Bästa solskyddsmedel för Face

När man tänker på solskyddsmedel en av de saker som kommit till sinnet är solens strålar, specifikt UVA-och UVB-strålar. Dessa ultra violett solstrålarna skada vår hud och är ansvariga för åldersfläckar och rynkor, bland annat. UVB strålar ansvarar för sun garvning medan UVA strålar har varit kända att påskynda åldrandeprocessen. Eftersom vårt ansikte är den mest utsatta kroppsdelen att solen bör bästa solskyddsmedel för ansiktet vara ett som ger skydd mot båda dessa skadliga solstrålarna och ger hudvård också. En av de andra saker som du måste tänka på innan du köper solskyddsmedel är din hudtyp och känslighet. Dessutom kommer det bästa solskyddet för ansiktet för män skilja sig från kvinnor som män har en annan hudtyp.
Bästa solskyddsmedel för Face Sensitive Skin
Om du har känslig hud du behöver titta för vissa specifika ingredienser i solskyddsmedlet som erbjuder skydd mot solen för känslig hud. Du behöver en solskyddsmedel som kommer ha en hög 'SPF' räkna, är SPF solskydd film och för känslig hud behöver du en kräm som har räkna till SPF-30 eller mer. Undvik krämer som annonserar att vattentät eftersom dessa krämer innehåller solskyddsmedel ingredienser som kan vara skadligt för din hud. Välj en brett spektrum solskyddsmedel som ger skydd mot både UVA-och UVB-strålar. Om du har känslig hud, få en solkräm som har en god dos av antioxidanter. Det bästa solskyddet för ansiktet med zinkoxid kan vara något av de bästa köper, såsom zinkoxid ger ett bra skydd mot solljus. Titta in alla andra ingredienser av er sol skärm om du har känslig hud, eftersom det skulle kunna reagera på vissa kemikalier som finns i solkrämer för känsliga hud.
Bästa Solskyddsmedel för Face fet hud
En person med fet hy kommer att behöva en kräm som ger grundläggande brett spektrum skydd från solens strålar och lite extra ingredienser. Talgkörtlar i huden utsöndrar olja för att skydda huden och hos personer med fet hud det finns extra sekret från dessa körtlar. Personer med fet hy måste välja en kräm som är vatten baserad eller gel baserad. SPF räkna i grädden är också viktigt och beroende på din hudton välja en kräm mellan SPF 30 och SPF 45. Det är också viktigt att välja en kräm som har olja absorberande egenskaperna. Somliga tror att moisturizers inte är bra för fet hud, tvärtom kommer moisturizers på ett solskyddsmedel hjälpa dig att skydda din hud. Om du tittar på dessa aspekter kommer du att ha det bästa solskyddet för ansiktet lockelse.
Bästa solskyddsmedel för Face torr hud
När Välja bästa solskyddsmedel för ansikte med torr hud, måste du uppmärksamma grädden förmåga att lämnar skydd UVA + UVB rockor som torr hud tenderar att degenerera snabbt när utsätts till Sun. Om du har torr hud behöver du en kräm som inte bara skyddar din hud men också hydrater och rejuvenates huden. Leta efter återfuktande agenter i dina grädde och välja en oljebaserad grädde istället mängd vattenbaserad grädde. Det är också viktigt att du väljer en kräm som är doftfria kemikalier som används för doft är skadliga för huden. Håll utkik efter en kräm som har natriumhyaluronat och titandioxid, dessa bidra till att minska torrhet i huden. Få de bästa solskydd för ansiktet under makeup är också viktigt som du kanske vill se din bästa på kontoret.
Du kanske också vill titta på några organiska solskyddsmedel på marknaden som passar huden. I bästa solskyddsmedel för ansikte recensioner du alltid se att krämer granskas enligt de hudtyp de tjänar. Så välj det bästa solskyddet för ansiktet som passar din hudtyp och hudton. Om du vill att bästa solskyddsmedel för ansikte, Neutrogena och andra företag har produkter som du kanske vill titta på.