Hårfärg Idéer: Highlights för hår

Färga håret är en cool attraktivt sätt, för att göra ditt hår ser unik. Du kan gå med skinny strimmor för en subtil utseende, gå till en punk look med chunky höjdpunkter eller lowlights använda för att skapa ett fall utseende. Det finns så mycket du kan göra, när det gäller idéer hårfärg höjdpunkter och lowlights. Det är dock plocka första du behöver göra rätt färg som passar din hudton och ögonfärg, så att du kan förstå vilken sida av hårfärg hjulet man tillhör.
När du har bestämt rätt hårfärg eller färger hår för dig att det är dags att sätta dina tankar i handling. Tja kan du köpa en hår färg kit, välja vilka typer av höjdpunkterna för håret du vill ha, och färg håret hemma. Locket metoden är bra att lägga till streck i ditt hår. Men om du vill mycket goda resultat sedan gå till en salon är rätt väg. Även om du önskar att gå för lowlights then söker ett professionellt stylist hjälp är must. Stylist själv ger dig en god uppfattning om var höjdpunkterna för hår ska placeras, och därmed kommer du att få en rättvis bild. Men om du har slut på hårfärg höjdpunkter och lowlights idéer, då här är en lista med idéer hårfärg, varav du kan välja en idé eller kombinera idéer för att skapa ett unikt utseende för dig själv.
Cool Hårfärg Idéer Highlights & lowlights, Här är olika typer av höjdpunkterna för hår och lowlights for hair idéer, för olika typer av färger bas hår. Välj en idé eller kombinera 2-3 ideer och använda den för de hårfärgningsmedel och framhäva idéerna. ; Oavsett vad du gör, åtminstone få 8 streck i håret, trots oavsett var de är placerade. , Vad sägs om en blond faux Mohawk, med svarta streck på toppen? , Om du vill få skinny belyser för ett seriöst utseende, sedan ta en hårslinga och med spetsen av en hårfärgning borste, plocka upp mager delar av håret, och sedan färglägga dem. , På ett bra lager frisyr, med kronan hår också klippa kort, prova dessa. Få 2 skinny höjdpunkter på varje sida, framhåller 2 mager på ryggen och en mager markera på smällar. Och för en cool effekt get skinny höjdpunkter på håret avsnittet ovan, här sättet när du binder ditt hår bakom, belyser dessa ska visas. ; Mörkblont hår med svart lowlights inom hår. , Om du har en typisk lager frisyr, som har mitt avsked och lika skiktad hår på båda sidorna, sedan få vissa populära höjdpunkter för hårfärger, som koppar eller blond chunky höjdpunkter. , Prova on blont hår, röd chunky strimmor för en unik look. , På en bob bitar, med blont hår basfärgen, få varm rosa färg på spetsarna på hårtopparna. , På en bob snitt, med en svart eller mörk grundfärg, få ljusa lila vid spetsarna på hårtopparna. , Blonds för en nedgång utseende, kan gå med brun lowlights och få dem gjort av en professionell. , Om du har brunt eller mörkbrunt hår och sedan gå med ett extra mörka skugga till nästan svart nyans av hårfärg för låg belysning. , A scen värderingsavdrag med gröna höjdpunkter framför, nära luggen och främre delar hår. , Om du har bas svart hår och sedan gå med många flera höjdpunkter så att bara några svarta hår syns. , Om du vill ha en struktur subtil blick, sedan ta basfärgen och ta 2-3 hårfärger som är minst 2 nyanser mörkare än basfärgen. Med dessa färger får skinny hair höjdpunkter i hela håret. , Om du har blont hår och tillsätt sedan lite svart lowlights och lägga gyllene höjdpunkter. , Letar efter idéer hårfärg for brunetter med höjdpunkter, försök sedan platina blond höjdpunkter mörkbrunt hår. ; Dessa var hårfärg idéer höjdpunkter för håret som också idéer om lowlights för hår. Så, ladda upp en bild av sig själv i Photoshop, välja en färg och måla streck på håret i bilden för att kontrollera vilka passar dig bäst.