Ekorre Bevis fågelbordet

My mamma älskar fåglar och alltid försöker hitta attraktiva fågel matare så hon får leva ut sin fågelskådning hobby. Dock alltid hon får frustrerad som längs med fåglar skulle ekorrar visar också upp. Nu även dessa lurviga gäster var alltid välkomna, men inte på bekostnad av att förlora alla dessa vackra fåglar. Jag önskar det fanns ett sätt hon kunde lätt ha motarbetat ekorrar från att återvända till fågelbordet. Trots att åren har gått, vill jag göra min del till att främja en hälsosam och välbalanserad ekosystemet. I följande artikel kommer vi gå över särskilda åtgärder som kommer att ta med ett steg närmare din ekorre bevis fågelbordet planer. Allt ni behöver göra är att följa, de riktningar, samla in material, och gör en lyckad buffé för fåglar.
Vad är det bästa Squirrel Proof Bird Feeder
Det finns två huvudsakliga typer av fågelholkar tillgängliga, naturliga och komplettera utfodring. Beslutet att välja vilken typ av hemgjorda fågelbordet du vill lägga till i din trädgård beror endast till dig. Men med den naturliga matare, kan du inte garantera att ekorrarna inte kommer att vara ett problem. Vilket leder oss till kompletterande utfodring alternativet där du kan räkna fåglar framöver varje år för mer. Sorten och Antalet fåglar som kommer besöker mataren kommer definitivt öka efter tillsättning. Det finns olika typer av extra ekorre matare bevis fågel som du kan antingen göra eller köpa det från djuraffärer. ; Tube Fodertråg; Hopper Feeders; Platform Feeders; Specialty Feeders, Och samtidigt välja fågelfrö, se du väljer olika slag. Detta kommer att hjälpa till att locka sorter av fåglar till mataren.
Hur man bygger en ekorre Feeder Proof Bird
Följande steg är för att en snurrande ekorre feeder bevis fågel. Men de viktigaste kriterierna att det måste vara smart och smidig. Det är ett roligt hantverk projekt där barn kan engagera sig också. Så samla alla runt och låt oss lära sig att göra en fågelmatare. ; Vill göra dina egna fågelholkar får sex 2-liters flaskor, rep och en borrmaskin. ; Efter rengöringen alla 2-liters flaskor, kasta kapsyler (vi kommer inte att behöva dem för matare). ; Med borra, punsch hål på undersidan av alla flaskor. Hålen ska vara tillräckligt stor för repet att passera. ; Tie ena änden av repet över en stolpe eller gren (eller var du vill hänga feeders "). , Nu sätter repet med 3 borrade flaskorna. Kontrollera att flaskor kan snurra självständigt. ; Om mataren har en loop galge, du kan infoga repet genom de andra borrade 3 flaskor samt. På så sätt kommer du att ha fågelbordet på bägge sidor. ; Knyt i andra ändan av repet med trädet gren eller en stolpe. När ekorrar försöker klättra till fågelbordet, kommer de att bli påkörd av den snurrande ekorren bevis fågelbordet i stället. ; Fyll flaskor med olika fågelfrö och njuta av att se flotta av fåglar. , Placeringen av din ekorre bevis fågelbordet är en kritisk del du hålla lägga till mer och mer matare i din trädgård kommer underhåll att öka. Hålla feeder ren genom avlägsna eventuella skräp och spills frön är viktigt eftersom det kommer hållplats från locka ekorrar och andra djur. Inte jaga eller förgifta ekorrar, utgivnings katter efter dem, eller fett stängerna eller trädgrenar för att befria er från ekorrar. Istället kan du även lägga cayennepeppar med fågelfrö, detta kommer också att hålla ekorrar borta, eftersom de är känsliga för värme. Din fågel mataren planer fungerar bara när du fullständig information om det du är och inte är tänkt att göra när det gäller att hantera djur.