Going Away Party Ideas

Avskedsfest, vare sig vän, släkting eller en kollega är ett sätt att visa dem hur mycket du uppskattar dem och hur de kommer att saknas om de är borta. Till skillnad från andra partier, behöver farväl parterna inte grand frågor som alla som inbjudna vill göra är att spendera lite kvalitetstid med den person som kommer att lämna. Dessa parter ger en möjlighet att den person som lämnar för att möta upp och vara i sällskap av människor som för honom, en sista gång innan avgång. Så om du planerar att kasta en avskedsfest för någon speciell, så här är några kreativa går bort part idéer för att hjälpa dig.
Going Away Party Idéer för vuxna
Inbjudningar; När det är en avskedsfest kontrollerar du att du planerar att ha det minst en vecka förrän personen lämnar stället partiet bara en dag innan. På så sätt kommer han att kunna njuta av sig själv mer. Skicka ut inbjudningar om två veckor i förväg, så att maximal inbjudna kan göra det till festen. En vecka innan festen, ta fram gästerna att bekräfta vem alla är på gång. Den hjälper dig att ordna detta. You kan rama avskedstagandet ordalydelsen inbjudningskort med något i stil med "jag kommer att sakna Smith eftersom ....' och lämna resten tomma. Be varje gäster att ta dessa kort med när de kommer till festen och läsa upp hedersgäst vad de hade fyllt i dessa tomma utrymmen.
Dekorationer, Sätt upp en stor diagram nära ingången och be var och en av gästerna när de går in för att skriva något för hedersgäst. När inbjudna skriva "hej" eller "lycka" meddelanden för din hedersgäst, kommer det att få honom att känna sig. Ett bra sätt att planera dekorationer är att besluta om ett parti tema först och sedan dekorera lokalen i enlighet därmed. Party tema för ett farväl kan vara något som den nya plats där den person håller på att flyttas till. Eller det kan vara om något som gästen var känd för eller tyckt om att göra. Till exempel, om han var i sport, välj en fotboll tema eller en tennis tema och planera festen dekorationer detta.
Aktiviteter, medan planerar aktiviteter för ett sådant parti, se till att de kretsar kring hedersgäst. En av de bästa går bort part idéer vis-a-vis aktiviteter är att fråga var och en av gästerna att skriva ned något speciellt för honom och när de är gjort, läsa upp det inför alla. Senare kan du göra ett collage av alla dessa anteckningar och ge den till din hedersgäst som en avskedspresent.
Annan sak som du kan göra är att ha ett område foto bakgrund med en metallisk gardin på plats. Här kan hedersgästen har hans fotografier tagna med inbjudna. För att göra det ännu mer intressant, kan du skapa en videokamera på området och ställa några av de gäster som är riktigt nära hedersgästen att registrera farväl meddelanden för honom. När inbjudna berätta några roliga eller röra berättelser om hedersgästen, de är noga med att lysa upp hans ansikte med ett leende.
Varför inte lägga ett partyspel lyfta allas sprit och göra den person som ska må lite bättre? Dela upp gäster i två lag och planerar en quiz. Fråga dem några frågor om hedersgäst och de måste svara säger sant eller falskt. Ställa några roliga frågor som, "Smith har daterat mer än tjugo flickor till datum" eller "Smith vet hur man stå på sina händer" etc.
Mat, Maten för en skulle sluta behöver inte vara omsorgsfullt utformad. Bibehålla viss smaskiga snacks och drycker att gå med den, och du är klar så långt som festmeny berörs. Snacks lätta att bära med sig och människor kan frossa på dem och talar till hedersgästen på samma gång. Om du planerar att ha en buffé, då en av de som går bort part idéer för arbete när det gäller mat för att hålla affären små genom att ta med bara en "dessertbuffé" som festmat.
Låt oss hoppas att dessa skulle sluta idéer kommer hands när man planerar avskedsfesten. Med pågående borta part anses vara ofullständig utan en gåva. Så, jag lämnar dig med dessa intressanta idéer avskedsfest för gåvor innan du skriver ut - bidra pengar tillsammans för att betala för sin första månadshyran på det nya stället, gåva honom ett verktyg objekt eller en möbel för sin nya hus eller ge honom en mobiltelefon / telefonkort så att han kan hålla kontakten.