Bil Windows fungerar inte

Ibland är de enklaste och något obetydliga saker kan få oss i en fix. Ta till exempel, fungerar nyfikna gäller bilrutorna inte. Det är egentligen inte en katastrof som man måste hantera. Men man kan verkligen irriterande ibland. Ja, häromdagen, var min bil fönstret fungerar inte, jag menar de inte var ordentligt flyttar upp och ner. Jag hade mitt hjärta i min mun varje gång jag brukade komma ur bilen när jag var rädda för min shopping stjäls eller rört till. Kanske att veta om orsakerna till varför bilen fönstren inte fungerar skulle hjälpa andra, som jag.
Bil Windows inte fungerar
Situation 1, Okej, detta är frustrerande dig till kärnan, eller hur? Fönstret moves bara lite innan den stannar och that's it, period! I denna situation finns en möjlighet att brytaren är att skapa det problem. Ett utsläpp eller en med lite av skräp kommer att påverka hur växeln. Det här problemet kan lösas genom att rengöra växla anslutningen genom att gnugga alkohol en bomullstuss på området i fråga. Det kommer förhoppningsvis att fixa bilrutan.
Situation 2, ett annat mycket vanligt skyldige till problemet med "bilens fönster fungerar inte", är en felaktig säkringsdosan. Här vad du behöver göra är att kontrollera säkringar. Säkring lådor normalt under instrumentpanelen, att vara specifik till vänster på styrningen. Om en säkring gått av, vilket kan identifieras genom se om metallband i mitten är trasig, då har du bara ersätta den trasiga säkringen. Bilen del kommer tillgänglig i nearby bildelar store.
Situation 3, Detta är en situation där är det inga problem med antingen en säkring eller en strömbrytare. Men fönstren är som ger dig en tuff tid. Då, i ett sådant scenario, kanske du måste kontrollera ledningarna ansluter till säkringsdosan. Se om det finns några förlorar anslutningar och säkra dem om det behövs. Du skulle så småningom veta var fel på anslutningen, när fönstren börjar röra sig. Följaktligen kan du arbeta på motsvarande problem bilfönstret.
Situation 4, Det finns en annan möjlighet om din bil fönstren inte fungerar. Frågan jag pekar på är att bilen fönster regulator. Det är en anordning som flyttar bilfönstret upp och ner. Om det finns ett problem i den här enheten här är de åtgärder som kommer att hjälpa till att lösa det problemet. ; Första du skulle behöva ta bort dörrpanelen på fönstret och lokalisera och ta bort skruvarna som fixerar regulatorn till dörren. Under denna period fönstret kan behöva sänkas manuellt, för skruvarna är åtkomliga. , Bli av med den gamla regulatorn genom att koppla ledningar, och ersätta den med en ny som skulle vara lätt tillgängligt till en bilverkstad. , I detta skede fästskruvarna den nya regulatorn och sedan installera fuktspärren som skulle bort när panelen är bort. , Avslutningsvis är det viktigt att kontrollera att ledningarna igen är ordentligt anslutna och fasta, innan du stänger dörren panel beträffande reparation bilrutan. , Nu engagera ställa strömbrytaren fönstret. Den nya tillsynsmyndigheten bör helst fungera, att lösa den "bilfönster fungerar inte" fråga. , Sist men inte minst, ta bara en titt på den elektriska motorn i fönstret för eventuella fel. Du skulle hitta motorn bakom dörrpanelen. Kontrollera, om det finns några förlora anslutningar. Om anslutningarna är bra, bra. Men om problemet kvarstår, är den enda utvägen byta motorn.
Kontakta en professionell Om du har försökt alla ovanstående och ändå bilfönster inte fungerar. Always ihåg att hänvisa till ägarens instructional manual, vid eventuella problem. Trots dessa saker inte är alltför tidskrävande och tufft, även en liten uppfattning om hur dessa saker fungerar kommer rädda dig från en stor bil garage räkningen när bilen Windows inte fungerar. All lycka!