Butterfly Bush Care

Butterfly Bush är en av de populära prydnadsväxter som är mycket uppskattad för sin fruktsamma blommande natur. Det är nödvändigt i butterfly trädgårdar, denna anläggning lockar fjärilar, nattfjärilar och bin. These buskar är mycket av efterfrågan på de färgglada och doftande blommor som kommer i olika färger enligt sorten. Fjärilsbuske blommor kan vit, orange, gul, röd, lila eller rosa. Denna anläggning är en produktiv blunder som producerar blomställningar med små blommor. Blommorna är rörformiga och har fyra kronblad.
Fjärilsbuske kan frodas i ett brett spektrum av klimat och markförhållanden. Bortsett från att dessa anläggningar är lätta att sköta också. Alla dessa faktorer gör fjärilsbuske ett mycket populärt landskapsarkitektur växter. Även om, är fjärilsbuske vård sägs vara lätt, måste du förse dem med grundläggande krav. Läs vidare för att veta mer om några tips och råd om vård fjärilsbuske.
Så ta hand om en Butterfly Bush
Fjärilsbuske får inte behöver mycket vård, men du måste ha en grundläggande idé över planteringen och sjukvården, så att odla friska plantor. Följande är några fjärilsbuske skötselråd, som kan vara bra för dig.
Syrenbuddleja Plantering och det är alltid bäst att plantera fjärilsbuske på en plats med väldränerad jord och full sol. This anläggningen kan frodas i ogynnsamma förhållanden också, men det kan påverka dess hälsa och blommande kapacitet. Fjärilsbuske plantering görs oftast tidigt på våren eller hösten. Jorden måste lossas och läggas till med kompost, innan plantering. Gräv hål som är minst fem till tio meter isär och placera de unga plantorna i dessa hål. Täck hålen med jord och vattna blommorna. Du kan också välja marktäckning, för att kontrollera ogräs. Följande punkt kommer att ge dig några riktlinjer för växande fjärilsbuske och dess vård.
Vård för Butterfly Bush, medan fjärilsbuske sägs vara en lätt växt att ta hand om, finns det några små saker som gör stor skillnad, om väl omhändertagen. Fjärilsbuske vård och underhåll ingår vattning, beskärning, etc. När det gäller vattning är berörda, inte fjärilsbuske behöver inte mycket vatten. Under vintrar, vatten dessa anläggningar en gång i månaden, men öka frekvensen under torrt väder. Gödselmedel tillförs under våren och som även i mycket små mängder. Eftersom dessa växter kan vända invasiva, de flesta trädgårdsmästare beskär dem till marken under tidig vår. Liksom i fråga om andra växter, uppmuntrar beskärning fjärilsbuske new utväxter och mer blommor. Under blomningstiden, regelbundet ta bort den gamla blommor, främja nya blomningar. Du får använda insektsmedel eller utväg till manuellt avlägsnande, om din fjärilsbuske blir attackerad av dem. Om bladen visar vissnande eller gult, Avlägsna och kassera anläggningen och få ett nytt.
Kort sagt, fjärilsbuske vård riktigt enkelt. Om du inte har denna växt i din trädgård, kontakta den lokala plantskolan och få lite. Genom att plantera fjärilsbuske, kan du lägga till färger till din trädgård, samt njuta av närvaron av några färgstarka gäster - fjärilar.