Butterfly Bush Sjukdomar

Buddleja Davidii är den gemensamma botaniska namnet för fjäril buskar, som är blommande växter eller buskar som är planterade för att locka fjärilar i trädgården. Det är ett snabbt växande buske som kräver inte mycket, men lite omsorg. Beroende på sort, kan dessa buskar växa från 5 till 15 meter hög och de blommar i vitt, blått, lila eller rött. Butterfly buskar växer i allmänhet i väldränerad jord och är toleranta mot alkaliska jordar och föroreningar. Med detta sagt kan vi inte bortse från att dessa vackra, väldoftande blommor är också mottagliga för sjukdomar fjärilsbuske. Med lite omsorg och uppmärksamhet, dock kan dessa fjärilsbuske problem skall lösas och fjärilarna kan fortsätta att flockas i din trädgård. Fjärilsbuske plantering kan göras i en pott för de små buskar, men på medellång och stort format buskar bör spridas över som en perenn sängen eller som hedge växter. En fjäril buske infektion skulle inte bara ändra skönhet och utseende av din trädgård, men det kommer också leda till mindre antal fjärilar som kommer till din trädgård.
Vad orsakar sjukdomar Butterfly Bush?
De stora fjärilsbuske problem är:
Bladmögel, en svampinfektion som orsakas av svamp agenter kallas bladmögel och dessa svamp agenter använda fjäril buskar som sin värdväxter. Många växter, inklusive fjärilar buskar, är mottagliga för sjukdomen. Är dock sorten Buddleja de mest utsatta fjärilen Bush till bladmögel sjukdomen. En svamp infektion kan vara lätt eller svår. Det är främst sprids under kalla temperaturer och fuktiga förhållanden, och har stora chanser att smitta när löven kvar våt för en lång tid.
Spinn, en annan stor orsak till fjärilsbuske sjukdom spindel kvalster. Spinn se ut prickar av damm som gömmer sig under bladen. Bandet mellan bladen kan också vara märkt om anläggningen är hem till spindel kvalster.
För mycket vatten / Bad dränering, Butterfly buskar endast kräver fuktig jord. För mycket vatten kommer att resultera i ruttnande rötter som har potential att döda anläggningen. Därför är det viktigt att hålla koll på marken dränering genom att dränera bort överflödigt vatten runt anläggningen.
Invasivitet, invasivitet är inte en fjärilsbuske sjukdom. Tydligen är det ett problem som orsakas av fjäril buskar eftersom de har en tendens att snabbt sprida sig på grund av deras skenande tillväxt. Det hindrar tillväxten av andra inhemska arter av växter i trädgården genom att invadera i deras område, och måste kontrolleras för att skydda din trädgård från överväxt.
Hur bota sjukdomar Butterfly Plant?
Nu när vi såg de olika problem och sjukdomar som orsakas på grund förorsakade fjäril buskar, vi får se vilka olika lösningar för att förebygga och bota dem. ; Som Downey mögel / svampinfektion orsakas på grund av resultatet av våta löv, måste vi se till att fjärilen buskarna är väl placerade och att de får tillräckligt med sol exponering för bladen att torka av snabbt. Du kan också använda en godkänd fungicid som gör sig av svamparna och inte skadar fjärilar. Sanitization of beskärning verktyg kommer också att avta risken för svampinfektion. , Regelbundna sprayning eller stänk av vatten är en effektiv teknik för att förhindra att fjärilen buskar från att smittas av spindel kvalster. Du kanske tror att spruta ett bekämpningsmedel istället, men det rekommenderas inte eftersom det också skulle döda fjärilar som kommer för att dricka söt nektar ur blommorna. Vatten skulle räcka för att hålla spinn borta. ; Butterfly buskar inte kräver daglig vattning, kan du vattna var tredje dag eller så, under normala väderförhållanden. Men under somrarna kommer du att behöva att vattna dem varje dag. While vattna anläggningen, måste du se till att du inte gör det orimligt eftersom vi lärt oss att för mycket vatten gör att rötterna att ruttna resulterar i en död växt. ; Ibland kanske du hittar ditt fjärilsbuske blommar bra. Anledningen till detta kan vara den mineralhalt i jorden, överskott eller brist på mineraler kan resultera i matt och missfärgad bladverk. Detta är inte så stort problem, allt du behöver en at-home markprovning kit för att göra en markprover och baseras på resultatet, använd rätt gödsel som balansera mineralhalt i jorden. , Det är viktigt att regelbundet beskära fjäril buskar, särskilt i vintrar. Beskärning fjäril buskar skulle bidra till att förhindra invasiv och också bidra till bättre tillväxt av buskar som död och sjuka grenar tas bort i denna process. , Odling fjärilsbuske är inte en mycket svår uppgift, och med rätt underhåll kan denna anläggning göra din trädgård ser vacker faktiskt. Om ovan nämnda punkterna hålls i åtanke när det gäller sjukdomar fjärilsbuske, då din trädgård kan fortsätta att spela värd för en av de mest vackra skapelser i naturen, fjärilar.