obekväm. ; Har din partner berätta spännande historier från hans liv som verkar vara för bra för att vara sant? Är han alltid gör upp sådana historier för att fånga din uppmärksamhet, medan någonstans ner du känner att de inte kan vara sant? Om svaret på båda dessa frågor är jakande, han / hon kunde vara en patologisk lögnare. , Du kan ta reda på om din partner är en patologisk lögnare eller inte genom hans / hennes kroppsspråk. Har din partner inte alltid ögonkontakt med dig medan du talar? Är han ständigt skiftande blicken neråt eller att göra snabba ögonrörelser när du talar med dig? Har han rastlösa, röra vid hans ansikte, eller röra sina händer snabbt att svara på dina frågor? Om ja, då troligen att han ljuger. Men du kan inte enbart förlita sig på hans kroppsspråk så många patologiska lögnare har faktiskt behärskar konsten att ljuga och de tror att vad de än säger är sanningen, vilket visar inga yttre krångligheter liggande. , Ett annat sätt att identifiera patologiska lögnare i relationer är att varje gång deras partner frågar dem något, berättar de för dem att upprepa frågan. Oftast sker detta så att de har tillräckligt med tid på sina händer för att göra upp en annan falsk historia. ; Ibland nytt förhör personen några dagar senare om den historia han berättade ni kan hjälpa dig. Om hans svaren är inkonsekvent och skiljer sig från vad han sa ett par dagar tillbaka, innebär det att han låg före. , Patologiska Liars i relationer: Hur Cope
När man arbetar med sådana förbindelser frågor är det viktigaste att förstå att dessa människor ljuger, inte för att manipulera dig utan för att det är sin ovana. Om du vill veta varför män ljuger, väl orsaken är att många patologiska lögnare har detta behov av att ständigt imponera på andra och för att tillgodose detta behov, de kommer upp med större och bättre historier varje gång.
Det första du bör göra när att göra med en patologisk lögnare är att konfrontera dem. Eftersom ni hotar sina fantasier, de skulle försöka argumentera med dig eller agera defensiv. Räkna inte med att komma överens med vad du säger direkt. Dessutom gör inte anklaga dem för något. Snarare vara lyhörd och förstående. Säg dem att det är okej vara vanliga eller mindre spännande än fejkade bara att imponera på andra. Berätta att du kommer att älska dem även om man inte har någonting spännande att berätta eller leva ett vanligt liv. Eftersom du arbetar med en personlighetsstörning här, om saker och ting inte förbättras eller ändra, kan du ta hjälp från en psykiater. Terapi och din kärlek kan göra underverk för din partner.
Vid handläggningen patologiska lögnare relationer, är en bra relation råd att ta reda på om din partner är bara en MYTOMAN och inte en sociopat eller en fuskare som är där bara för att vinna något - pengar, sympati, status, etc. genom att umgås med dig. Om han försöker hela tiden dra nytta av dig eller lånar pengar av dig eller försöker isolera dig från dina nära och kära, är det bättre att du skär av sig från förhållandet eftersom alla dessa drag finns hos en sociopat, inte ett patologiskt lögnare. Men om denne inte manipulera eller använda dig och du älskar honom djupt, låter honom ta terapi för att behandla hans mentala ohälsa och stödja honom i hans återhämtning hela tiden.