Exteriör House Färg Idéer

Det krävs mycket av argument och slagsmål besluta att ditt hus behöver ett lager av färsk färg. Så snart ett sådant beslut fattas, nästa kommer desto svårare beslut komma överens om en budget och en yttre färg eller utomhusfärg färgschema. Dessa argument skapa spänningar och förvirring mot idén om utvändig målning. Den här artikeln är ett försök att minska spänningarna genom att erbjuda några yttre idéer hus färg till folket i ovan beskrivna situation.
Att välja rätt utsidan huset Färgen beror på en massa saker som var ditt hus, färgerna som används av dina grannar och interiör färgsättning av ditt hus. Baserat på dessa faktorer, måste du komma med den bästa färgen färgschema som inte bara kommer att komplettera ditt hus men kommer också att göra det smälter väl med andra, ännu skapa tydliga egen identitet.
Exteriör Hus Färg lärdomshistoria; Du kan inte välja en färg och måla på väggarna. Det är inte rätt tillvägagångssätt till hus målning. Det är mycket viktigt att välja färger som inte enbart belysa funktioner i ditt hus, men också framgångsrikt dölja sina brister. En annan viktig punkt att komma ihåg är att valet av rätt färg beror på en rad andra faktorer som grannskap, interiör färg, ålder och typ av hus, etc. Även, glöm inte det faktum att väldigt ljusa färger bleknar med tiden. Du måste beakta alla de ovan för att komma med rätt yttre idéer husfärg.
Din plats att bosätta sig och grannskap är att betrakta När du väljer från olika yttre idéerna hus färgen. Om ditt hus är i en förort ort, kan du inte använda flashiga färger. Å andra sidan, om du äger en egendom stranden, kan du råd att använda flashiga färger som turkos och ljusa korall färger. I en konventionell kvarter, kommer användningen av midnattsblå med röda eller vit färg för detaljer som fönster trim, ge ditt hus en subtil titt medan belyser catchy detaljer i huset på samma gång. Var noga med se att ditt hus färgen inte krockar med färgerna i ditt grannskap hus.
Varje hus har vissa särdrag som är specifika för dem ensamma. Ditt hus kan ha särskilda fönster, en vackert dekorerad dörr, konstnärlig kolumner veranda och pelare. Alla dessa speciella egenskaper kan bli ännu tydligare med färger som kontrast till bakgrundsfärgen. Men noga med att inte välja en extrem kontrast. The valda kontrastfärg behöver vara relaterade med bakgrundsfärgen på väggarna. Ett annat sätt att få fram den speciella attribut ditt hus är genom att måla projektioner på ett ljus färg och använda mörkare nyanser att accent skuggor.
Exteriör Hus färgtrender, använder olika kombinationer av färgerna i färghjulet ger dig en mängd yttre idéer hus färg. De primära och sekundära färger i färgcirkeln är populära färg färger. Du kan skapa en lekfull leta efter ditt hus genom att måla det blått och måla lister i vitt och rött. Användning av gul färg med röda eller intervall för fönsterluckor och lister, gör din glada hus ser och varm. Du kan välja mellan de fantastiska nyanser av grönt som komplement till färgen på ditt hus med den färgsprakande trädgård.
Om du har flashiga grannar, måla ditt hus i någon nyans av rosa, måla lister i rött eller lax. Använda dammiga gröna eller blekt gula För the trim med varje antydan rosa på väggarna, ger ditt hus ett mycket annorlunda utseende. Kan du måla dina väggar och rosa måla fönster och dörrar i en blå nyans. Detta kommer att göra dina fönster och dörrar framträdande. Turkos med mörkare blå nyanser för trim, fönstren och fönsterluckor ger ett tropiskt utseende till ditt hus. Måla ditt hus blå med vita band och rött tak, ger ditt hus en patriotisk utseende.
Du kan skapa din egen färgning trender. Istället för att förändra färg för trim, kan du ta en mörkare eller ljusare nyans av muren färg. Du kan göra det genom att lägga svarta eller vita färgen till den ursprungliga muren färg. You kan använda strukturfärg för att dölja brister i din vägg.
Exteriör Hus Färg idéer med Brick, Bricks, när målade i bra färger, ge ett hus en magnifik utseende. Bricks hjälp även i accentuerar de olika egenskaper som ditt hus. Du kan göra ditt hus ser härliga med att välja den rätta färger för dessa block. För en rad stil hemma, kan du gå för kontrasten eller kombination som används av dina grannar, så att ditt hus inte titta på sin plats. Låt dig inspireras av klassiska färger som mörkrött och jord toner för ett radhus. Du kan också tänka på choklad färg med ljus färger för trim och fönster. Ett annat sätt att göra ditt hus ska se bäst är att smeta färg bruk in på ditt yttre hem färg. This murbruk kan smetas i olika tjocklekar att ge huset en stuckatur utseende.
Tänk på att du behöver få färger för ett enkelt hus. Å andra sidan, om du äger ett viktorianskt hus, behöver du minst fyra till sex färger för att framhäva sin vackra aspekter. Det finns så många färger att välja på och så många nyanser för att besluta om. Kom ihåg att utvändig målning kostnaden är hög och göra rätt val från så många yttre tankar hus färgen som du kommer att få leva med valda färgen i många år framöver!