Full Bed Mått

För de flesta av oss är vår säng our fristad. Efter en hektisk dag, allt du kan föreställa sig är floppa i din säng, och få din välbehövlig vila och sömn. Nu har funktionen av en säng överträffat bara vara en möbel, sover du på. Vi läser om det, vi arbetar arbetar på den, vi ibland äta på den. Den komfort som ett säng kan inte matchas av något annat möbel, varför, välja rätt säng är av yttersta vikt. Även om du kanske överväga att välja en hel säng för ditt rum, det finns en hel del faktorer som du bör ha i åtanke när man bedömer lämpligheten av hela sängen dimensioner åt dig. Här presenterar vi för er dessa dimensioner, tillsammans med en jämförelse av sängar med olika storlekar och tips om att välja rätt säng för din bekvämlighet.
Jämförelse mellan kung, drottning och Full Storlek Bed
Bortsett från dimensioner av en fullständig sängen, också nämnts här är kungen och drottningen size säng dimensioner, som tillåter dig att jämföra olika aspekter av dessa, och hjälpa dig göra rätt val för din komfort.
Full Bed aspekter, full size säng dimensioner beskrivs enligt följande i både inches och fötter. ; Full Bed Storlek i tum: 54 (bredd) x 75 (längd), Full Bed Dimensioner i fot: 4'-6 (Bredd) x 6'-3 (längd); Hela sängen tillåter endast 27 inches av utrymme per person , och passar dem som är 5'-5 tall eller mindre. För alla längre kan sängen få obekväm. While måtten på en full size säng är bra för små rum, för ett större rum, välja en större säng, till exempel en queen size-säng är ett mycket bättre alternativ. Dessutom är utrymmet för varje person här sängen mycket mindre, vilket innebär att om du är något på den större sidan, är du sannolikt att uppleva ett visst obehag med att anpassa till denna säng när delas med någon annan. Dessa full säng dimensioner är ett mer lämpligt val för en enda person, t.ex. en tonåring. Också, lakan för denna säng är något billigare än för en queen size-säng.
Queen Bed dimensioner, som ett lämpligare val än en hel säng, ta en titt på de mått queen size-säng. ; Queen Bed Storlek i tum: 60 (bredd) x 80 (längd), Queen Bed Dimensioner i fot: 5'-0 (bredd) x 6'-8 (längd), A queen säng är ett mycket bättre alternativ om du är vill dela det mellan två personer. Det ger ett 30 cm per person och is lämpliga för lite längre personer. Queen size-säng dimensioner är oftast mer lämpade för rum. Det kan delas mellan två personer, med lite mer komfort än en hel säng. Även om mer bekväm, vissa tycker till och med en queen size-säng otillräcklig för två personer. För dem som ännu queen bed för liten, kanske investera i de bästa och mest bekväma säng med i the säng storlekar diagram, ett dubbelsäng, skulle vara ett klokare val.
King Size säng Mått, här, ta en titt på king size säng dimensioner. ; Dubbelsäng Storlek i tum: 76 (bredd) x 80 (längd), Dubbelsäng Dimensioner i fot: 6'-4 (bredd) x 6'-8 (längd), Om du tror att drottningen sängen är bara inte nog för dig, så kanske en king size säng kommer att bli perfekt. Står för cirka 38 inches utrymme per person, king size säng mätningar ger den ultimata komfort även när sängen delas mellan två personer. Men det är definitivt ett dyrare val när det gäller sängen själv, madrasser, och dess blad.
Att välja rätt säng
Den typ och storlek säng du väljer för ditt sovrum beror på flera faktorer, förutom den komfort det ger. För en, måste du tänka på att sängen storlek du väljer beror på rummets storlek du har. Det bör inte göra rummet visas för liten eller rörigt tillsammans med resten av ditt sovrum möbler. Det bör möjliggöra adekvat passage längs båda sidor av sängen, dvs minst trettio inches på vardera sidan. Kolla din egen längd, och att den person som du delar det med att säkerställa sängen längd sängen passar er båda. Sängar från vilka dina fötter dingla i allmänhet inte bra för din hälsa. Slutligen har priset faktor frågan, är sängen själv och motsvarande madrasser och lakan alla kommer att kosta mer eftersom deras storlek ökar.
Oavsett om det är hela sängen mått du finner lämplig, eller de som av en kung eller queen-size säng, hålla olika ovan nämnda faktorer i åtanke, välj det som du tror passar dig bäst. Kompromissa inte med tröst, för din hälsa beror mycket på den goda sömnen du får, vilket i sin tur beror på vilken typ av säng du sover på.