Glykolsyra Body Lotion

Glykolsyra är luktfri, färglös och hygroskopiskt, kristallinskt fast ämne, som är lättlösligt i vatten. Det är främst finns i sockerrör, och det är den minsta och mest aktiva och viktigaste AHA (Alpha Hydroxy Acid). Det fungerar som en kollagen och därmed har stora fördelar, så långt hudvård är berörda. Det är anledningen till varför de flesta hudvårdsprodukter är gjorda med glykolsyra. En sådan populär glykolsyra produkter är glykolsyra bodylotion. Låt oss få veta mer om användningsområden och fördelar med glykolsyra, i första hand.
Fördelar med Glykolsyra
Glykolsyra absorberas snabbt av huden, som är den främsta anledningen till varför det generöst används i hudvårdsprodukter. Men de flesta glykolsyra lotion låg koncentrerad och inte alla dermatologer har rätt att föreskriva den i högre koncentrationer. Along med sin koncentration, spelar pH glykolsyra also en mycket väsentlig för det fördelarna av Glycolic syra för akne ärrbildning, rynkor, aktinisk keratos, seborroisk keratosis, hyperkeratos hyperpigmentering. Det är också effektivt för flera andra hudåkommor såsom whiteheads, pormaskar, pustler, Till rakhyvelsutslag, psoriasis och torr hud, åldersfläckar, fräknar, brännskador sol, solfläckar, pre-cancersvulst på huden, osv undvika alla dessa ovannämnda hudproblem glykolsyra används i olika hudvårdsprodukter som glykolsyra cleanser, glykolsyra kroppslotion, glykolsyra ansiktskräm, etc.
Glykolsyra Body Lotion
Första sak att komma ihåg om glykolsyra body lotion är att det inte är giftigt och mångsidigt. Eftersom det är en del av de flesta hudvårdsprodukter, det är helt överkomligt och lätt tillgängligt på Drug Stores. Glykolsyra har fått rykte om att vara en av de bästa naturliga hud hudkräm. De flesta kroppslotion med glykolsyra syra innehålla flera andra mäktiga ämnen hudvård som fuktighetsbevarande medel som gör rätt och naturlig hudvård. När du använder denna bodylotion på huden, fungerar den som ett bindemedel som håller döda hudceller ihop och leder en grundlig hudfjällning. Ibland används också som garvning och färgning agent. Vissa märken av glykolsyra innehåller UV-blockerare att undvika brännskador. Sammantaget, kan en kroppslotion med glykolsyra syra användas som ett övergripande skydd för huden.
Bästa Glykolsyra Body Lotion Produkter
Några av de bästa glykolsyra lotion syra kropp produkter är: NeoStrata Ultra Smoothing Lotion, Skin911 Glykolsyra Body Cream, Dr Judith Hellman Body Lotion med 15% glykolsyra, Glycolix 15 Body Lotion, REVIVA Labs, 10% Glycolique Hand & Body Lotion, Glycolix Elite 15% Body Lotion, Gly Derm Lotion Plus med Glycolic Acid, Body Lotion by Glytone, glykolsyra Hand & Body Lotion by Reviva Labs, glykolsyra Hand & Body Lotion by Reviva Labs, Jan Marini Bioglycolic Hand & Body Lotion, Aqua Glycolic Hand & Body Lotion, glykolsyra Wellskin Systems Essentials Daily Lotion SPF 15 (tidigare Wellskin Facial Lotion SPF 15), Glytone Föryngra Facial Lotion 2, Glytone Essentials Daily Lotion, Glytone Fading Lotion, NeoStrata Lotion Plus, etc.
Försiktighetsåtgärder för Glykolsyra Body Lotion
Glykolsyra och hudvård alltid har förknippats tillsammans, men som jag nämnde ovan, glykolsyra ska endast användas med måtta. Det är därför bäst att undvika alla kroppslotion med högre koncentration av glykolsyra syra. Eftersom det handlar om död hud cell avlägsnas kan det orsaka problem hud känslighet, när din kropp kommer i kontakt med solen strålar. Det är också viktigt att undvika överdriven användning av den Body Lotion med glykolsyra. Se till att du följer instruktionerna på etiketten på produkten, och använda det i föreskrivet sätt. Kom ihåg att glykolsyra kan orsaka mild sveda om tillämpningen som i allmänhet försvinner inom några minuter. Om det inte är fallet, och om brännande känsla fortsätter sedan tvätta det drabbade området med kallt vatten och avbryta dess användning så snart som möjligt. Några av de möjliga effekterna glykolsyra syra biverkningar kan inkludera: brännande känsla, hudrodnad, svullnad, irritation, ömhet och dermatit.
Det här var allt om glykolsyra bodylotion. Jag hoppas att uppgifterna i artikeln ovan visar hjälp för dig att upprätthålla en hälsosam och yngre hud. Ta hand!