Hur man gör Armband Out of String

Gifting dina vänner något som du har gjort med dina händer är verkligen speciell. Det visar att du har gjort försök att göra något och du kommer att uppskattas för din omtanke. A armband är en bra gåva att ge till din vän, särskilt en som är gjord av dig. Armband kan göras med olika material från en ödmjuk surrningsgarn, string eller hampa till färgglada band, spets och remsor läder. Här kommer vi att diskutera hur man gör armband av sträng steg för steg som ser lika bra som något förs från en butik.
Hur man gör Armband Out of String
Om du vill veta hur göra vänskap armband ur sträng, då du kommer behöver några basmaterial för det. Först måste du köpa några ganska brodertråd i kontrasterande färger och ett par vassa saxar. Det första steget i hur man gör sträng armband är att skära ut 2 tråden var på ca 24 inches i tre färger som lila, blått och svart. Nu linje upp alla trådarna i en rak linje höjdled så att de är i matchande par. Håll alla delar tillsammans med fingrarna och knyt en knut i ena änden och skapar en stark loop. Nu separera delarna i tre färger, svart, lila och grönt. Nåla ner knuten delen av strängarna på kanten av bordet så att när du drar i snöret mot dig, det finns några belopp spänning på strängen. Braid strängarna genom att starta med strängarna på höger sida. Placera höger strängarna sidan över mittersta och vänster hand trådarna sida över nya mitten delområdena. Fortsätt fläta på detta sätt tills du kommer till slutet. När du når slutet, gör en säker knut och låt ändarna hänga förlora likt en frans. Detta är en av de mest enkla mönster vänskap armband.
Hur man gör Armband i plast String
För att göra armband i plast strängen du kommer att behöva lång plast strängar, plastpärlor och saxar. För detta armband gör tekniken, först mäta storleken på handleden och skär plast sträng enligt denna åtgärd, att lägga några extra inches för nedläggning. Knyt en knut i ena änden av plast snöre och sätta i en färgglad plast pärla genom den. Knuten bör vara tillräckligt stor så att kornet inte faller ut. Om knop är inte tillräckligt stora och pärla glida genom knuten, då bara gör en knut över den första knuten. Nu sätter plastpärlor en och en i plast snöre i en tilltalande mönster och färg. När alla kulorna har uppträdda på plasten strängen, slips slutet med en annan knut att säkra den. Gör en liten ögla av plast snöre så att du kan koppla detta vackra armband på handleden. Detta är en bra idé om hur man gör vänskap armband av strängen.
Om du vill veta hur man gör armband av strängen med olika mönster, så finns det några bra armband gör idéerna och alternativ design som hjärta design, vävda armband design och armband som görs med spets, band och även strängar gitarr. Alla dessa mönster är ganska lätta att göra och allt du behöver är lite av praxis att det ska fungera. Det är en bra väg att ha personligt armband gjorda av snöre och enda i sitt slag armband som är unika.