Kitchen Makeovers med vit Skåp

När remodeling kök eller bara flytta till en ny, det första du kan tänka på är köksluckor. Dessa spänner oftast ett stort område i ditt kök. Dessa är vanligen placerade mot väggen på golvet och även hängde på väggarna. Vad mer, Köksöar också matchas med skåp att ha ett perfekt utseende. Även väggarna är knappt synliga, skåpen spela en viktig roll i uppkomsten av ditt kök. Om du planerar billiga kitchen makeover, kan du arbeta huvudsakligen på din skåp och sedan lägga till andra element komplimanger med dessa. Vad sägs om att lägga till vita skåp? Komma kitchen makeovers med vita skåp är en bra idé, som du kan välja. Så hur gå till väga? Här är några tips.
Vita skåp för Kitchen Makeovers
Varför vita skåp, medan du väljer för kök makeovers med vita skåp har du kvar med flera alternativ. Du kan lägga desired färg backsplash kakel, önskade golv och bänkskivor i ett av de tillgängliga nyanser. Vad mer, samtidigt som kitchen makeovers med vita skåp kan du välja matchande färg färger eller färger kontrast enligt dina valet. Med vita kan du ge en rymlig och luftig prägel på ditt kök. Med korrekt underhåll vita gör din matlagning område ser mer renare. Även du kan lägga till lite flashiga färger och konvertera dina kitchen till funky rymden. Eller bara enkla accenter att ge den en mjuk och lugn blick. Även med kitchen makeovers vita skåp har du en massa alternativ som att lägga white laminat, vit termofolien yta eller helt enkelt måla dem vita. Antingen har platt yta för dörrar eller att få snygga upp panelerna. Det finns olika mönster i upp paneler, liksom kvadratiska eller välvd.
Lägga färger, du har vita skåp du kan få din favorit färg kök bänkskivan till nåd dessa. Se till att använda samma bänkskivan till köket ön. Även matcha väggplattor med färg på din bänkskivan. Se till att du har enkel och minimal mönster på plattor. Du kan lägga till mörka färger men som inte tillför alltför mycket av designer bitar. Vanligt ser eleganta. Likaså får de återstående väggarna är målade i antingen vitt eller färg komplimang med resten av elementen. Se till att du inte lägger mer än en färg med den vita. Combos som vitt och grått, vitt och himlen är blå, vit och mjukt rosa, vitt och ljus oliv ger en lugn utseende. Kombinationer som vit och röd, vit och brun, vit och lila, vit och svart, vit och blå skapa mer funky utrymmen och är de bästa kök remodeling färgteman att gå efter. En av köket makeovers på en budget ska ha ett komplett vit effekt att hålla alla delar i vitt, utom bänkskivan. Dessutom måste fönsterkarmar vara vit i detta fall. Bänkskivor kan vara svarta, grå eller brun. När du planerar litet kök makeovers med vita skåp ger en komplett vit effekt en verkligt deluxe utseende.
Lägga tillbehör, The dörrknoppar är små men viktiga, därför att läggas noggrant. Om du har en helt vit kök, gå för brons, koppar eller andra knoppar dörr eller handtag med antik finish bara. Du kan också lägga till metalliskt silver knoppar och handtag som ser bra ut. Lägga till en fin färgglad blomma vas kan omedelbart spela upp den vita utseende. Du kan hålla matborden i vitt med en brun glasskiva. Också en fin mörk matta eller vitt placeras under matbordet ser awesome. Med metallisk taklampa på kökslampa och matsal bord kan du rätta komplimentera vita kök design. Du kan ha ett par glas dörrar till skåp och place färgstarka köksknivar inuti. Medan Kök Decorating, försöka att få Köksutrustning i vitt bara. Har dekorativa kitchen belysning genom att lägga till färgglada lampor i hörnen för att krydda upp vita kök.
Du kan ha klassiska och billiga kitchen makeovers med vita skåp. Dessa kök makeover idéerna piffa upp köket och ge den ett vackert utseende. Få dessa gjort och har en unik erfarenhet av matlagning i köket täckt med mjuka vita.